ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΡΟΜΟΥ – ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ- ΕΛΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μοτοροιλ

    Νεότερη ενημέρωση:

    Ένας τραυματίας με εγκαύματα στα χέρια – Δεν είναι κοντά σε δεξαμενές με καύσιμα η φωτιά – Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ψύξης και πυρόσβεσης και απομονώθηκε το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς – Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία στο Θριάσιο και στην Κόρινθο – 112 για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι – Δεν μπορούν να επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα λόγω του πυκνού καπνού

    Εργαζόμενος της Motor Oil φέρει εγκαύματα στα χέρια και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 απλά και 1 κινητή ιατρική μονάδα, ενώ ταυτόχρονα ετέθησαν σε αυξημένη ετοιμότητα από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ το Γ.Ν Κορίνθου και το Θριάσιο Νοσοκομείο.

    Σοβαρό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο εργοστάσιο της Motor Oil, όπου παρατηρείται έντονος καπνός που βγαίνει από τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή, ακούγονται επίσης εκρήξεις, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους.

    Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ειδοποιηθεί και αναμένεται άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλων φορέων για τον έλεγχο της κατάστασης. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τα αίτια του περιστατικού ή για τυχόν τραυματίες.

    Η περιοχή παραμένει υπό στενή επιτήρηση, ενώ οι αρχές καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από το σημείο μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης.

    Ισχυρές επίγειες δυνάμεις που συνεχώς αυξάνονται σπεύδουν στην περιοχή ενώ δυο εναέρια μέσα σηκώθηκαν προληπτικά σε περίπτωση επέκτασης της φωτιάς εκτός των εγκαταστάσεων.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στον χώρο των παλιών διυλιστηρίων έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν έως αυτή την ώρα οι Αρχές, από την πυρκαγιά δεν απειλούνται έμφορτες δεξαμενές.

    Καίει μαζούτ σε σωληνώσεις, ενώ κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, προκλήθηκε από έκρηξη κατά τη διάρκεια εργασιών (διαδικασία shut down), στο πλαίσιο της οποίας ο καθαρισμός πραγματοποιείται από τεχνίτες που εισέρχονται μέσα στη δεξαμενή.

    Ηδη, σύμφωνα πάντα με την εικόνα που υπάρχει έως αυτή την ώρα για την κατάσταση, λειτουργούν τα συστήματα ψύξης, αλλά και τα πυροσβεστικά μέσα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ο Βαρδινογιάννης τα έκανε πλακάκια με τη χούντα και έχτισε τη μοτορ Όιλ σε περιοχή φυσικού κάλλους , αγνοώντας το σχετικό νόμο . Οι άγιοι Θεόδωροι , η Κινέτα κλπ καταστράφηκαν . Διαφθορά παντού .

    2. Για να ετοιμάζεται το ποπολο ο Έλληνας να πλερωση την ζημιά…. πολλά τα μπικικινια….
      Α ρε Έλληνες ξυπνάτε ρεεεεεει……
      5 ευρώ θα φτάσει το λίτρο ρεεει.

    3. Αμα ακούσετε τις δηλώσεις του Μεντβέντεφ που έκανε πριν λίγους μήνες, για το πώς θα χτυπάνε τις χώρες που υποστηρίζουν την Ουκρανία, θα καταλάβετε !

    4. Εγώ είμαι περίεργος ποιος θα αποζημιώσει.Θα του πει ο Κούλης κάνε ασφάλεια όπως μας είπε και εμάς για τα ιχ μας ή θα βάλει το χέρι να του τα πληρώσει(με τα δικά μας λεφτά);

    5. Μήπως ξέχασε να λαδώσει τους από πάνω ή πήγε να κάνει σκόντο στο λάδωμα; Γιατί στην Ελλάδα με το σωστό λάδωμα είσαι άρχοντας. Μήπως είναι προειδοποίηση “κάτσε καλά”.

    6. Ο μπάσταρδος τα παίρνει από τους ολιγάρχες και τους υπονομεύει κιόλας. Καλά να πάθουν αφού κάνουν δουλειές με το σίχαμα.

    7. Χμ! Οι Βαρδινογιάννηδες δεν τροφοδοτούν με πετρέλαιο τον Ισραηλινό στρατό;

    8. Αυτο δεν ειναι κρατος! Κοινως ονομαζεται μπουρδελο! Κουλαρα εκτος τη καμμενη Ελλαδα για siemenογεννητριες τι αλλο εχεις κατα νουν αυτιστικε γκεσταπιτη δοσιλογε? Αι Σιχτιρ απο δω περα!

    9. Όταν θέλεις να επιτεθείς σε μια χώρα, πρώτα κάνεις σαμποτάζ σε σημαντικές δομές της! Τα διυλιστήρια δεν είναι κάτι ασήμαντο. Μην ξεχνάμε πως είχαν πιάσει και πριν λίγους μήνες αλλοδαπό που πήγε να βάλει φωτιά στην περιοχή. Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για “γαλάζιες πατρίδες” και ο Κούλης ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους 100.000 λαθρό από Γερμανία που θα μας σφάξουν μέχρι και τον τελευταίο…

      1. Αν δεν έχουμε καύσιμα, προτεραιότητα θα έχουν ο στρατός και οι κρατικές υπηρεσίες. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να μετακινούμαστε με πεζό 2! Προφανώς αυτός που κερδίζει σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι ούτε το κράτος ούτε ο ιδιώτης αλλά κάποια ή κάποιες ξένες χώρες!

      1. ΜΠΑ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 200% ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ… ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    Leave a Response