Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΣΤΟΥΣ 14 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ! ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΣΟΡΟΙ

    Ο κάμπος της Θεσσαλίας έχει κυριολεκτικά βουλιάξει κάτω από τα νερά και τη λάσπη, ενώ στους 14 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

    Τρεις είναι επισήμως οι αγνοούμενοι, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντοπίστηκαν στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας δύο ακόμη σοροί. Στο συγκεκριμένο χωριό αγνοούνταν μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο 65χρονος γιος της.

    Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων τριών επιβεβαιωμένων αγνοούμενων. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης:

    Από 5-09-2023, αγνοείται ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη
    Από 7-09-2023 αγνοούνται δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 1000 .Η ΕΜΑΚ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕ .ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΟΒΙΝΤ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ )ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙ;;;; ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ …….

    2. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΝΗΣΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ????ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΣ !!!! ΓΡΑΨΕ Γ Ι Α Λ Α Ν Τ Ζ Η

    3. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    4. Η ώρα της αδίστακτης Αλήθειας δεν έχει έρθει ακόμα.
      Όταν τελικά μάθουμε τον πραγματικό αριθμό των Θυμάτων-Πνιγμένων αλλά και των Παραγωγικών Καταστροφών, θα είναι ένα Άγριο Ξύπνημα (Rude Awakening) για ΟΛΟΥΣ!

      1. Θα βάζουν φυλακή όσους ψελλίσουν τον αριθμό των νεκρών. Αν δεν πέσει το καθεστώς δεν θα μαθευτούν ποτέ.

        Δες τι έγινε με την γυναίκα που έκανε λόγο για εκατόμβη νεκρών από τις πλημμύρες στον Βλοχό Καρδίτσας σήμερα. Αντι να πάνε οι καδήδες να δουν αν όντως λέει αλήθεια, έδωσαν εντολή και μάζεψαν την κοπέλα οι γενίτσαροι για την μπουζού ότι διασπείρει ψευδές ειδήσεις.

    5. Ποιο 14 νεκροί ρε; Μόνο ο Παλαμάς έχει 200 άτομα που πνίγηκαν. Κάντε δημοσιογραφία. Τραβάτε στα χωριά να πείτε την αλήθεια.

      Τα ελικόπερα κουβαλάνε πτώματα κάθε 15 λεπτά από το χάραμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα κάθε βράδυ στο πανεπιστημιακό της Λάρισας. Ναι την νύχτα που λένε ότι δεν πετάνε ελικόπτερα…. Ρωτήστε τους Λαρισαίους στον Άγιο Θωμά που τα ακούμε όλη μέρα και νύχτα να περνάνε από πάνω, ενώ προσπαθούμε να σώσουμε τα σπίτια μας από μλκία του δημάρχου και της ΔΕΥΑΛ που δεν έκλεισαν τα καπάκια στην Ιωαννίνων και καταστράφηκαν ολοσχερώς 80 επιχειρήσεις και εκατοντάδες κτήρια που είναι χωρίς ρεύμα πνιγμένοι από το πρωί της Παρασκευής! Κανένα ποτάμι δεν είναι κοντά στον Άγιο Θωμά, μλκία του δήμου και της ΔΕΥΑΛ έπνιξαν το 1/10 της Λάρισας.

      Μόνο ο διπλανός έχει ζημιά 50.000 ευρώ σε ανσανσερ και μπόιλερ. Δεν μιλάμε καν για τα χιλιάρικά που έχασε κάθε οικογένεια στο υπόγειο της πολικατοικίας. Η γριά στον 2ο πέθανε από καρδιά βλέπωντας τα νερά. Αυτή όμως δεν μετρά ως νεκρή από την δολοφονική ανικανότητα των λαμόγιων.
      Κρέμασμα ΟΛΟΙ.

      ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν πρέπει να γλυτώσει. Από δημάρχους και προύχοντες μέχρι πρωθυπουργο.

    6. Το λέμε κλιματική αλλαγή…

    7. Σήμερα στο συλλαλητήριο όλοι παρόντες φωνάζοντας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΧΘΕΣ! Δεν κατεβήκαμε στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Κυριακή μόνον για τίς ταυτότητες αλλά κ για τα Τέμπη κ για τίς φωτιές κ κυρίως για τα ανώμαλα σχέδια κ νομοσχέδια που παίρνανε. Μην λείψει κανείς σάς παρακαλώ. Ειδικά εσείς στην Αθήνα είστε προνομιούχοι έχετε όλα τά υπουργεία εκεί για πηγαίνετε κ έξω από τα σπίτια τους έστω ως εκεί που θα σάς επιτρέψουν να πάτε. Κ όχι μόνον φωνές. .. ξέρετε εσείς κ κυρίως έξω από τα σπίτια των εισαγγελέων διότι με την ανοχή τούς γίνονται όλα. Πρέπει να αρχίζουν να φοβούνται ειδικά οι γυναίκες τούς κ τα παιδιά τους.

    8. Στέφανε πρέπει να πας να κάνεις αυτοψία στα χωριά που πλημμύρισαν και να καταγράψεις το μέγεθος της καταστροφής… διαφορετικά απ’αυτούς μην περιμένουμε να μας πούνε πόσους νεκρούς και ζημιές υπάρχουν.

    9. Κάντε ένα ρεπορτάζ όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες επιτόπου και ρωτήστε στα χωριά πόσοι έχουν πνιγεί. Επειδή είναι μικρές κοινωνίες αυτοί ξέρουν ακριβώς ποιός λείπει. Μόνο έτσι θα μάθουμε την αλήθεια. Θυμάστε στα Τέμπη λέγανε ότι υπήρχαν κοντά σους 60 αγνοούμενους. Ποτέ δεν μάθαμε τι έγεινε με αυτές τις ψυχές. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Ξεμπροστιάστε τους έχετε τον τρόπο.

    10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

    11. Από τη στιγμή που καθόμαστε όλοι εδώ μέσα στο μακελειό στο Twitter στο TikTok στο Facebook και που αλλού ακόμα και δεν έχουμε βγεί ένα εκατομμύριο στην Αθήνα και ένα εκατομμύριο στην θεσσαλονίκη αντί να γεμίζουμε τα καφέ σε Θερμαϊκό και Μοναστηράκι και να ξεκουμπιστούν όλοι μα όλοι τους!!!!
      Καθόμαστε όλη μέρα στην αχρηστίλα γιατί έτσι μας θέλουν, άχρηστους και άεργους και να μας κάνουμε να λυπόμαστε από το κάθε σάιτ!!!
      Ρεεεεε πότε θα βγούμε, καήκαμε, πνιγόμαστε και η ακρίβεια θα πάει χειρότερα και από της Βενεζουέλας και κανείς δεν νοιάζετε και σχολιάζετε όλη μέρα στο κάθε άχρηστο σάιτ!!!

      1. και ούτε πρόκειται.
        -“…Του αλλουνού το παιδί πνίγηκε…” οχι το δικό του .
        Γι αυτό, αστον κάθε μαλάκα λαό, να πάει στο διάολο κι ακόμα παραπέρα.

      2. Έχεις αναρωτηθεί γιατι δεν έχουν διακόψει το διαδίκτυο μέχρι στιγμής; λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης και το καθεστώς το γνωρίζει!

        1. Και ο Θοδωρής και ο Γιάννης και ο Γιώργης με λίγους ξεκίνησαν. Ο πρώτος μας λευτερωσε,ο δεύτερος είπε ΌΧΙ και στου τρίτου τους δρόμους κυκλοφορεί το 60% σ’όλη την Ελλάδα. Καλύτερα φασίστας και Έλληνας πατριώτης παρά δημοκράτης δολοφόνος, πλούσιος με κλεμμένα απ’τα δημόσια ταμεία. Εγώ είμαι Μεταξικος και ρατσιστής και γουστάρω.

        2. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΝΗΣΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ????ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΣ !!!! ΓΡΑΨΕ Γ Ι Α Λ Α Ν Τ Ζ Η

    12. Δυστυχώς όταν πέσουν τα νερά και υπάρξουν καλύτερες συνθήκες τότε θα φανεί το μέγεθος της ασύλληπτης τραγωδίας στον Θεσσαλικό κάμπο…..
      Πολύ φοβάμαι αγαπητέ κ.Στεφανε ότι μιλάμε για εκατόμβη νεκρών οι οποίοι εγκλωβίστηκαν και δεν είχαν τρόπο διαφυγής……
      Εύχομαι να μήν είναι αλήθεια……

    13. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μακριά από τη θάλασσα και δεν ξέρουν κολύμπι, αλλιώς θα σώζονταν.
      Τώρα όμως πήραν το μάθημά τους και θα μάθουν.

    14. βοϊδάρες, οι εισαγγελείς θα εμφανιστουν μονο οταν ερθει η δτιγμη για να μπουν προστιμα σε οσους με τις βαρκες τοτς εσωζαν κοσμο κσι για τα δικαιωματα των παιδοβιαστών και των μαφιόζων και εηκλημστιών εισβολέων

    15. Νεοέλληνα έκανα σαν μαλάκας 680 χιλιόμετρα για το συλλαλητήριο ώστε να πω ΟΧΙ στην ψηφιακή ταυτότητα.Αντε να δω ότι εσύ που είσαι εκεί κάθεσαι στην πολυθρόνα και τον χαϊδεύεις και θα δείς καντήλι που θα φας.

      1. πρεπει να χεις καλα φραγκα για να κανεις τετοιο ταξιδι μηπως εισαι βολεμενος???? ξερω ξερω, τα δουλευεις τα λεφτα…. αν δεν εισαι χαιρεκακος οπως πολλους και σωβινιστης τοτε μη γινεσαι θα ειναι ενα ακομη μειον για την σκλαβωμενη Ελλαδα…

      2. “..και το ξέρεις και το γνωρίζουμε κι εμείς πολύ καλά”(απόφθεγμα απο τον προεκλογικο εκβιασμο -και απειλές της ΝΔ στη Ροδόπη-δεν επενέβη κανένσς εισαγγελέας κανένας Αρειος παγακιος).
        και συνεχίζω:”αν είχαμε 1 ευρώ για την κάθε μαλακια συλλαλητήριο που πας θα….είμαστε πλούσιοι..”
        Νομίζω οτι σου απέδειξα οτι εισαι μεγαλος αρχιμαλάκας.
        Καταρχήν τον Μαλακία λαό / έθνος το αφήνουνε να πάει στο διάολο. Κι άλλη απόδειξη: η ΔΗΜΟΣΙΟΓΥΦΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ το πρωτο που θα κανουν ειναι να εξαγγειλουν προστιμα κσι απειλες κσι κανένας δεν θα τολμήσει να μιλήσει. π.χ. πείραξες σκύλο; 30.000 πρόστιμο και φυλακή. Σκότωσες άνθρωπο (έλληνα εννοείται); ->ελεύθερος!
        Εισαι ή δεν εισαι και πολύ μα πολύ, μ α λ ά κ α ς ;!

    16. πάλι με χρόνους με καιρούς….
      προς το παρον το χωραφι Ελλάς κσι οι δούλοι του ανήκει στο Μητσοψυχακια και την Μπακογιανοβλάχα..
      Άμοιροι Έλληνες
      του δώσατε τα ίδια τα παιδιά σας και τα σφάζει.
      Ο Θεός να σας λυπηθεί!
      500 και άνω θα είναι οι νεκροί αλλά θα τους τσιμεντώσουν γρηγορα γρηγορα και θα τους μαζευουν 10-10 σε μαυρισακούλες και θα τιυς καίνε, με δικαιολογία τα εργα για το …κοινό καλό και λόγους …..υγείας. Οι δημοσιογράφοιωτα κελαηδάνε κι όλας. Για τέτοια παραπληριφόρηση, ειναι πάντα ετοιμοι και -με σχέδιο
      Αυτή εινσι η αξία των πνιγμένων συγγενων κσι παιδιών σας – και μην αντιδράτε, θα χάσετε το …….voucher.
      Α, και νέες λέξεις από το πουστολεξικο της οικογένειας των φεουδαρχών-δικτατόρων,: Υδροπρόσφυγας, Πυροπρόσφυγας, και Εισφοροπρόσφυγας.
      Γιατί το μαλάκας, εχει ήδη καταχωρηθει.

    17. Χαρμόσυνα νέα για τα γραφεία τελετών και τα μαρμαράδικα !

    18. Δε μπορώ να καταλάβω τη σημερινή εποχή που η είδηση τρέχει σε δευτερόλεπτα πως οι γονείς,οι συγγενείς, οι χωριανοί κάποιοι τέλος πάντων δεν ενημερώνουν για αυτούς που λείπουν, άρα χάθηκαν δεν είναι ζωντανοί. Όταν έχεις ένα σπίτι και 4 άτομα μέσα και το νερό και η λάσπη το σκεπάσουν αν γλυτώσουν και οι 4 εντάξει, αν γλυτώσουν οι 2 τότε ξέρεις ότι έχεις 2 νεκρούς. Τώρα πότε και αν θα τους βρουν έχει σημασία; Τι είναι οι άνθρωποι λογιστικά νούμερα; Οι ίδιοι οι επιζώντες πρέπει να κάνουν σούμα και να δώσουν το μακάβριο αποτέλεσμα.

    19. Η λύση είναι νέες εκλογές και το αποτέλεσμα να το μετράνε πολλές εταιρείες όχι μόνη της η Σίνγκιουλαρ Ματζικ

    20. μόνο αν συγκρίνεις με την τελευταία απογραφή πρέπει να λείπει χιλιάδες κόσμου, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει επίσημα ένα όσο το δυνατόν μικρότερο διψήφιο, πρέπει να βγει ο κόσμος στο ίντερνετ να μας πουν πόσοι λείπουν από κάθε χωριό

      1. Όποιος βγει να πει την αλήθεια,τον μαζεύουν τα πουλημένα δικαστάκια,πρόστιμο και στη μπουζού

    21. ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ???
      κοιμάται η δεν εχει πάρει ακόμα χαμπάρι τι εχει γίνει ?
      η εχει ΕΝΤΟΛΕΣ απο την κούλα να κάνει την πάπια ?

      1. Είναι διορισμένη από την κυβέρνηση η εισαγγελεας του αρειου πάγου. Αφού η εισαγγελέας διορίζεται είναι δυνατόν να είναι ανεξάρτητη αυτή που είναι η κορυφή της δικαιοσύνης ? Αυτό πρέπει να αλλάξει η εισαγγελέας να μην διορίζεται

      2. να ρωτησουμε τι σπινο που τις εκθειαζε επειδη εβαλαν φυλακη τη χα

    22. οι Ά(Χ)ΡΙΣΤΟΙ του 41% από το 48%-49% των εγγεγραμμένων, αρπάξαμε το ΧΡΗΜΑ, σας ΘΑΨΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, σας ΚΑΨΑΜΕ σας ΠΝΙΞΑΜΕ στα ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ, σας ΡΗΜΑΞΑΜΕ τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ σας, σας ΜΗΔΕΝΙΣΑΜΕ ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ, σας ΕΚΡΙΖΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ σας και τώρα σας δίνουμε ΟΔΗΓΙΕΣ πως να σωθείτε από την ΛΑΙΛΑΠΑ … ρε ΆΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ

      1. Η ψήφος σε οποιονδήποτε Βουλευτή, δεν σημαίνει Λευκή Επιταγή, για να ψηφίζει ότι νομοσχέδιο-σαβούρα καταθέτει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός, ή όπως υποδεικνύει ο εκάστοτε Κομματάρχης που βρίσκεται στην Αντιπολίτευση.

    Comments are closed.