ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΝ «ΑΠΑΤΣΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΣΕΙ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    astinomia

    Άγνωστοι λίγο μετά τις πέντε το πρωί εκτέλεσαν με πυροβόλο όπλο τον 60χρονο Ευάγγελο Πάλλη γνωστό με το προσωνύμιο «Απάτσι» στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα ο οποίος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί.

    Τον Πάλλη βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

    Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Πάλλης είχε δεθεί τρεις σφαίρες.

    Στην περιοχή της εκτέλεσης έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

    Ποιος ήταν ο «Απάτσι»

    Ο Ευάγγελος Πάλλης, στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα από εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

    Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον έφεραν κοντά στους αντιεξουσιαστές.

    Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο δολοφόνος που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου βρήκε τον μπελά του από έναν δολοφόνο που εκτέλεσε το συμβόλαιο του δικού του θανάτου. Εδώ ταιριάζει τέλεια το όλα εδώ πληρώνονται

    2. Κακος ψοφος!Πειρε αυτο που του αξιζε ο συμμοριτης φονιας αναρχοκατσαπλιας!!

      1. ΝΤΡΟΠΗ!!!! Σεβασμό στούς νεκρούς, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Διαφορετικά, νά μήν καυχιόμαστε ούτε γιά τούς προγόνους μας, ούτε γιά τόν πολιτισμό μας.

    3. ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ 2 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ & ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..
      ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2056 Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ DOA ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ

      1. Αν δεν είχε βγει το 2056 μπορεί να είχε καθίσει και στην ηλεκτρική καρέκλα.

    4. διαλυθηκε η χωρα….οποιοσδηποτε μπορει να σε φαει λαχανο για μερικα χιλιαρικα…η αστυνομια εξαφανισμενη και δηθεν προστατευει στοχους υψηλου κινδυνου αλλα τον Χιο τον ειχανε αφησει απροστατευτο και της Τουλουπακη το σπιτι κατα διαβολικη συμπτωση δεν το φυλαγανε
      πιαστο το αυγο και κουρευτο

    5. Αυτοί είναι οι αντιεξουσιαστές…(στην πραγματικότητα παρακρατικοί δολοφόνοι και τραμπούκοι) και οι “φίλοι” τους.
      Τώρα τα ΜΜΕ θα κάνουν την γνωστή σιγή ιχθύος στο ότι αυτό το κατακάθι ήταν συνεργός με τους ΓΝΩΣΤΟΎΣ αντιεξουσιαστές- παρακρατικούς

    6. Κολομβία γίναμε! Προσπαθούν να δολοφονήσουν δημοσιογράφο, χτυπούν την εισαγγελεά της υπόθεσης Τοπαλούδη, ισοβίτες εκτελεστές κυκλοφορούν έξω και δολοφονούνται και αυτοί.

    7. Προς τι η απορια;;;;;; Ξεχασατε κιολας τον…..περιφημο νομο του συριζαιου Παρασκευοπουλου με τον οποιο αποφυλακιζοταν εγκληματιες με δικαιολογια, που ειναι να τρελενεσαι, να αποσυμφορηθουν οι φυλακες;;;;;;; Πολι γρηγορα ξεχνατε σ’ αυτη την χωρα που την καταντησαν, αυτοι που ψηφιζετε, Μπανανια!!!!!!! Ο Μητσοτακης ελεγε προεκλογικα οτι θα καταργουσε αυτον τον αθλιο νομο, τι εκανε δεν ξερω!!!!! Μηπως θα ηταν το μοναδικο παραμυθι που αραδιασε!!!!!!!! Εφθασε να ονομασει την καταπτυστη, οπως ελεγε, συμφωνια των Πρεσπων Ιστορικη, αυτο τα λεει ολα!!!!!!!!

    8. Ο μόνος φόνος που του κόστισε ακριβά, ήταν ο δικός του.

    9. Για δύο δολοφονίες και τον έβγαλαν έξω! Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα!

    10. “Ποινή ισοβίων” και τον απελευθέρωσαν; Τι ισόβια είναι αυτά; Ισόβια σημαίνει στη μπουζού μέχρι να πας κάτω από τα ραδίκια. Έχει ξεφτιλιστεί κάθε λέξη και έννοια ε; Ευτυχώς που αποδίδεται δικαιοσύνη, εκεί έξω τουλάχιστον….

    11. Δηλαδή αυτός ο φονιάς είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους με συμβόλαιο θανάτου, επαγγελματίας δολοφόνος δηλαδή, και τον είχαν αποφυλακίσει; Ε τότε να αγιάσει το πιστόλι όσων τον έστειλαν εκεί που πρέπει ώστε να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Κανονικά θα έπρεπε τέτοια κατακάθια να εκτελούνται δημοσίως με αποκεφαλισμό στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό όχι να τα αφήνουν μετά από μερικά χρόνια να κυκλοφορούν ελεύθερα ξανά ανάμεσά μας. Έλεος πια με αυτό το μπουρδέλο κράτος και τις μπουρδελοευρωπαικές αρχές και αξίες. Όποιος σκοτώνει άνθρωπο θα πρέπει να εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες όχι να τον ταίζουμε κιόλας στις φυλακές και να τον αφήνουμε και ελεύθερο μετά από λίγο. Αυτή είναι η μόνη αρχή και αξία που θα έπρεπε να έχουμε ως κράτος, αυτή είναι η μόνη δικαιοσύνη που θα έπρεπε να εφαρμόζεται.

    12. ΤΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    13. Κρατάω δυο πληροφορίες και ανατριχιάζω. 1) είχε καταδικαστεί δυο φορές ισόβια για εκτέλεση συμβολαίων αλλά ήταν έξω, ελεύθερος. 2) Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης. (αυτών που καίνε την Αθήνα, που χαϊδεύουν όλες οι κυβερνήσεις και παίζουν πετροπόλεμο με την αστυνομία) Σε τι χώρα ζω Θεέ μου!

    14. …..ο ”’ ΑΣΙΑΤΙΣΜΟΣ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ”’ του……

    15. Εκτελεστής, καταδικάστηκε δις ισόβια και κυκλοφορούσε ανάμεσα μας. Σαπίλα πατριώτες, βρώμα και δυσωδεία.

    Comments are closed.