ΛΥΚΟΦΑΓΩΘΗΚΑΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – Ο ΕΝΑΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
,ΜΜΞΗ

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ο Παύλος Πολάκης λόγω της φραστικής επίθεσης που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στη Βουλή.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου αυτού που υποτίθεται ονομάζεται “κόμμα”, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε κατά της συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας λέγοντας της «μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο,  αλλά ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Μετά τη νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη, η Αθηνά Λινού κλαίγοντας είπε ότι «θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ζήτησα από τον πρόεδρο της Βουλής πειθαρχικά μέτρα κατά του Πολάκη

Τη λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του Παύλου Πολάκη για το bullying στη νομική σύμβουλο του υπουργείου Υγείας, ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Κάνοντας λόγο για βάναυση επίθεση του Παύλου Πολάκη σε μια εργαζόμενη ανυπεράσπιστη γυναίκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε τη λήψη πειθαρχικών μέτρων από τη Βουλή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο! Απορώ αν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καλύψει και αυτή τη φορά που ενώπιον όλων επέδειξε μία τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Δηλαδή ο Πολάκης φταίει άμα η άλλη μετά από αποτυχημένη πλαστική έχει γίνει σαν διασταύρωση του Ντόναλντ Ντακ με ροφό; Στραβωμένη την είδε, την παρεξήγησε.

  2. Χαχα δήδεν bulling. Χέστηκε η μύγα και έκλασε η Λινού η “αντε μη την πω”. Ριχτους τα κατάμουτρα Πολάκη κάποιος πρέπει να τα πει

  3. Άν τής έλεγε “Μήν στρίβεις τό προσωπό σου” ώς πιό sic, όλα εντάξει ; Τό είσαι “Ψεύτης…Μεγάλος Ψεύτης” πού εκστόμιζε η Συρεγγέλα τήν ώρα που μιλουσε ο Πολακης γιατί δέν καταδικάσθηκε η κυρία ; Καί από πότε ο Πρόεδρος τής Βουλης έχει τό δικαίωμα νά κόβει μισθούς Βουλευτών ;

  4. Το ζητουλας του Τασουλα ειναι ευπρεπες Ε αι σιχτιρ

  5. Αχαριστοι οι Εβραιοι ε Πολακη; Τους στηριξες μεσω του Κασσελακη και σε πετανε ετσι..
    Εμεις σου το λεγαμε οτι κανεις μ@λακια τοτε

  6. Γιατί έκλαιγε έτσι αυτή η κυρία; Είναι γιατρός που προωθούσε τα εμβόλια και έκαναν τόση ζημιά σε τόσο πολύ κόσμο αλλά είναι προφανές ότι δεν την ένοιαξαν αυτοί οι θάνατοι ή οι ασθένεις που προκάλεσαν. Αναρωτηθήκαμε οικογενειακώς, πόσο θα κλαίει όταν χρειαστεί να πει σε αθενή ότι το λαδάκι του τελειώνει.

  7. Ο κατσικογ@μης Πολακης πρόσβαλε την διορισμένη από τον χαζόαδωνη Λίνου ,για α τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην περίοδο του κοροϊδοιου . Και εμείς πρέπει να ασχοληθούμε !!!! Βρε άι σα πέρα με τους όρθιους ηλίθιους που τους βάλατε και στη Βουλή .

  8. Έλεος πια , έχετε βαφτίσει την οποία τοποθέτηση σε μπουλογκ και σεξιστικό επιθεση , δεν τολμαμε να μιλήσουμε, γκιοσες και σας το λέει μια γυναίκα.

  9. πολακη ,ο αρχηγος σου σταλθηκε εδω(ξερεις απο που)για να σας διαλυσει και να κυβερναει ο αλλος χωρις αντιπολιτευση ,κατα διαταγη των αφεντικων!φυγε παρε το σπριντζη και καντε μαζι κατι,>ολοι εκει ειναι φιλαρακια ,εισαι ο μονος που κανεις αντιπολιτευση και αυτο ποναει !

  10. Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, δεν ταιριάζανε

  11. Έκλαιγε με ψεύτικα δάκρυα η μανιά ου ρε τσόκαρο

  12. Κρεμάλα στους γύφτους της μεταπολίτευσης

  13. αυτό το κλασσικό “κλάμα” χωρίς να πέφτει ούτε ένα δάκρυ είναι το…κάτι άλλο.
    Όταν κάποιος μονίμως σε στραβοκοιτάει αυτό δεν είναι μπούλινγκ, είναι όταν το λές;; Γύφτοιοιοι

  14. Ασε την υπαλληλο ρε πολακη με τον αδωνι θα τα βαλεις ειστε στα ιδια κυβικα….
    Ετσι και τους βγαλουνε αυτους μαζι στην τηλεοραση εε ρε τι εχει να γινει να πεσουνε και μερικα γαλλικα..πεθαινω να το δω αυτο το εργο.

  15. Αντε τσακιστείτε σκουπίδια όλοι σας . θέλουμε ενα πραγματικό πατριωτικό εθνικιστικό κόμμα που θα εκπροσωπήσει τον ελληνικό λαό

  16. Μπράβο στον κύριο Πολάκη, είναι φοβερός τύπος , αληθινός και αυτό τους καίει.
    Πηγαίνω στην κλινική του στον Πειραιά για συντήρηση στην ΜΕΘ , μακάρι να μπορούσα να γίνω τεχνικός Βιοϊατρικής τεχνολογίας στην κλινική του.

  17. Θα τρελαθουμε τελειως κι’εγω νομιζα πως την πλακωσε ατα γ@μοσταυριλικια

  18. Καλή διάλυση και στα τρία αποκόμματα της χρεοκοπίας. Κοινό μυστικό πλέον πως θα συνεταιριστούν στις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν.

Comments are closed.