ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 102 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΑΘΩΩΝ. ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΞΩ

    Κοινοποίηση:
    δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς

    Ελεύθερος , χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, έφυγε από το γραφείο του ανακριτή ο δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς μετά την απολογία του για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018.

    Στην μαραθώνια απολογία του ο κ. Μπουρνούς αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που του αποδίδονται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

    «Καταθέσαμε σε μία διαδικασία που χάθηκαν φίλοι, συγγενείς, γείτονες. Είμαστε εδώ για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του και επεσήμανε ότι στόχος είναι «μόνο η αποκάλυψη της αλήθειας». «Κάναμε ότι ήταν υπηρεσιακώς υπεύθυνο και ανθρωπίνως δυνατό» τόνισε ο κ. Μπουρνούς ενώ ο συνήγορος του Θρασύβουλος Κονταξής συμπλήρωσε «αυτές είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Ο κ. Μπουρνούς και η οικογένεια του υπήρξαν θύματα, κάηκε το σπίτι του. Στο πλαίσιο της ανάκρισης γίνεται αγωνιώδης προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

    Ο κ. Μπουρνούς είναι ένας από τους συνολικά 20 κατηγορούμενους για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους. Την περασμένη Τετάρτη, μετά από τετράωρη απολογία, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

    Μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση είναι στελέχη της Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής που αντιμετωπίζουν κατηγορίες, κατά περίπτωση, για εμπρησμό από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    2. Εννοείται πως κανένας δεν θα τιμωρηθεί. Οπως κανένας δεν τιμωρήθηκε για την Μαρφίν και τοοοσα αλλα. Δυςτυχως ομως ουτε σωστοί γονεις υπαρχουν και ο νοων νοείτω.

    3. Θεωρω πως ειναι ο πιο φοβιτσιαρης πρωθυπουργος που περασε απ’τη χωρα.
      Για να μη πω κατι πιο βαρυ…

      1. Δεν είναι φοβιτσιάρης, γιατί τον φόβο του άλλου μπορείς και να τον σεβαστείς, χέστης προδότης κατά “συνείδηση” είναι, αλλά κυρίως μεγάλος αλήτης που δεν έχει γιατρειά…

    4. Η ελληνικη σαπιλα στο μεγαλειο της……μια τοσο μικρη χωρα με τοσο μεγαλη σαπιλα

    5. ΠΕΘΑΝΑΝ 102 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ Κ Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΑΣ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ Κ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ Κ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ,ΒΡΕ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΑΣ

    6. Τα ανίκανα ανθρωπάκια βγήκαν λάδι, οι μόνοι που πλήρωσαν ήταν οι άτυχοι δημότες.

    7. Έλα τώρα πως κάνετε έτσι? Τι κι αν αφηνουν ελεύθερους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς? Τι κι αν υπάρχουν περιπτώσεις καταχρήσεων , κλοπών , βιασμών , δολοφονιών και όλοι αφήνονται ελεύθεροι?. Εντάξει δε μετέδωσαν πια και το κορονοιό , έλεος!!!

    8. δεν πειραζει οσοι δεν καηκαν θα ξαναψηφισουν συριζα νδ πασοκ(κιναλ) κκε γιαυτο και συνβαινουν αυτα τα πραγματα και θα συνβαινουν μην απορουμε λοιπον πως και γιατι

      1. Εσενα αυτό σε καιει,που δεν ψηφιζει ο κομσος χ.α. ,κλασιδιαρη η λαγο η οτιδήποτε άλλο φασιστικο κομμα εεε; 1% και πολύ σου είναι περαστικα σου λοιπον.

    9. Θαναι σκάνδαλο να μην την πληρώσει κάνεις με τόσες ζωές που χάθηκαν. Απλά Θα την πληρώσει ο τελευταίος τροχός της αμαξης, όποιος κιαν είναι αυτός.

    Comments are closed.