ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ NETFLIX ΠΟΥ ΥΠΕΤΑΧΘΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ FAMAGUSTA – Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ 91 ΕΤΩΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:

Η είδηση της φίμωσης παγκοσμίως της σειράς Famagusta από το τουρκικό ΕΣΡ έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην Ελλάδα και η οργή των πολιτών είναι αισθητή από την πρώτη στιγμή. 

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το Ανώτατο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της γειτονικής χώρας κατέληξε στη συμφωνία αυτή με το Netflix κατόπιν μεταξύ τους διαβουλεύσεων, στις οποίες κατά τα φαινόμενα δεν συμμετείχαν ελληνικοί ή κυπριακοί επίσημοι θεσμοί.

Κάτι όμως που είναι πολύ σημαντικό και άκρως σοκαριστικό έχει να κάνει με τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της πλατφόρμας. Αναφερόμαστε στον Έλληνα Ted Sarandos ο οποίος κατάγεται από την Σάμο!

Το πρώτο του επίθετο, πριν το αλλάξει ο παππούς του όταν μετανάστευσε στην Αμερική ήταν Καριωτάκης. Αν και οι ρίζες του είναι ελληνικές, γεννήθηκε το 1964 στο Phoenix της Arizona σε μια σχετικά φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας του, ο οποίος ονομαζόταν Θεόδωρος ήταν ηλεκτρολόγος. Είναι ο τέταρτος σε σειρά από τα πέντε παιδιά της οικογένείας του. Από μικρός λάτρευε να παρακολουθεί τηλεόραση με τις ώρες. Οι αγαπημένες του μάλιστα σειρές ήταν το “I Love Lucy”, το “The Jack Benny Show” και το “Andy Griffith”. Όταν ήταν έφηβος δούλευε σε video club και εκεί απέκτησε τις «εγκυκλοπαιδικές» του γνώσεις για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε πάνω στο τι ενδιαφέρει τον κόσμο και τι είναι αυτό που “πουλάει”.

Στο δυναμικό του Netflix εντάχθηκε το 2000 με σκοπό του να διαχειριστεί το τμήμα με τις ενοικιάσεις DVD. Σύντομα, ξεκίνησε να καθοδηγεί τις σειρές του δικτύου και από απλός διευθυντής προγράμματος μιας συνδρομητικής υπηρεσίας μετατράπηκε σε έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ. Λόγω της επιρροής και της επιτυχίας του, είναι ο πιο καλοπληρωμένος υπάλληλος του Netflix. Λέγεται πως ο βασικός του μισθός ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Μετά από όλα αυτά ένα καλό ερώτημα είναι αν νιώθει ΕΛΛΗΝΑΣ καθώς όταν βρίσκεσαι σε τέτοια υψηλόβαθμη θέση στο Netflix και την ίδια ώρα κόβουν την τηλεοπτική σειρά «Famagusta», που αναφέρεται στην εισβολή της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο και εσύ όπως φαίνεται μένεις αδρανής κάτι σημαίνει.

Μάλιστα, ο Ted Sarandos στις 24 Αυγούστου επισκέφθηκε την Σάμο με το προσωπικό του γιοτ έμεινε 2 μέρες και είδε την αγαπημένη του θεία που είναι 91 ετών και τα ξαδέλφια του.

Έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στο Facebook στέλνοντας σχετική φωτογραφία στον ξάδελφο του Σταμάτη Στασινή.
Να αναφέρουμε πως ο η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου κάλεσε τους Έλληνες σε μποϊκοτάζ στο Netflix για την Famagusta όντας το πρώτο κόμμα που αντέδρασε με οργίλη ανακοίνωση για την είδηση ότι απετράπη η μετάδοση της τηλεοπτικής σειράς Famagusta εκτός Ελλάδας, έπειτα από συμφωνία της Τουρκία με το Netflix.
Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από την αισχρή απόφαση του Netflix να προσκυνήσει τη φασιστική Τουρκία και να μην προβάλλει παγκοσμίως τη σειρά ”Famagusta”, η οποία πραγματεύεται, ήπια μάλιστα, την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η Ελληνική Λύση καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να ακυρώσει άμεσα την συνδρομή στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.Ούτε 1 ευρώ σε όσους συγκαλύπτουν τα εγκλήματα των Τούρκων γενοκτόνων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ενώ η Κυβέρνησή μας προέβαλε αντίσταση με απόλυτη αδιαφορία … Εγώ το ονομάζω εθνική προδοσία. Δεν έχει διαφορά από την εποχή που προδόθηκε η Κύπρος από τους Έλληνες πολιτικούς.

  2. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΑ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ
    ΠΟΥ Θ’ ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!…

  3. “”””……. παγκοσμίως της σειράς Famagusta από το τουρκικό ΕΣΡ έκανε τον γύρο του διαδικτύου…..”””” αυτοι ξερουν την δουλεια τους κ αγαπανε την πατριδα τους κ κανουν τα παντα για να “”αγαπησουν”” την ´χωρα κατακαθι κ προτεκτορατο τους ελλαδισταν ´ οπως μπορουν κ κανουν νον στοπ……

Leave a Response