ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ… ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Κοινοποίηση:
[360709] ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΞΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο υπουργός Υγείας πανηγυρίζει για το σύστημα υγείας, την ώρα που οι Έλληνες πολίτες χάνουν τη μάχη με τη ζωή καθώς δεν μπορούν να νοσηλευθούν.

Ένα παλικάρι 28χρονο χρονών, έχασε τη ζωή του, γιατί μετά από τροχαίο έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Μόνο που ούτε στο Αγρίνιο, ούτε σε άλλα κοντινά νοσοκομεία, όπως Πάτρα και Ρίο δεν υπήρχαν δωμάτια εντατικής.

Αποτέλεσμα, ο 28χρονος να διακομιστεί στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά όπως καταλαβαίνετε. Όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του γιατί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν άμεσα οι γιατροί.

“Δεν υπάρχει δυστυχώς κράτος, δεν υπάρχουν νόμοι, είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα. Ο ανιψιός μου είχε το τροχαίο την Δευτέρα το βράδυ στο κέντρο του Αγρινίου και ολόκληρο Αγρίνιο, η Αρτα, τα Γιάννενα, η Πάτρα, το Ρίο να μην έχουν μια ΜΕΘ” καταγγέλλει ο θείος του παιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response