ΕΜΕΤΟΣ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ “ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-4

    Στο “Βελλίδειο” έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και το θέαμα πραγματικά ήταν θλιβερό. Την ώρα που συνταξιούχοι, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες στενάζουν από την ακρίβεια, εξακολουθούν να υπάρχουν σπιούνοι κολαούζοι του συστήματος που είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το 41% να αποθεώνουν τον καταστροφέα της χώρας λίγο πριν αυτός φλομώσει το λαό στα ψέματα.

    Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας και ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

    Μέλη της ΟΝΝΕΔ κρατώντας μπλε σημαίες δέχτηκαν τον πρωθυπουργό με χειροκροτήματα και συνθήματα. «Ζήτω η Νέα Δημοκρατία», φώναζαν.

     Δείτε βίντεο του thestival.gr:
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ραγια πως περναμε με τους δήθεν δημοκρατες? Αρε Παπαδόπουλο το λάθος που έκανες ήταν ότι έπρεπε να κρεμάσεις όλους τους βόλεμενους τεμπέληδες κουμουνιστες στο Σύνταγμα για να ξεβρομισει ο τοπος μαζί με τους Ρομά εννοείται!

    2. Αυτοί τρώνε τα λεφτά, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι αυλικοί του Κούλη. Και φυσικά οι μπράβοι βρωμόμπατσοι. Το καταλαβαίνω όλοι αυτοί να ψηφίζουν νδ, δεν καταλαβαίνω γιατί οι μη βολεμένοι να ψηφίζουν αυτούς τους αλήτες. Μοιράζουν την πίτα στα κομματόσκυλα και εσείς τον πούλο.

    3. ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ!!! ΣΚΎΨΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΕΟΡΑΓΙΆΔΕΣ!!!

    4. Γελοίε κοπρίτη αληταρά υπάλληλε της Βέρμαχτ!!! Προαναγγέλει μόνο θετικά και αυξήσεις αλλά τα νομοσχέδια που περνάνε νύχτα στη Βουλή μόνο κοφτές βάζουν. Είσαι ένας τιποτένιος ψεύτης και απόβρασμα!

    5. Ηθελε να ειναι μεσα στο καδρο με φοντο γιαυτο πηρε τα παιδακια που δεν γνωριζουν τι τα περιμενει

    6. Ειναι για γελια και για λυπηση ολο αυτο το σκηνικο.Ενας αμυαλος πληρωσε παιδακια που δεν ξερουν τι εχουν στο βρακι τους και κουνανε τις σημαιες και φωναζουν συνθηματα.Βρε εσεις εκει τον κοσμο κοροιδευετε η τα μουτρα σας ;

    7. Τρεις κι ο κούκος και εκ μεταφοράς φαίνονται. Οι επιστρατευμένοι 💩μπατσοι μοιάζουν περισσότεροι.

    8. Άσε Κούλη είδε ο κόσμος τα λεωφορεία που φορτωνες από όλη την Ελλάδα και έτσι πάλι ρόμπα έγινες.Πληρώνεις τα πιτσιρίκια και τους παππούδες για να φωνάξουν στην ΔΕΘ νούμερο.

    9. ΟΙ ΜΙΣΘΟΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΘ…ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ…ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

    10. 10 παιδάκια τα έδωσαν από ένα γλυφιτζουρι τα φόρτωσαν σε ένα ταξί και τα έφεραν στην ΔΕΘ….

    Leave a Response