Σε μια προσπάθεια να κουκουλώσουν τον χαμό που έχει ξεσπάσει με τις σοκαριστικές εικόνες από την πλατεία Συντάγματος, οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη και επιείκια με τα πρόστιμα.
Συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.
Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.
Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.
Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους.
Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα- Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.
Με εκτίμηση
SYED MOHAMMAD JAMIL
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας- Πακιστάν».
Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στην πλατεία Συντάγματος
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media απαντάει στο αίτημα των εκπροσώπων της πακιστανικής κοινότητας. Χαρακτηριστικά έγραψε:
«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη κι αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».
Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη.
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) January 3, 2022
Βομβα ναπαλμ και βομβες διασπορας στους σκυλαραπες να μη μεινει κολυμπηθροξυλο απ αυτους.
Φιλε Στελιο το καταλαβες το κολπο 100/%.
AN EKOΨΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ! ! ! ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ @ΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΕΡΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ………ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ…. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΟΥΝ….. ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ….ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ………… ΕΝΩ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΕΔΩ
Όλα καλά όσα λες, αλλά όχι ΟΠΩΣ τα λες.. Μάθε σωστά ελληνικα ρε τεμπέλη, δεν με νοιαζουν οι συνθήκες της ζωής που σε έκαναν αγράμματο, το ότι συνεχιζεις να είσαι αγράμματος είναι απόλυτα δική σου ευθύνη, μισή ώρα τη μέρα αν διάβαζες ένα λεξικό θα μπορούσες κάποια στιγμή να τιμήσεις την ένδοξη γλώσσα των προγόνων σου, τεμπέλη, το παίζετε πατριωτες μερικοί και δεν ξέρετε ούτε το όνομα σας να γράψετε σωστά γραικυλοι
Ρε μπαμπουίνο σταμάτα να παριστάνεις τον μορφωμένο πατριώτη και δάσκαλο με το προσβάλεις ανθρώπους, η ορθογραφία κ τα γράμματα δεν καθορίζουν σωστούς και έντιμους ανθρώπους, άσχημο πράγμα να υπάρχουν συμπλέγματα
Υπάρχει τεράστιο θέμα εθνικής ασφάλειας αν αυτοί οι πακιστανοί εξοπλιστούν σε περίπτωση πού η Ελλάδα οδηγηθεί σε πόλεμο την Τουρκία.
Οι πακιστανοί είναι ορκισμένοι σύμμαχοι με τούς τούρκους και οι κυβερνήσεις πού τούς επέτρεψαν καί επιτρέπουν να διαμένουν ελεύθερα στη χώρα μας διαπράττουν εσχάτη προδοσία.
Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα λέγοντας ότι βάλανε πρόστιμα για μη χρήση μάσκας (τα οποία ήταν λιγότερα από 10 στους χιλιάδες πού συγκεντρώθηκαν εκεί) λες καί τό πρόβλημα είναι αυτό καί όχι τα εκατομμύρια των λαθρομουσουλμάνων πού αποτελούν ύψιστο κίνδυνο ασφαλείας καί επιβίωσης του έθνους μας ειδικά αν βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση.
Ως πότε;
Απελάστε τους και εκτελεστε αυτό το σκουπιδι τον τζαμιλ
Ρε τομάρια δεν ντρέπεστε, κρέμασμα θέλετε ! ! ! Κόβετε τις συντάξεις και εξαθλιώνετε τους Έλληνες και δίνετε αφειδώς επιδόματα σε όλους τους τυχάρπαστους που βρίσκονται στη χώρα μας !
Ρε αρχιψευταράδες πότε προλάβατε να επιβάλετε πρόστιμα στον πακτωμένο όχλο των Πακιστανών και μάλιστα δεν άνοιξε μύτη ;
Βάλατε ρε τομάρια, σε συμπαιγνία με τον Πολιτιστικό Σύλλογό τους, να βγάλει αυτός ανακοίνωση για αυθόρμητη συγκέντρωση και όχι οργανωμένη, να σας ζητάει και διαγραφή των επιβληθέντων προστίμων ; χα χα χα χα χα χα χα χα
Μεγάλη πλάκα έχετε, τι νομίζετε ρε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, δεν σας κατάλαβε ……..
Ουστ………Μητσοτακοπαρέα που μαζέψατε όλα τα απόβλητα της Σημιτοπαρέας στη ΝΔ !
Όλοι αυτοί δεν είναι χαζοί… ξέρουν πού ήρθαν και γιατί ήρθαν… φανταστείτε τους γενικώς…στην Τουρκία…ο Ερντογάν ήξερε και ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να τους φτιάχνει.
Στην Τουρκία ανά μισή ώρα γυρίζουν τους δρόμους και τα σοκάκια σταγιερ και όποιον δουν μη Τούρκο τόν χώνουν μέσα και κατευθείαν σε περιορισμένο χώρο όπου από κει δεν βγαίνει κανείς… τους βγάζουν οι ίδιοι μόνο έναν… έναν και τους σουτάρουν κατά που καί πώς νομίζουν…. καταλάβατε;
Τα παντα ξερουν οι παμπονυροι πακιστανοι και να τα αφησουν αυτα που λενε , να ζητουν χαρτια και σπιτια ξερουν και να μοστραρουν την σημαια τους στην πλατεια Συνταγματος!!!!!!! Αλλα επειδη τους χαιδευουν Τσιπρας και Μητσοτακης νομιζουν οτι μπορουν να κοροιδευουν ολους τους Ελληνες!!!!!!!! Ποτε θα βρεθει ενας ηγετης πατριωτης να τους πεταξει με τις κλοτσιες εξω απο την χωρα και να την ξεβρομισει;;;;;;;;
Οι αλοδαποι με επιδοματα και στους Ελληνες οΚουλης κοβει τις συνταξεις απο την συνταξη Φεβρουαριου αρχιζουν οι μειωσεις
Δεν ντρέπεστε λιγάκι ρε παλιοπουστ@ριά. Για πόσο μ@λάκες μας έχετε περάσει. Κάνετε πρόβες για να δείτε μέχρι πόσο βαθιά μπορείτε να μπείτε χωρίς αντιδράσεις. Αρκετοί σας είχαν πάρει χαμπάρι όταν από μακεδονομάχοι πετάξατε τη λάσπη ότι και καλά δεν συμφωνείτε αλλά το κράτος έχει συνέχεια. Λουμπίνες αφού δεν ακυρώνετε τα πρόστιμα από τους νέους σας συμπολίτες θα σας ξαναψηφίσουμε.
Ρε συνεχίζουν να λένε ψέματα. Κανένα πρόστιμο απολύτως δεν κόπηκε, έβαλαν τον πακιστανο να λέει αυτά που λέει για να δείξουν πως έκοψαν πρόστιμα. Να δείτε τι αλήτες ψεύτες που είναι, το πρωί οι ίδιοι έλεγαν πως υπήρχαν μόνο 2 αστυνομικοί και πως τάχα δεν κατάλαβαν τίποτα για την συγκέντρωση, το μεσημέρι λέγανε πως ρίξανε πρόστιμα!!! Ποιοι ρίξανε πρόστιμα? Οι δύο αστυνομικοί που ήταν στο σημείο έκοψαν σε μισή ώρα (πάλι ψέματα) πρόστιμα σε 30 Πακιστανους? Δηλαδή σε ένα λεπτό σύμφωνα με τους ξεφτίλες της αστυνομίας, προλάβαινε ο ένας να πάρει τα στοιχεία ταυτότητας, να κόβει την κλήση και να πηγαίνει σε άλλον μετά, ο όποιος άλλος Πακιστανός περίμενε στην σειρά για να του κόψει πρόστιμο ο μπάτσος και δεν έφευγε!! Ρε μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας. Να βγούνε και νά πούνε ναι, είμαστε οι π…. ες των Πακιστανών και ο μητσοτακης μας έχει πει να απαγορεύουμε στους Έλληνες ακόμη και νά αναπνέουν ελεύθερα και μεις με χαρά γουστάρουμε να το κάνουμε αυτό. Γιατί λένε ψέμματα συνέχεια? Δεν ξέρω, κάποιοι πρέπει να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να μάθουμε σε πολιτικούς επιστήμονες και μπάτσους να λένε αλήθεια.
ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 5 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ & ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΗΣΥΧΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ Π….ΤΣ….Σ ( ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΤΑΡΙΦΑ 300 ΕΥΡΩ & ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
Η ξεφτίλα των γαλάζιων συριζαίων δεν έχει όριο. Μιλάνε για πρόστιμα όταν δεν εμφανίστηκε ποτέ η αστυνομία! Που τους βάλατε τα πρόστιμα, όταν μετά πήγαν στις …δομές; Η αστυνομία του πρώην κνίτη θεοδωρικάκου αντί να ελέγχει εγκληματικότητα και άδειες παραμονής, λέει ότι έλεγξε για μάσκες! Που δεν έλεγξε! Στέφανε, προχώρα μαζί με κασιδιάρη και πες επιτέλους για απελάσεις αλλοδαπών, ειδικά όσοι έχουν κάνει εγκλήματα. Ο πλεύρης που τα έλεγε, τα ξέχασε μόλις έγινε υπουργός και κοιτάει μόνο για εμβολιασμούς!
Μας δουλεύεις ρε φίλε? Δεν άκουσες πως πιάσανε αστυνομικούς που ήταν σε κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικων και διαβατηρίων που έδιναν σε αλλοδαπους? Πλάκα μας κάνεις τώρα και συ? Μόνο τους Έλληνες ξέρουν να χτυπούν και νά πυροβολούν στις πλατείες.
Γιατί η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτα? Κούλη τάισε σανό τα πρόβατα… Κατέστρεψες την Ελλάδα σκατόψυχε κακό χρόνο ναχεις λίγα είναι τα ψωμιά σου.
Η.Ν.Δ.,ΔΙΚΑΣΕ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΗΝ “ΧΟΥΝΤΑ” ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!! Η Ν.Δ.,ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΗΝ “ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ “ΣΑΛΤΑΡΕΙ”???
Η γΕΛΑΣ μπορεί να κάνει την π@υταν@ στους Πακιστανους αλλά στους Έλληνες ξύλο χημικά και σφαίρες. Αφού μερικόι λέτε αυτούς που δουλεύουν στην γΕΛΑΣ αδέρφια σας, σκεφτείτε να ήταν και εχθροι σας.
Το παίζουν μάγκες μόνο σε εμάς τους νομοταγεις Έλληνες. Στους Πακμαν κάθονται σούζα όμως γιατί φοβούνται! Και φοβούνται γιατί γιατί οι Πακηδες θα τους παρουν στο κυνήγι με τίποτα Ισλαμικες χατζαρες! Οι Ταλιμπαν και η Αλ-Καιντα στην ουσία ξεκίνησαν απο το Πακιστάν! Δεν υπάρχουν πιο χασάπηδες και φανατικοί Ισλαμιστες απο τους Πακμαν!
Τέτοιες εντολές έχουν, να κυνηγούν Έλληνες με πρόφαση τα μέτρα που ισχύουν μόνο για Έλληνες όπως είδαμε όλοι, όσο για το άλλο που είπες ξεχνάς με τους γύφτους τι έγινε που βρήκαν και τον μπελά τους
Ο άραπς στη φώτο,ποιός είναι;;;
ΙΝΤΙ ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ, αραπς;;; Ουγκαντα μερια, αφρικη.δικτατορας απο τους χειροτερους.
ο τρελοδικτατωρ Αμιν Νταντα. Εναν τετοιο δε ζητατε κι εσεις οι χουντικοι να σας καβαλησει?
Ο.αμιν νταντά. Δεν θυμάσαι που μας φοβεριζαν μικρά;
Χώσε Στεφανε έτσι ακριβώς μεγάλο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και λίγα λες!!! Εγω θα έλεγα πιο σωστά Ελλαδισταν, Αυνανισταν, Μπανανισταν!!!
Χέσε μας ρε Θεοδωρικάκο Κνίτη! Που απολογείσαι κιόλας μλκ!!! Οταν ζητάνε οι έλληνες επιείκια τους γράφετε κανονικά ούτε που ασχολείστε! Και αντί να κάνεις επιχείρηση σκούπα που τους είχες όλους τους λαθρό μαζεμένους στα πόδια σου μπροστά,…. κάθεσαι και απολογείσαι που δεν θα σβήσεις πρόστιμα για μάσκες? Ποσοι ήταν λαθραίοι από αυτούς ρε τζιτζιφιόγκο το έψαξες??
Πια προσιμα και παραμυθια μας λενε ,στημενο κολπο ειναι ,μας περνανε για βλακες !!ρε ουστ
Αν υπήρχε κάποιος Έλληνας εκεί ας ενημερώσει αν υπήρχε αστυνομία και αν ναι πως επέτρεψαν να κυματίζει η σημαία των πάκι και να βρίζουν χλευάζουν τον κούλη. Ξευτίλα γίνανε και προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο λέγοντας πως κόψανε πρόστιμα. Κάθε μέρα καταρρέει όλο και περισσότερο η κουλοπαρέα. Περιμένεται και θα το διαπιστώσετε στις εκλογές.
ο ΘΑΝΑΤΟΣ παραμονευει την οικογενεια μητσοτακη, τσιπρα. αλλα αυτοι δεν το εχουν ακομη καταλαβει. νομιζουν οτι ειναι οι υποτακτικοι τους που τους ακολουθουν πειθηνια. οταν κοιταξουν ομως πισω, θα δουν ενα δρεπανι πανω απο τα κεφαλια τους. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ. !!! η ιστορια θα επαναληφθει. εκεινο που ακομη δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι σε ποιανου τον κωλο θα στριφογυρισει το κατσαβιδι. ουτε βεβαια να περιμενετε οτι θα σηκωθουν ελικοπτερα για να τους σωσουν. ΠΡΕΠΕΙ να υπαρξει ΚΑΘΑΡΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ !!!!!
Ο ΓΚΑΝΤΑΦΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ,ΑΡΑΒΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!! ΚΑΚΟ ΤΟ “ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ” ΣΟΥ…
Αυτό το μυνημα που ήθελε να περάσει ο Μητσοτάκης στα νεοταξιτικα αφεντικά του το πέρασε ρε βλακες. Έδωσε το μυνημα πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή την χώρα, έκανε τους Έλληνες να μην εορτασουν τα Χριστούγεννα, έβαλε τον Μοσιαλο να καθυβριζει την Παναγιά, έκλεισε τους Έλληνες στα σπίτια τους και πως στην Ελλάδα ελευθερία να ζουν να γλεντούν και να κινούνται όπου θέλουν έχουν μόνο οι αλλοδαποι. Και την 25η Μαρτίου που βεβηλωσαν την ιερή σημαία του 21, μια χαρά εν γνώση του Μητσοτάκη ήτανε. Βγείτε στον δρόμο ρε βλακες, όλα στημένα είναι από τον Μητσοτάκη σε συνεννόηση με την ΠτΔ. Μας θέλουν… συμπολίτες και όχι Έλληνες, για αυτό ο μητσοτακης δεν μιλάει ποτέ για Έλληνες αλλά για συμπολίτες, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Την Κυριακή έχει συγκέντρωση μεγάλη των οπαδών και όχι μόνο. Όλοι εκεί με σκοπό την πτώση της ανθελληνικής δοσιλογικης κυβέρνησης Μητσοτάκη, αυτό που έκανε δεν πρέπει να περάσει έτσι. Όλα σχέδιο Μητσοτάκη ήτανε.
διαβαζα καποτε οτι ποδι τουρκων,κομμουνιστων και λοιπων εχθρων της ανθρωποτητας δεν πατησε σε καποια μερη…οχι μονο πατησε αλλα γαμησε και γενεες δεκατεσσερις!!!
Θέλω να ρωτήσω εσάς τις άπλυτες αριστερές αδελφές: Τι σάς κάνουν πιά αυτοί οι Πάκηδες και τους αγαπάτε με τόσο πάθος; Τόσο καλά σας βολεύουν η είστε εντελώς απελπισμένοι που σας καβαλάει όποιος νάνε;
Πληρώνονται από ΜΚΟ
Εδώ και χρόνια κινούνται μεθοδευμένα με πλοκάμια παντού ειδικά στα σόσιαλ μίντια έβγαιναν ως αλληλέγγυοι ανθρωπιστές που θέλουν να σώσουν πρόσφυγες και μετανάστες και έκαναν προπαγάνδα επηρέαζαν κ υπνώτιζαν τον κόσμο να το δει θετικά για να μην αντιδράει, να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη οργάνωση στις ΜΚΟ έχουν και ψυχολόγους μέσα όχι φυσικά για τους μετανάστες αλλά για να πλασάρουν στον κόσμο την όλη κατάσταση με τρόπο, κοινώς χειραγώγηση
Α χα χα…
Τον εχει “φαει λαχανο” τον Αμιν Νταντα ο γκορλοματης!
Μας εχει φαει τη ζωη ο κερατας…
πολλοι ειμαστε αλλα σκορπιοι θελει καποιον συντονιστη να μας ενωσει
Πρέπει η εγκληματική οργάνωση χούντας φασισμού κυβέρνηση ΝΔ να πέσει ΑΜΕΣΩΣ!!!
Να τελειώνουμε με τους εγκληματίες που είναι κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού χουντονουδούληδες!!!
Ακου ρέ ξεφτίλα Θεοδωρικάκο όνειδος τής Μάνης,ότι οί λαθροπίθηκοι μαζεύτηκαν αυθόρμητα στό Σύνταγμα νά τό πείς στήν πεθερά σου καί αυτή δέν θά σέ πιστεψει.Αυτό τό μεγάλο εθνικό έγκλημα διοργανώθηκε από τόν γουρλομάτη καί από τόν κρετίνο τόν βλαχοδήμαρχο.Επιτρέψατε στούς βάρβαρους μουσουλμάνους νά βεβηλώσουν τό μνημείο τού Αγνωστου Στρατιώτη.
Ελληνόφωνοι Νενέκοι προσβάλλατε ολον τόν Ελληνισμό καί τούς απανταχού Ελληνες.
Γιάννης Λάκων
Ο λαθραίος του λαθραίου
Ω λαθραίε
Φονιά
Βιαστή
Δολοφονε….
ΔΙΩΞΤΕ τους ρε αλήτες τι δουλειά έχουν αυτοί οι άμοιροι άνθρωποι…με εμάς με την κουλτούρα μας μαλακές……
βεββαια , το ερώτημα ειναι , επεσαν προστιμα?
Που θα τους βρείτε δεν ξέρω για να επιβάλετε τα πρόστιμα αφού οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες, όμως ακόμη κι αν ήταν νόμιμοι, γραμμένους θα σας είχαν Χωρίς μόνιμη κατοικία, Α.Φ.Μ κλπ κλπ. Ρίξτε μας δούλεμα κανονικά.
Ναι ναι καλά όταν έρθουν δημοτικές εκλογές θα σας γράψουν οι Πακιστανοί κλπ
Οι απολίτιστοι έχουν πολιτιστικό σύλλογο που τουλάχιστον θα έπρεπε να τους είχε ενημερώσει, ο σύλλογος τους δεν γνώριζε για τα μέτρα? αλλά μας πουλάνε παραμύθια μαζί με ΜΚΟ αλληλέγγυους και τα όργανα της κυβέρνησης βρε άντε και στο διάολο όλοι τους
Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει το “μάρμαρο”!… Ήρεμα ρωτάω.
Να επέμβει εισαγγελέας, ξέρουμε οτι κουμάντο κάνουν τα τσουτσέκια Πλιώτας & ΣΙΑ ή αλλιώς η εγκληματική οργάνωση υπο την σκέπη του Πλιώτα!
Τα βοθροκάναλα τσιμουδιά και μηδεν πλάνα… εσεις οι Αθηναίοι ξυπνήστε επιτέλους, είσαι φιλοξενούμενοι στην πατρίδα σας!!
Τωρα μάλιστα του εκανε τα μουτρα κρεας του Μοχάμεντ
Ποια πρόστιμα ρε πεταμένοι, δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός………Το ίδιο συνέβη και στην Θεσσαλονίκη, πεταμένοι!!!!!!!!
θα δείτε τους δικούς μας νόμους λαθροόρκ, κρατούμενα είναι αυτά. Θα ρθείτε προς τα πάνω κάποια στιγμή, εδώ δεν είναι Αθήνα.
Στην Αφρική γλυκούλια μια χαρά τα πάνε.
ΚΙ ΑΣ ΨΟΦΑΝΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!!! Στη Νότιο Αφρική, έχουν ακόμη πολιτικούς…(Μακελειο 16/12/2021)
«Κάπου εκεί λοιπόν, σε αυτήν τη χώρα, υπάρχουν ακόμα πολιτικοί. Ναι! Καλά διαβάσατε! Υπάρχουν πολιτικοί που αντιτίθενται στην παράνοια των μέτρων και των πιστοποιητικών εμβολιασμού! Βέβαια, το πόσο ακόμα θα ζήσουν για ν’ αντιστέκονται, είναι ένα άλλο θέμα, αφού η προσφιλής τακτική της Pfizer είναι να δολοφονεί όποιον διαφωνεί μαζί της, για να θυμηθούμε τους τρεις προέδρους οι οποίοι δολοφονήθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους (Μαδαγασκάρη, Τανζανία και Αϊτή)»