ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ! “ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, ΕΛΕΓΕ Ο Γ.Γ. ΑΣΥΛΟΥ ΟΣΟ ΟΙ Λ@ΘΡΟ ΕΚΑΝΑΝ “ΠΑΡΤΙ” ΜΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΜ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    s1 exo

    Δεκάδες αλλοδαποί στο ΑΤΜ τοπικού καταστήματος για το επίδομα των Ηνωμένων Εθνών. Αστυνομία πουθενά,.. περιορισμός μετακινήσεων και πρόστιμα εδώ δεν υπάρχουν…

    Ίδια εικόνα και στα σούπερ μάρκετ στο Βαθύ της Σάμου όλο το Σαββατοκύριακο!

    Εσύ, εσύ χωρίς άδεια, χωρίς Ε1, χωρίς sms, ρατσιστικό πρόστιμο 300 ευρώ και ξανά πίσω.. Και προς Θεού…ούτε εκκλησιασμός ούτε θεία κοινωνία, σωστά;

    s2 s3 s5

     

    H Αντίδραση…

    Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του Γενικού Γραμματέα Ασύλου Μάνου Λογοθέτη, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook:


    O Γενικός Γραμματέας Ασύλου Μάνος Λογοθέτης

    «Ψυχραιμία σε όλους και μην ξεχνάτε Εμείς Μένουμε σπιτι! Όποιοι δεν ακολουθούν τις οδηγίες να είστε σίγουροι ότι θα υποστούν όσα προβλέπονται από την νομοθεσία. Σταματήσαμε να δίνουμε ρευστότητα στους αιτούντες άσυλο όπως σωστά πρότειναν οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι. Δίνουμε μόνο πίστωση στις κάρτες τους προκειμένου τα ποσά να ξοδεύονται στην τοπική αγορά μέσω χρεωστικής κάρτας. Περιορίσαμε αυστηρά την κυκλοφορία εκτός της αστυνομικής περιμέτρου εδώ και 20 ημέρες. Σήμερα τα πράγματα δυστυχώς ξέφυγαν. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ήδη μεριμνούν και σύντομα ελπίζουμε να αποκατασταθεί η ηρεμία. Όλοι οι αιτούντες Άσυλο ειδοποιήθηκαν ότι η πίστωση τους ανακαλείται μέχρι να επιστρέψουν στο ΚΥΤ και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της αστυνομίας. Παρακαλώ όπως όλοι διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας! Τις επόμενες μέρες θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα επιπλέον μέτρα ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί!

    Τα μέτρα

    Όλα αυτά έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Σάμου, καθώς ανάλογες εικόνες είχαν καταγραφεί π.χ και στην Μαλακάσα και λίγες μέρες αργότερα εντοπίστηκε κρούσμα κορονοιού. Όταν μάλιστα οι περιορισμοί για τα κέντρα προσφύγων έχουν θεσμοθετηθεί από τις 23 Μαρτίου.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που θα την βρείτε και στα ράφια των σούπερ μάρκετ:

     

    1.indd

     

    Banner-supermarket

    Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες .

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ας κάτσουμε μέσα εμείς,να δούμε πόσο.Δεν λέει κάνεις τίποτα πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό.

      1. Για παντα μπλεξαμαι δεν υπαρχη γιατρεια ειμαστε αιχμαλωτοι του μασσονου Κουλη και της αντιχριστης συμμοριας του….Μονο με επανασταση μπορει κατι να γινει μεχρι τοτε ΜΕΝΟΥΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΘΕΝΟΥΜΑΙ ΣΠΙΤΙ…..

    2. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΣΑΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…ΑΦΟΥ ΜΑΝΤΡΟΣΑΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΤΟΙΜΑ ΛΟΙΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ…. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ……….ΛΑΘΡΑΙΩΝ ….ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΜΙΤΑΡΑΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΦΗΤΣΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΣΤΙΦΟΙ………………….ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

    3. Τα μέτρα λεβεντιά μου είναι να τους στείλετε στα τσακίδια με όποιον τρόπο λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως όταν ζοριστούν θα κάνουν αυτά που έκαναν και τα ταλαιπωρημένα του Έβρου. Δεν τους θέλουμε ρε στην πατρίδα μας, πόσο πιο απλά να σας το πούμε, πάρτε τους στα σπίτια σας.

    4. η αστυνομία νααααααααααααααααααααααα χέζετε πάνω της όταν τους βλέπει !! στους ελληνες νταηλίκια και πρόστιμα !!!

    5. ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ ΑΣΛΑΝ.

    6. Αυτές οι κυβερνητικές γαμιολες,δεν βλέπουν τα στοιχεία πού παραθέτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ;
      Μόνο για τούς Έλληνες υπάρχουν οι νόμοι;
      Σαβουρες,γαμω το σπίτι σας!

    7. Στα οπλα η ελλας κυνδινευει…παρτε το ατμ με οποιο τροπο ριξτε το στη θαλασα ….καλη ανασταση…χρονια πολλα και καλου κακου ναχετε και καμια καραμπινα…..ποτε δεν ξερεις…μετα απο τον κουλη μαλακοπιτουρες ραγιαδες τον τσιπρα..θα εχει ξεχαστει ως τοτε τι εκανε….και μετα παλι κουλη…..χρυση αυγη ρε να ξεβρωμιση ο τοπος η ψοφο κακο….μ

    8. Κανένας δεν μιλάει για τους καταστηματάρχες. Ούτε αυτοί μιλανε φυσικά. Αν ήθελαν να επιβληθεί ο νόμος θα έπρεπε να κλείσουν τα καταστήματα τους.

    9. Η πατρίδα μας βιάζεται. Οι Έλληνες βιάζονται. Οι Έλληνες υγιείς μένουν κλεισμένοι στα σπίτια. Οι Έλληνες ασθενείς εξετάζονται από τηλεφώνου, παίρνουν οδηγίες από τηλεφώνου και εντέλλονται να μείνουν στα σπίτια τους. Κι αν πεθάνουν; Ε, και; Την ίδια ώρα τσιγγάνοι, αλλοδαποί παλαιάς κοπής και παράνομοι μετανάστες των καταυλισμών οργιάζουν. Πάνε όπου γουστάρουν. Κάνουν γλέντια. Κάνουν διαδηλώσεις. Κάνουν ό,τι γουστάρουν. Οι Έλληνες μόλις ξεμυτίσουν τρώνε πρόστιμα που θα πληρωθούν απ’ τους άθλιους μισθούς και τις άθλιες συντάξεις. Αντίθετα οι ψευτοπρόσφυγες συνωστίζονται στα ΑΤΜ και εισπράττουν. Τεστ δεν υπάρχουν για τους Έλληνες. Για Ρομά και εισβολείς στην χώρα μας υπάρχουν με το παραπάνω και γίνονται κατά εκατοντάδες. Ναι. Υπάρχει ένας έντονος, θλιβερός ρατσισμός σίγουρα σ’ αυτόν τον τόπο. Εναντίον των Ελλήνων.

    10. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ;

      1. Γιατί ρε φίλε; πότε είχε υποσχεθεί ότι θα τα κάνει αυτά;,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΙΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΙΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΔΙΑ ΠΑΣΣΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΣΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

        1. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΕΝΑ, ΒΛΕΠΕ ΑΔΩΝΙΣ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΖΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

          1. Τεμπέλης του κερατά είσαι εσυ ηλίθιε εγώ δεν ψήφισα νου δούλα μαλλων εσύ την ψήφισες γιατί σαν μαλακας που είσαι τους πίστεψες ζώων!

    11. Ολοι αυτοι οι παρεισακτοι λαθρο, που τους εβαλαν μεσα στην χωρα απατριδες πολιτικοι δεν συμμορμωνονται με τιποτα, γιατι οι αρχες τους χαιδευουν!!!!!!!! Απο τους λαθρο κα τους γυφτους θα τιναχθουνε ολα στον αερα!!!!!!!! Δεν μας νοιαζει γι’ αυτους, μας νοιαζει ομως για εμας!!!!!!!!! Κε γραμματεα του Σκατυλου- ασυλου, ποιος τους κυνιγα ολους αυτους και θελουν ασυλο;;;;;; Γ@μω τα μυαλα που κουβαλατε!!!!!!!! Τι ασυλο ρε, ξαπλας και επιδωματων και καρτων να βγαζουν οι τεμπελχαναδες απο τα ΑΤΜ χρηματα;;;;;;; Τα κοροιδα οι Ελληνες οι κατακρεουργημενοι απο τα μνημονια, πρεπει καποια στιγμη να ξυπνισουν και να τους στειλουν ολους αυτους και τους πολιτικαντηδες που τους κουβαλησαν, στα τσακιδια!!!!!!!!!

    12. Δεν υπαρχει κοροναιος και μπουρδες, υπαρχει μονο κοροιδοιος και τεστ της νεας ταξης ποσο ευκολα μαζευονται τα προβατα στο μαντρι και αν ηρθε η ωρα για το μαρκαρισμα. Κι επειδη κατι ηλιθιοι θα πουν και τι ειναι λοιπον ολα τα φερετρα στην ιταλια και ισπανια κλπ.. Ειναι απλα οι νεκροι απο οποιαδηποτε ασθενεια, εμφραγματα, αναπνευστικα, καρκινοι, υπερηλικες στην ωρα τους, ατυχηματα και αλλα τα βαφτιζουν ολα κοροναιο. Ενα μασωνικο κεντρο σε καθε χωρα κανει τα τεστ, κανεις γιατρουδακος δεν ξερει πως βγαινουν τα τεστ. Οποιος γιατρος πει την αληθεια το θαβουν

    13. Φαινεται σαν μουσουλμανικη πολη δεν θυμίζει καθολου Eλλαδα

    14. θα γονιμοποιήσουν τα κοράσιά σας και θα γλεντήσουν στα χαρέμια με τους υιούς σας……

    15. Καταγγελία κάνατε;βίντεο βγάζετε ότι βλέπετε; Και άλλα πολλά που μπορεί να κάνει κάποιος; Όχι βγάλτε τον σκασμός τότε και καθηστε να τα λουζεστε και μη μας ζαλιζετε.
      Καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε και ας μας συγχωρήσει ο κύριος για τα λάθη μας

    16. Αφήστε τους να εξοντώθουν με φυσικό τρόπο….σας πήρε ο πόνος μην αρρωστήσουν και χάσουμε τις ράτσες;

      1. Αν δε που θα αρρωστήσουν αυτοί είναι πιο έξυπνοι από μας

    17. Ψέματα μας λέει να να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .
      Μας περνά για γκαβούς ο τρόμπας .

    Comments are closed.