«ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ» – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ – ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ (BINTEO & EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    85f2c2ga

    Χρήση χημικών από την Αστυνομία – Κλειστός ο δρόμος

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία 2000 λαθρομεταναστών – προσφύγων που ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί από το ΚΥΤ Μόριας με κατεύθυνση προς την πόλη της Μυτιλήνης.Capture

     

    l1

    l2

    l3

    l4

    Οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια καθώς και για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

    IMG_20200203_120942

    IMG_20200203_120944

    Εδώ και περίπου μια ώρα διεξάγεται ένας κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μεταναστών που σκαρφαλώνουν στους γύρω λόφους με σκοπό να προσπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό.

    1t679h8t

    1xfu93u5

    7r8hvfqk

    8cymymjr

    14dfw4bi

    85f2c2ga

    Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει χρήση χημικών και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα μικρά παιδιά. Τα επεισόδια είναι κυρίως από τον Καρά Τεπέ μέχρι το εργοστάσιο της ΔΕΗ. Ο δρόμος παραμένει κλειστός.

    μορια 1

    μορια

    e2bpn8bb

    f2ym72pr

    lse7bgtd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Όσο καί νά διαμαρτύρονται οι Έλληνες,δέν πρόκειται νά διορθωθεί τίποτε αλλά όλα τά γεγονότα θά βαίνουν πρός επιπλέον σύνθλιψη τού λαού διότι μετάνοια πρός Τόν Κύριόν μου Ιησού Χριστόν ΔΕΝ υπάρχει.Διά τούτο καί εις τήν Πατρίδα μου βασιλεύει η αναρχία (όχι μόνον εις τό πεζοδρομιακό επίπεδο τών εξαρχείων αλλά εις όλα ανεξαιρέτως τά αξιώματα,από κυβερνητικά, εκκλησιαστικά, στρατιωτικά, εκπαιδευτικά, δικαστικά κλπ), διά τούτο καί βλέπομεν διάχυτη τήν μισαδελφεία, η βλασφημία (εν λόγω καί έργω) ζεί καί επαυξάνεται από τά σαλόνια έως τήν πτωχότερη κατοικία, διά τούτο καί οι πορνείες, μοιχείες, ανωμαλίες, διαζύγια, φονικαί εκτρώσεις (καθημερινώς σφαγιάζοντε 1000 μέ 1500 ανυπεράσπιστα Ελληνόπουλα μέ τόν φρικτότερο τρόπο από εγκληματίας γονείς, εγκληματίας ψευδομορφωμένους ιατρούς-χασάπηδες καί προδότας πολιτικούς μέ τό νά έχουν θεσπίσει καί επιτρέπουν εγκληματικούς νόμους πρός αφανισμό τού ΕλληνΟρθόδοξου λαού), εμπόριο ναρκωτικών πρός εκμαυλισμό τών κατοίκων. Η πλάνη τής εκκοσμικεύσεως, υλισμού, αποστασίας εκ Θεού έχει εισχωρήσει καί εις τήν τελευταία οικία τού πλέον απρόσιτου χωριού μέσω τής δαιμονικής τηλεοράσεως, internet καί όποια άλλη βοθροσαβούρα θά ηδύνατο νά προσφέρει (εκ τού ρυπαρού κρανίου του) ο σύγχρονος καί ΛΙΑΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ψευδομορφωμένος υπάνθρωπος καί απάνθρωπος δημιουργώντας μιά ακοινώνητη κοινωνία τήν οποίαν θά ζήλευε καί αυτή η ίδια η ζούγκλα. Αυτά όλα εισί συνέπειαι καί παράγωγα τής αποστασίας τών ανοήτων εκ Τού Θεού Δημιουργού.Τά αφαντάστως χειρότερα έπονται, διότι μετάνοια δυστυχώς δέν υπάρχει αλλά έχει παγιωθεί η αμετανοησία καί η ασέβεια.

    2. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
      ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

    3. Freedom φωνάζουν οι Ισλαμοφασίστες λες και τους φέραμε στην Ελλάδα με το ζόρι!!!Ότι και να πείς είναι λίγο απέλαση τώρα πίσω στην Τουρκία αφού δεν τους αρέσει η Ελλάδα.Βέβαια μην λυπόμαστε και τους γκασμάδες της Μυτιλήνης γιατί δεν φωνάζουν για απέλαση πίσω στην Τουρκία αλλά φωνάζουν να τους πάρουμε (και αυτούς) στην Αθήνα λες και έχουμε λίγους και εδώ.Καλά τα έλεγε ο Στέφανος ότι στο τέλος θα μπουν οι Λάθρο στα σπίτια των γκασμάδων να τους γ@μήσουν!!!Αλλά τζάμπα φωνάζουμε όλοι εμείς Στέφανε μάλλον στο τέλος αυτό θέλουν και θα τους αρέσει κιόλας δηλαδή να τους γ@μήσουν οι Ισλαμοφασίστες Λάθρο.

    4. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ? ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    5. Αν ειναι αθλιες οι συνθηκες στην Μορια, γιατι δεν ξεκουμπιζονται στις πατριδες τους που δεν ειναι αθλιες;;;;;;; Και στο φιναλε ποιος τους καλεσε;;;;; Α ξεχασα υπαρχουν καποιοι που τους εδωσαν το σημα για να κουβαληθουν οι λαθροεποικοι, ειναι η Τσιπροπαρεα των αρλουμπολογων Ανθελληνων, η Κα Τασια, ο Μουζαλας και ολος αυτος ο θιασος της Ανθελληνικοτητας και του εποικισμου της χωρας με ισλαμιστες!!!!!!! Και δυστυχως το ιδιο βιολι παιζει και η ΝΔουλα!!!!!!!!! Απελαστε τους επιτελους να παψει η χωρα να σηκωνει αυτο το φορτιο, δεκαδων εγκληματικων στοιχειων καθε προελευσεως!!!!!!!! Φτανει πια καραγκιοζηδες!!!!!!!!!

    6. ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

    7. Κωλο δημοσιογράφοι. Γράφουν οι ξένοι για τη χρήση χημικών αστυνομίας μας αλλά ανάμεσα στα πιθηκια είναι και οικογένειες και μικρά παιδιά, λέει. Δεν μας έφταναν τα δικά μας έχουμε και τις πορείες διαμαρτυρίας των λαθρο. Φριντομ θελουν; στο καλό και να μην και να μην μας γράφουν. Παράνομα δεν μπήκαν εδώ; παράνομα και κρυφά να πανε και στους άλλους και ακόμα πάρα πέρα. Αι στο δι@κο πια

    8. Μπαγλαρώστε τους και στείλτε τους πίσω πακέτο. Δεν τους θέλει κανένας. Είναι μεγάλος κίνδυνος και αν ξεσηκωθεί ο ντόπιος κόσμος θα θρηνήσουμε θύματα. Η κυβέρνηση δεν βλέπει ότι όλοι αυτοί στις χώρες τους ζουν χωρίς νόμους και κανόνες και λύνουν τις διαφορές τους με μαχαιρώματα και σκοτωμούς;;;;;; ΑΠΕΛΑΣΤΕ τους το συντομότερο. Αυτό θα περάσει και το μήνυμα στους απέναντι που περιμένουν ότι θα έχουν την ίδια τύχη.

    9. Και που ειστε ακομα. Δεν ξερω αν πρεπει να τους λυπηθούμε τους νησιώτες μας. Τοσο μακακες που υπήρξαν, τι να πω!! Οταν φωνάζαμε σηκωθείτε απο τις καφετέριες και τα καφένεια και διωξτε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους, είμασταν οι φασιστες και ρατσιστές. Έπεφταν στην θαλαςςα να τους βγάλουν, μη τυχόν και βραχεί το βρακάκι τους. Τωρα κατάλαβαν πως υπάρχει ενας ύπουλος και πρόστυχος πόλεμος στο νησί τους;;; Τωρα κατάλαβαν πως προκειται για ειςβολη και πως σε λιγο θα τους κυνηγήσουν και θα τους διώξουν απο εκει;;; Απο την γη των προγόνων τους και απο τις περιουσίες τους;;; Τωωωρα;;;; Ε, τωρα ειναι αργα. Τι περιμεναν;;; Το ανθελληνικο κράτος να κανει κατι για αυτο το πρόβλημα;;; Μα δεν ειχαν ακούσει την Τασία που είπε πως αφου λιάζονται σαν σταφίδες στον ήλιο, μετα εξαφανίζονται. Και οταν την ρώτησαν που εξαφανίζονται είπε….δεν ξερω, εγω ειμαι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την είσοδο τους, μετα δεν ξερω τι γινεται. Καταλάβατε βούρλα;;; Μονο να έρθουν τους νοιάζει, μετα, στα δικα μας τα κεφάλια πέφτουν. Τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους περιθαλπτουμε, τους χαρτζιλικωνουμε και δεν ειναι ικανοποιημένοι. Αφου δεν τους αρεσει γιατι δεν ξεκουμπιζονται;;; Ας πανε απο εκει που ήρθαν. Πολεμο εχουμε ρεεεε!!
      Ξυπνήστε!!!

    10. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΓΑΝΤΑΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΛΠΝ ΤΩΡΑ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ+ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

      1. Μπουκουρας!!! γιγαντας!!!Μπαρμπαρουσης κοκοκο γιγαντας!!!! παναγιωταρος !!!γιγαντας!!!!Γερμενης!!!γιγαντας!!!! εεεεε;;;;; κατι αλλοι γιγαντες υποτακτικοι στην δικη του Φυσσα λιποθυμουσαν και κατουρουσαν τα παντελόνια τους!!!!όμως αυτοι απεδειξαν ότι είναι νανακια , και σε λιγο καιρο θα κουνησει μαντιλι και ο Κασιδιάρης ,αντε μετα σιγα σιγα ο τελευταίος να μην ξεχασει την πορτα της χ.α. ανοιχτη!!!

        1. Αντε ρε βλακα μπες στην τρυπα σου.Χαμενο παρταλι!!

    11. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΩΡΑ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ,ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!

    12. Freedom λένε τα λαθροόρκς… Να τους δώσουμε εμείς freedom όταν οι ίδιοι δεν πολέμησαν στις χώρες τους για freedom και το έσκασαν σαν λαγοί…. Υπάρχουν ακατοίκητα νησιά στον Ειρηνικό. Να τους στείλουμε εκεί να αποκτήσουν όσο freedom θέλουν.

    13. Ποιος απο αυτους τους ηλιθιους υπαλληλισκους της πολιτικης σκηνης,να σκεφτει το αυτονοητο.Οτι δηλαδη η εννοια του προσφυγα, καταστρατηγειται συστηματικα απο χιλιαδες φυγαδες της Αφρικης και της Ασιας που δεν εχουν καμια απολυτως πιεση ωστε να εγκαταλειψουν τις χωρες τους.Αυτο που βλεπουμε ολοι μπροστα στα ματια μας,ειναι οτι δεν γινεται καμια απολυτως προσπαθεια αναχαιτισης των λαθρομεταναστευτικων επιδρομων.Ολοι αυτοι οι ανθρωποι,ηρθαν εδω για να κυριαρχησουν και οχι για να πειθαρχησουν.Σιγουρα πηγαινουμε σε μετωπικη συγκρουση ημεδαπων-αλλοδαπων με απροβλεπτες συνεπειες για τη χωρα.Η ΝΔ πρεπει να βγει ξεκαθαρα να πει στο λαο ποιες ειναι οι προθεσεις της.Θα συγκρουστει με τον παραλογισμο,΄η θα παει με τα νερα του διεθνιστικου κομιτατου?Αν δεν το κανει,ας προκηρυξει εκλογες.Δεν μπορειτε ρε τυχαρπαστοι να εξουσιαξετε χωρις την συναινεση του κοσμου.Και μην λετε για νωπες εντολες και κουραφεξαλα.Αυτα που προεκυψαν στο 6μηνο της εξουσιας σας,δεν μπορειτε να τα διαχειριστειτε.Τι δεν καταλαβαινετε?

    14. Καλά γιατί δεν τούς απελαυνουν? Και οι κάτοικοι δέχονται πόλεμο και στήνουν κ@λο στους λαθρομετανάστες, δεν υπάρχουν οι τύποι. Όπως γράφουν και αλλού να πάνε να κάψουν την μόρια και όλες τις δομές. Αλλιώς η μόρια θα κάψει εκείνους που ήδη τους καίει τη γη και τα σπίτια. Ρε μ@λακες στην κυβέρνηση απελαστε τους, τι σκ@τα κάνετε ρε. Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σκόπια, άρχισε η Ιταλία ακόμα και η Γαλλία και τους διώχνουν. Μα καλά όλοι οι μ@λακες πολιτικοί εδώ μαζεύτηκαν? Απελαστε τους ρε καραγκιόζηδες, ο λαός το ζητάει. Απέλαση τώρα…..

    15. Εισβολή. Αυτή την στιγμή ισλαμοφασιστες λαθραιοι εισβολείς καίνε την Μυτιλήνη. Βάζουν φωτιά στην γη μας. Μια φοβικη ατολμη κυβέρνηση βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων στα νησιά. Μια κυβέρνηση π@υτανα των Γερμανών όπως και η προηγούμενη του τσιπρα. Προτιμάνε να καεί η γη μας για να πάρουν τα μπράβο των Γερμανών. Απελαστε τους ρε καραγκιόζηδες η αντε γ@μηθειτε και παραιτηθειται αφού δεν μπορειται. Απορίας άξιο γιατί οι κάτοικοι δεν προστατεύουν την ζωή τους. Τέλος στο ερώτημα γιατί σταμάτησε η μεταφορά στην ενδοχώρα, ηλιθιο φυσικά ερώτημα από τους νησιώτες, η απάντηση είναι πως οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν δυναμικά και δεν κοιμούνται όρθιοι σαν εσάς. Γίνονται σαμποτάζ σε υπό κατασκευή δομές και ο κόσμος οργανώνεται. Εσείς καθηστε να σας πηδανε, εάν δεν αντιδράσετε θα σας βάζουν φωτιά στα σπίτια που ήδη έχουν αρχίσει.

    16. Τα καλιτερα έρχονται λίγη υπομονή θελει για να μας γλεντανε

    17. Διώξτε τους γαμώ τα σπίτια σας
      Η Ουγγαρία γελάει τα Σκόπια το ίδιο η Ιταλία επίσης
      Άντε γαμηθείτε μας έχετε κάνει η μόνη χώρα που δέχεται λάθρο ουυγγανους οπλισμένους με μαχαίρια
      Ναρκωτικά όπλα
      Άντε γαμηθείτε επιτέλους ξευτιλισμένοι
      Χιλιάδες χιλιάδων παράνομοι έχουν έρθει ήδη και δείχνουν τι εστί Ισλάμ
      Κάποιοι τους υποστηρίζουν ενώ δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα υποστήριξης ούτε ανοχής ειδικά από αυτήν την χώρα που περνάει τα πάνδεινα ήδη απ’ τους ρεζίλιδες που εκλέχτηκαν πάλι και πάλι
      Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης έτσι όπως μας έχετε κάνει
      Τι πάει να πει ασυλία και πράσινα άλογα
      Ήρθα εγώ απρόσκληκτος και παράνομος κάπου που ναι ήδη υπό διάλυση να κάθομαι να τα παίρνω σαν τους γιούφτους κάθε μήνα και να μην κάνω τπτα απ’ την στιγμή που ο λαός της χώρας ζητιανεύει για να ζήσει και αυτοί που δεν έχουν φτάσει ακόμα σ’ αυτό το επίπεδο προσπαθούν να ζήσουν με τις οικογένειές τους Μ αυτά τα λίγα που γίνονται πιο λίγα κάθε χρόνο;
      Προς Θεού τι σκατά απόλυτη ανοχή και υποστήριξη είναι αυτή σε ορδές παράνομων λαθρομεταναστών και το χειρότερο φανατισμένων ισλαμιστών που δεν διαφέρουν καθόλου από γύφτο ίδιες συμπεριφορές ίδια πρότυπα και ίδιους σκοπούς
      Αν είναι δυνατόν και στη ζυμπάμπουε να πατήσεις το πόδι σου μη νόμιμα και με κακό σκοπό το λιγότερο που θα πάθεις είναι να σε καθαρίσουν οι συνοριοφύλακες τους χωρίς μάνα σου πατέρα σου
      Κάντε κάτι να προστατέψετε τα παιδιά και την χώρα
      Αυτό που επιχειρείτε και συνεχίζετε είναι τεράστια προδοσία εν καιρό ειρήνης
      Μαζευτείτε και σοβαρευτείτε για το καλό της χώρας των παιδιών μας και για την σωματική σας ακεραιότητα και ζωή
      Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορείτε να μας γελάτε πίσω απ’ τα ματ και τους φύλακες σας

      1. Έχεις Δίκιο Παντελή.

        Όλη η Ευρώπη Γελάει με την Πολιτική για το Λαθρο-Μεταναστευτικό που Ακολουθείται στην Ελλάδα και από τη Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ.

        Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα, και Είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ότι με Όλο Αυτό το Λαθρο-Εποικισμό, Επιχειρείται η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Πιστεύοντας Ότι με τον Τρόπο Αυτό θα Λυθει και το Δημογραφικό Πρόβλημα της Χώρας.

        Και σε Πληροφορώ Φίλε Παντελή, Ότι η Ευρώπη ΔΕΝ Έχει Καμία Ευθύνη για Αυτή την Κατάσταση στην Ελλάδα. Η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα στη Μετανάστευση ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ το 2015, ΔΕΝ τους Θέλει, Λόγω των Ιδιαιτεροτήτων που Έχουν και ΔΕΝ Προσαρμόζονται στις Τοπικές Κοινωνίες, Αντίθετα, Θέλουν οι Άλλοι Λαοί να Προσαρμόζονται στις Δικές τους Συνήθειες, Ήθη, Έθιμα, Αξίες, Κουλτούρα και να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ στην Ευρώπη, Όπου Αυτό Φυσικά και ΔΕΝ Μπορεί να Γίνει Αποδεκτό.

        Η Ευθύνη για τη Σημερινή Κατάσταση με το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, Πρώτα του ΣΥΡΙΖΑ και Τώρα της ΝΔ, από τη Στιγμή που Συνεχίζει Αυτήν την Εγκληματική Πολιτική.

        Πολύ Σωστά το Λες, Απρόσκλητος και Παράνομος Κανείς ΔΕΝ Γίνεται ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ σε Καμία Χώρα. Στις Χώρες Εκτός ΕΕ, Ισχύει Απόλυτα Αυτό που Λες. Στην ΕΕ, ΜΟΝΟ οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Έχουν το Δικαίωμα της Ελεύθερης Μετακίνησης, σε Καμία Όμως Περίπτωση, ΔΕΝ θα Συναντήσεις ΕΥΡΩΠΑΙΟ Πολίτη, να Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Όταν Φεύγει από τη Χώρα του και Πηγαίνει σε μία Άλλη Ευρωπαική Χώρα.

        Όμως και οι Νησιώτες, από τη Μία Ζητούν Αποσυμφόρηση των Νησιών, και Πολύ Καλά Κάνουν, με Ταυτόχρονη Μεταφορά των Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα, ενώ ΔΕΝ θα Έπρεπε Ούτε να Αναφέρουν την Ενδοχώρα, ως Ενδεχόμενο, και να Ζητούν Απευθείας ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ προς την Τουρκία. Δηλαδή τι Θέλουν, να Ανασάνουν τα Νησιά και να Μετατεθεί το Πρόβλημα σε Όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα;

        Και θα Συμφωνήσω Επίσης Ότι η Μεταφορά στην Ενδοχώρα ( από Ότι Διαβάζουμε ), Σταμάτησε προς το παρόν, Διότι Βλέπουν τις Αντιδράσεις Όλων των Τοπικών Κοινωνιών και Φοβούνται την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ. Εάν Όμως Ξαναρχίσει με Οποιοδήποτε Τρόπο η Μεταφορά Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα, να Είσαι Βέβαιος Ότι θα Ξεσπάσει η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ στην Ελλάδα, με Απρόβλεπτες Διαστάσεις.

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Συμφωνώ σε όσα είπες φίλε Άγγελε και θα συμφωνούσα πλήρως και μπορεί να επαύξανα σε μεγάλο βαθμό αλλά αυτό θέλει σοβαρή συζήτηση που μπορεί να μας πάρει ώρες και εδώ που μαστε δεν υπάρχει ούτε διάθεση ούτε χρόνος για μεγάλους διαλόγους. Αντιθέτως τέτοιου είδους διαλόγων έπρεπε να θέτουν πάνω στο ανώτατο τραπέζι της πολιτικής οι βλάσφημοι πολιτικοί ανθέλληνες. Όμως για το λόγο ότι είναι ακριβώς και άπιστοι και προδότες δεν έχουν καμία απολύτως ηθική εθνική συνείδηση να το επιχειρήσουν. Τα συμφέροντα είναι πολλά και συμφωνώ και επαυξάνω πως το πρόβλημα δεν είναι οι Γερμανοί οι Εβραίοι και Αμερικανοί σε εισαγωγικά γιατί όλοι αυτοί θα μπορούσαν να ταμπουρωθούν και να κάτσουν στα αυγά τους αν υπήρχαν πάνω Έλληνες πολιτικοί με εθνική συνείδηση και όραμα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και όχι εξαρτώμενη από ξένες δυνάμεις. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο σκοτεινό και ύπουλο και βρίσκεται μέσα στην ίδια μας την χώρα.
          Ασφαλώς εντός των κρατών της ΕΕ αλλά και ακόμα περισσότερο εκτός της ο κανονικός κόσμος ακόμα και αν έχει χτυπηθεί και καεί το σπίτι του δεν πάει να παρασιτεί μη νόμιμα σε μια άλλη χώρα με άλλους ρυθμούς και ήθη και εντελώς διαφορετικής κουλτούρας και πίστης φυσικά και να απαιτεί με το έτσι θέλω εκεί λες και έχει κάποιο τέτοιο δικαίωμα και σε τελική ανάλυση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισλαμιστές να κάθονται με το έτσι θέλω και θέλουν να κατοχυρώσουν τον ισλαμικό κόσμο τους εδώ
          Με λίγα λόγια δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μετατρέψουν την Ελλάδα και ολόκληρη την Δύση σε ισλαμικές επαρχίες τους
          Αυτό είναι ένα πολύ τραγικό και βρώμικο παιχνίδι εναντίων του δυτικού πολιτισμού και της πίστης και το μόνο που φέρνει είναι την ισλαμική δικτατορία εντός ολόκληρου του πλανήτη αλλά κυριότερα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
          Νιώθω κάποια περηφάνια που επιτέλους η Ευρώπη αρχίζει να ξυπνάει σιγά σιγά και έχει κάνει φρούριο τα εθνικά της κυριαρχικά συμφέροντα ενάντια όλων αυτών των υποτιθέμενων φιλήσυχων ανθρώπων της Ανατολής που ο κάθε ένας έχει από 5 ψεύτικα διαβατήρια και ταυτότητες και ότι άλλο παράνομο μπορεί να διαθέσει
          Το ίδιο εύχομαι να γίνει και εδώ Όχι ομως με αυτούς που ναι τώρα πάνω και μας κοροϊδεύουν ενώ οι ίδιοι τα χουν όλα στρωμένα και μιλάνε εκ του ασφαλούς
          Πραγματικά εύχομαι αυτοί εκεί να χουν την μοίρα όλων όσων τάχθηκαν κατά του ίδιου του λαού της χώρας όπου ορίστηκαν και ορκίστηκαν να υπηρετούν και να στηρίξουν και όλο αυτό μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί τίποτα απ’ αυτά δεν έπραξαν ούτε είναι διατεθειμένοι να πράξουν γ αυτό δεν θα χουν καλό τέλος
          Η Ελλάδα δεν ξεχνάει ποτέ κάτι τέτοιους

    18. αθλιες συνθηκες χα χα χα,γιατι δεν πανε πισω στην χωρα τους που εχει καλες συνθηκες,η ας τους παρουν οι νεοελληνες που ψηφισαν τα προδοτικα κομματα

    Comments are closed.