ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ… “ΓΚΑΖΙΑ” ΣΤΟΝ ΣΟΛΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    φςςεςφςεφςε

    Κλίμα έντασης προσπαθεί να σπείρει ο Μητσοτάκης στις ελληνογερμανικές σχέσεις για το μεταναστευτικό, μετά την απόφαση του Βερολίνου να αυστηροποιήσει τους ελέγχους στα χερσαία σύνορά της προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των γειτονικών χωρών – και της Αθήνας – ενώ πολλοί κρούουν τον κώδωνα για τον κίνδυνο κατάρρευσης της συνθήκης Σένγκεν.

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε σήμερα, ότι «η απάντηση δεν μπορεί να είναι η μονομερής κατάργηση της Σένγκεν και να πετάξουμε το μπαλάκι στις χώρες πρώτης εισόδου. Γι αυτό υπήρξε αντίδραση και από χώρες που έχουν χερσαία κοινά σύνορα με τη Γερμανία. Η απάντηση μπορεί να είναι ένας δίκαιος συμβιβασμός για την φύλαξη των ευρωπαικών συνόρων».

    Αναφορικά με τις καταγγελίες ότι η Ελλάδα προβαίνει συνεχώς σε pushbacks, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Το ελληνικό λιμενικό έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους που έχουν βρεθεί στη θάλασσα, με αυτοθυσία. Προσβλητικό να διακινούνται θεωρίες συνωμοσίας για pushbacks. Από την άλλη να είμαι σαφής ότι η ενεργητική αποτροπή αποτελεί αποστολή που το Λιμενικό πρέπει να την επιτελεί. Όταν ξεκινά κάποιος από την Τουρκία, πρέπει να επιστρέψει στην Τουρκία με ασφάλεια. Το Λιμενικό δεν είναι μια υπηρεσία υποδοχής παράνομων μεταναστών».

    Την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθεί το Βερολίνο και οι συζητήσεις που θα έχει εκεί θα είναι δύσκολες. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Γερμανός καγκελάριος, Ολαφ Σολτς, έχει αποστείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εγκαλώντας τις ελληνικές αρχές για αμέλεια που επιτρέπει δευτερογενείς ροές.

    Τα τρολ του Μαξίμου νομίζουν ότι θα μας πείσουν πως ο Μητσοτάκης όρθωσε ανάστημα γιατί η Γερμανία δεν θέλει άλλους λ@θρομετανάστες λόγω AfD. Μην εκπλαγείτε όταν σε λίγο καιρό υπάρχει η απόλυτη μεταστροφή όταν θα πέσει το γερμανικό παραδάκι για τον φράκτη στον Έβρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ…..

    2. Με κατι τετοια… μπαξισια και το…2.0 φυτοζωει το Κουλισταν! Καποια ωραια πρωια ομως θα καταλαβουμε τη….πραγματικοτητα της καραχρεωκοπιας!

    3. Εύχομαι να πηδήξουν κυριολεκτικά και μεταφορικά όλους όσους ψήφισαν τον Κούλη.Τους αξίζει.

    4. Και το κερασάκι στην τούρτα για όσους δε γνωρίζουν εκπαίδευση Πακιστανών από την πυροσβεστική υπηρεσία για πρόσληψή τους αρχικά ως “εποχικοί”.
      Άντε σιγά σιγά να αρχίζουν να σφάζουν και στην Ελλάδα ελεεινούς και Ελεεινήδες εν μέση οδό σαν τα κατσίκια γιατί αλλιώς ο ραγιάς δεν καταλαβαίνει ότι η γη είναι στρόγγυλη.

      1. Μόνο πυροσβεστική; Στις Ένοπλες Δυνάμεις λένε ότι.ΗΔΗ υπηρετούν ως μόνιμοι, Αλβανοί τηγανοκεφαλοι 2ης γενιάς. Αυτά βλέπουν οι Έλληνες και διώχνουν τα παιδιά τους έξω. Στο τέλος θα παραδωσουμε οι ίδιοι τη χώρα μας στους λάθρο εισβολείς

    Leave a Response