ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ: ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΣΟΥΜΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ – ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΦΟΒΟΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Το Χάρκοβο και η Σούμι βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drone τα ξημερώματα (13/09). Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους εννιά σε χωριό στην βορειοανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Η περιφερειακή εισαγγελία εξήγησε πως ακόμη ένας άνθρωπος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε μετά τα πλήγματα στο χωριό Μποροβά, σε νοτιοανατολικό τομέα της περιφέρειας. Η περιφέρεια, όπως και η ομώνυμη πρωτεύουσά της -η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας- βομβαρδίζονται συχνά από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

    Το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως εργαζόμενοι των πρώτων βοηθειών έσπευσαν σε τοποθεσία που βομβαρδίστηκε όταν οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέα πλήγματα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τρία μέλη των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.

    Παράλληλα, εισαγγελείς ανέφεραν πως πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε αεροπορικό πλήγμα στη συνοικία Κίγεφσκι της πόλης του Χαρκόβου.

    Στη γειτονική περιφέρεια Σούμι, αξιωματούχοι ανέφεραν πως έγιναν 57 ρωσικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή των συνόρων χθες, με τη μια από τις βόμβες που ερρίφθησαν να σκοτώνει έναν άνθρωπο στην κοινότητα Γιάμπιλ.

    Η ουκρανική περιφέρεια Σούμι βρίσκεται απέναντι στην περιφέρεια Κουρσκ της Ρωσίας, όπου εισέβαλαν τον περασμένο μήνα ουκρανικά στρατεύματα.

    Το ΝΑΤΟ σκοπεύει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία προκειμένου να πιέσει και να αναγκάσει τη Ρωσία να πάει σε διαπραγματεύσεις για το ουκρανικό με τους όρους του Κιέβου υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Alexander Fomin.
    «Το Κίεβο λαμβάνει ολοκληρωμένη στρατιωτική βοήθεια.
    Σύγχρονο όπλα μεταφέρονται στο φασιστικό εθνικιστικό καθεστώς, ωθώντας τις μαριονέτες του Κιέβου να εξαπολύσουν επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος.
    Προκειμένου να εξαναγκάσουν με τη βία τη Ρωσία σε διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τους όρους του Κιέβου, τα κράτη του ΝΑΤΟ σχεδιάζουν να στείλουν τα στρατεύματά τους στην Ουκρανία.
    Αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων» είπε ο Fomin μιλώντα στο φόρουμ Xiangshan.
    Όπως είπε, σε αυτό το πλαίσιο, «οι ΗΠΑ εργάζονται ενεργά σε μια νέα έκδοση του πυρηνικού τους δόγματος», το οποίο, όπως πιστεύει η Ρωσική Ομοσπονδία, θα προβλέπει ότι «το όριο για τη χρήση πυρηνικών όπλων μπορεί να μειωθεί σημαντικά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. τους πάει λαου λαου να τους ξεφτιλίσει όλους,
      ΝΑΤΟ, αμερικάνους και Ευρωπαιους.
      Τους εχει γονατίσει και είναι σε πανικό.
      Μέχρι σήμερα έχει βγει κερδισμένος και το ΝΑΤΟ φοβάται την ξεφτίλα αν μπλεχτεί
      Δεν σκεφτηεκε κανείς γιατί η Ρωσία ενω μεχρι τωρα μπορούσε να είχε φτάσει μέχρι το Βερολίνο
      δεν το έκανε; Τους φέρενει όλους εκείακριβώςπουθέλει πρώτα…..

    2. ότι χωρίς παράπλευρες απώλειες πόλεμος δεν γίνεται. Πρέπει να εξαφανίσουν το λβωβ π.χ. από τον χάρτη να τελειώνει το ματσάκι. Με το τσικι τσικι δεν τελειώνει αυτός ο αχρείαστος πόλεμος

    3. Οι Ρώσοι ξέρουν καλά την δουλειά τους. Από μακριά με πυραύλους σκοτώνουν συνέχεια αμάχους. Δεν υπάρχει περίπτωση το ΝΑΤΟ να αφήσει την Ρωσία να νικήσει. Οτι θα απαιτηθεί προς τούτο θα το κάνει. Η Ρωσία αν μπορούσε να νικήσει μέχρι τώρα θα το είχε κάνει.

      1. Πράγματι, η στρατηγική του Πούτιν αποδείχθηκε αναποτελεσματική. Η Ρωσία έφτασε να μοιάζει με τις Η.Π.Α. στον πόλεμο με το Βιετνάμ. ‘Οπως οι Αμερικάνοι δεν αποσύρονταν λόγω κακού εγωισμού, ενώ είχε φανεί από νωρίς ότι δεν μπορούν να κερδίσουν τον πόλεμο, έτσι δείχνει να συμβαίνει και τους Ρώσους.
        Επίσης, αναμένεται να δούμε αν θα επηρεαστεί η κατάσταση από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

    4. και μετα πατα και το κουμπι για το Αμερικα …..αντε να τελειωνουμε

    5. Γαμηστε τους την μανα γαμω την Ουκρανια σας γαμω . Πληρωνουμε μεχρι κ τους μισθους τους κ ο μαλακας Ελληνας φωναζει ζητω η Ουκρανια . Μιλαμε για βαρια καθυστερημενους πανηλιθιους .

      1. Μονο οι νεοναζι ειναι με τον σαλτιμπαγκο ηθοποιο που τρωει τα λεφτα του ΝΑΤΟ (δλδ τα δικα μας) και στελνει κοσμακη στο meat-grinder proxy war ….

    6. Αυτός ο Ρώσος μόνο την πάρτη του κοιτάει δεν τον νοιάζει αμα πεθάνουν άνθρωποι

    Leave a Response