ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ – ΟΙ «ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ» ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ! ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ – ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΑΣ! ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΕΝΖΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΙΘΑΝΟΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΜΕ ΜΕΘΑΝΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΝΙΤΡΟΥ! ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser5-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΟΙ «ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ» ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ. ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ- Έτσι μας κλέβουν και διαλύουν τους κινητήρες μας. ΕΡΕΥΝΑ από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.) που τσακίζει κόκκαλα. Από τα κοκτέιλ του ναυτιλιακού πετρελαίου στα διεθνή ύδατα, στις προσμίξεις με βενζόλιο και αιθανόλη κ’ στη νόθευση βενζίνης με μεθανόλη και διαλυτικά νίτρου. Μια Ελλάδα μπάχαλο με τους επώνυμους λαθρέμπορους να λαδώνουν κ’ τους πολιτικούς να γεμίζουν τις τσέπες τους

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Οι προϋποθέσεις για να βγουν στη σύνταξη μητέρες με ανήλικο

    Γολγοθάς καρκινοπαθών με τις χημειοθεραπείες – Βράζουν οι γιατροί με τον Χρυσοχοΐδη

    Αρνούνται να δώσουν ιβερμεκτίνη για τον COVID

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ενασ μπαρμπασ που δουλευε σε πλοια το βραδυ ευγαιναν απο το λιμανι και αραζαν!
      το πρωι γυρνουσαν και μετεφεραν σε βυτια το υπολιπο πετρελεο!
      γιατι σκανε τα σολινακια τησ βενζινασ? μιποσ γιατι εχουν τοσα διαλιτικα μεσα?
      θαυμα-θαυμα το ντεποζιτο μεγαλωσε

    2. Τρία διυλιστήρια ελέγχονται από τον Σπύρο Λάτση και της Κορίνθου ανήκει στους Βαρδινογιάννης, οι οποίοι εμπλούτισαν εμπορευόμενοι ναυτιλιακό πετρέλαιο, που είναι αφορολόγητο.
      Άμεση δήμευση και των τεσσάρων διυλιστηρίων, ώστε ή χονδρική πώληση καυσίμων κίνησης να ελέγχεται από το κράτος.
      Στο ναυτιλιακό πετρέλαιο και η λιανική πώληση από το κράτος.

    3. Ονόματα στοιχεία……..να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος με δαυτους…..

    4. Το υγραέριο δεν μπορεί να νοθευτεί. Οι προδιαγραφές του lpg σε βουτάνιο και προπάνιο καθορίζονται απο την εταιρία που το διαθέτει. Αρα κάντε υγραερίου όσα βενζινοκίνητα μπορείτε και καταναλώστε κυρίως υγραέριο και όχι βενζίνη. Το μόνο που μπορούν να εξαπατήσουν κάποιοι βενζινοπώλες είναι στην ποσότητα υγραερίου λόγω πειραγμένων αντλιών. Αρα αγοράζετε μόνο από εκεί που εμπιστεύεστε, Γεμίζετε πάντα τέρμα το ρεζερβουάρ υγραερίου, μετράτε τα χιλιόμετρα που έκανε μέχρι το επόμενο φουλ γέμισμα .

    5. Η μεθανολη δεν ειναι κακη αρκει να μπορει να την καψει το αμαξι .εγω βαζω συνεχεια σουπερ10 που σημαινει 10% μεθανολη ενω η σουπερ περιεχει 5%.
      Για γερμανια μιλαω

    6. αφου ο προτος λαθρεμπορας ειναι το κρατος εχει αυξησει την αιθανωλη στη βενζινη κατα 10% ολες οι κανες των πιστολιων ειναι κατακοκκινες . το ιδιο κ με το κολοβιοντιζελ στους πετρελεοκινητηρες ασε που ολοι τα πιανουν κ ολοι γνωριζουν αλλα δεν μιλανε …. τι να πουνε …. τα γνωστα ? αφου ελενχος δεν υπαρχει κ τα εισροοων εκρωον στα πρατηρια τα βαλανε με σχεδιο , για τον οικονομικο αφανισμο τους , αφου δεν απεργει κανεις ηλιθιος σε αυτο τον κλαδο

    7. Επίσης κλέβουν στα λίτρα. Το αυτοκίνητο μου (Vectra 2007) μετρά την κατανάλωση σε λίτρα, οπότε (επειδή κάθε φορά φουλάρω) γνωρίζω πόσα λίτρα πρέπει να μου βάλει. Υπάρχουν κάποια βενζινάδικα που μου βάζουν τόσα λίτρα, όσα μου έλεγε το αυτοκίνητο ότι κατανάλωσα. Υπάρχουν άλλα πρατήρια που μου προσθέτουν αρκετά επιπλέον λίτρα. Το έχω ελέγξει επανειλημμένα.

    8. ο κίνδυνος είναι ο φασισμός, ο ναζισμός και ο Κασιδιάρης, no pasaran, όλα τ’άλλα βαίνουν καλώς, η αντικατάσταση πληθυσμού εξελίσσεται αλλά προσοχή μην χαλάσει ο κινητήρας από την νοθεία

    9. Βικιπαιδεια..μπανανια..υποτιμητικος χαρακτηρισμό χώρας που υπονοεί ότι κυβερνάται από διεφθαρμένα άτομα και ότι ελεγχεται από εξωτερικούς παράγοντες..αυτο είναι η Ελλάδα που όλοι ξέρουμε!! Περαστικά σας!!

    Comments are closed.