ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ WOKE ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;

Κοινοποίηση:
sex-education

Η σχολική χρονιά σίγουρα έχει ξεκινήσει με αρκετά προβλήματα – κυρίως λειτουργικά – όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές. Υπάρχει βέβαια, ένα θέμα που δεν μπορεί να λυθεί με οικονομικούς πόρους – που φέτος είναι περιορισμένοι για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης – αλλά μόνο με τη διάθεση και τις προθέσεις των δασκάλων – καθηγητών.

Η κυβέρνηση ως γνωστόν, έχει βάλει ως μάθημα στο σχολείο την σεξουαλική αγωγή. Όχι ως μάθημα στο ημερήσιο πρόγραμμα, αλλά μέσω των εργαστηρίων δεξιοτήτων. Δάσκαλοι και καθηγητές δηλαδή, που δεν είναι αρμόδιοι, που δεν έχουν σπουδάσει κάτι σχετικό (ιατρική για παράδειγμα) καλούνται να μάθουν στα νέα παιδιά τη σεξουαλική αγωγή και τις… επιλογές τους.

Να προωθήσουν δηλαδή με κάποιο τρόπο, τη woke ατζέντα προκειμένου όπως ισχυρίζονται να δώσουν την ευκαιρία στα “καταπιεσμένα” παιδιά να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές λοιπόν, σύμφωνα με τα δεδομένα έχουν στα χέρια τους έναν “οδηγό” βάση του οποίου θα εξηγήσουν στα παιδιά το σεξ, την ύπαρξη τριών φύλλων και τις επιλογές τους στην ερωτική τους ζωή. Τον οποίο οδηγό βέβαια, τον έχουν γράψει νεαρά άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα! Καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει…

Δείτε στο βίντεο παρακάτω πως θα γίνεται το μάθημα:

Αν και η κυβέρνηση έχει περάσει στους γονείς ότι αναγκαστικά πρέπει να γίνει το μάθημα, υπάρχουν σχολεία που δεν ακολουθούν αυτή τη γραμμή. Όπως θα ακούσετε παρακάτω γονέα παιδιού που φοιτά σε γυμνάσιο, στο σχολείο που πάει ο γιός του, δήλωσαν πως “είναι θέμα σχολείο αν θα το βάλουν στη ροή των εργαστηρίων δεξιοτήτων. Οι εκπαιδευτικοί δεν έχουμε τέτοιου είδους κατάρτιση”.

Ακούστε όλο τον διάλογο:

@nikoskiriakakisa #σεξουαλικήζωή #σεξουαλική αγωγή #primenews #ellada #σχολειο #πατερας #μητερα ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος Κυριακάκης δημοσιογράφος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τον επαιζαν που τον έπαιζαν τα παιδιά στο σχολείο, τώρα μπήκε και η επίσημη βούλα. Χάσιμο χρόνου για τα παιδιά η υποχρεωτική εκπαίδευση, οπως και για τους ενήλικες ο στρατός.

  2. σε λίγο θα τους δίνουν και δονητές να τους δοκιμάζουν μπας και είναι κάποιος πισωγλέντης και δεν το ξέρει … απλά τα πράγματα οι γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά σε αυτό το μάθημα

  3. ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΑΕΙ ΣΤ ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗ ΚΑΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΟΙ ΣΥΚΙΕΣ/ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Π……ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.

  4. Τα παιδιά πηδιούνται απο την προεφηβεία στην εποχή μας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, μόνο για την προφύλαξη. Όχι άλλες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, τέτοια φιντάνια που είναι τα σημερινά παιδιά δεν χρειάζεται να διαιωνίσουν το είδος τους, ούτε να αυξηθούν οι εκτρώσεις. Πέρα απο κάποιες εξαιρέσεις καλών ανθρώπων η πλειοψηφία είναι για απόσυρση στον αγύριστο.

  5. Η νέα καθημερινότητα στην καραμπανανία των κούληδων…
    Μακράν το πιο φαιδρό μόρφωμα του γνωστού σύμπαντος….

  6. Eδώ οι καθηγητές δεν διδάσκουν στα σχολεία το μάθημα που έχουν σπουδάσει…Κοιτάνε πως θα λουφάρουν …δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι?

  7. Το ζαβλακωμένο του Χάρβαρντ θέτει τις βάσεις για να έχουμε λεσβίες ναυάρχους Γελεμπουρδέζους που στουκάρουν τα πλοία σε ξέρες και βουλιάζουν, όπως η άχρηστη κυβερνήτρια του μεγαλύτερου πλοίου του πολεμικού ναυτικού της Νέας Ζηλανδίας πριν 4-5 μέρες.

    Ειλικρινά, εύχομαι η επικείμενη τεράστια οικονομική κρίση στη Δύση να σαρώσει όλα αυτά τα κνώδαλα – καλύτερα πεινασμένοι παρά τόσο ξεφτιλισμένοι.

  8. Ο ελληνας ειναι τελειως ζωο δεν προκειται να αντιδρασεi σε τιποτα ουτε σοβαροι γονεις υπαρχουν εκτος εξαιρεσεωνι, ακομα κι αν τους πηδαγαν τα παιδια στο σχολειο για να εμπεδωσουν στην πραξη την εμπειρια του τριτου φυλλου θα το σχολιαζαν μονο και πιθανες διαμαρτυριες οτι ειναι υπερβολικο…

  9. Διευθυντής δημοτικού σχολείου, τον οποίο επισκέφτηκε ομάδα γονέων που ανησυχούμε για τον τρόπο παρουσίασης αυτού του μαθήματος στα παιδιά μας, και του ζητήσαμε απαλλαγή των παιδιών μας από αυτό το μάθημα, μας απάντησε κατά λέξη τα κάτωθι:
    Το μόνο μάθημα που μπορούν να πάρουν απαλλαγή τα παιδιά είναι η γυμναστική και τα θρησκευτικά!!!!!!!!!!!
    Aυτό το μάθημα είναι υποχρεωτικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ο νοών νοείτο…………..

    1. Μια χαρά σας τα είπε!έτσι ακριβώς!ο κάθε διευθυντής δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει!τα παράπονα στον Κούλη!

Leave a Response