ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ… ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! “ΧΡΥΣΑΦΙ” Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΛΙΤΡΟΥ – ΤΑ ΑΧΑΪΡΕΥΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΖΕΙΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    venzini

    Τρομάζουν οι εκτιμήσεις για την τιμή της βενζίνης το επόμενο διάστημα καθώς κινείται σε ανοδική πορεία, την ώρα μάλιστα που η ακρίβεια χτυπά αλύπητα τα ελληνικά νοικοκυριά.

    Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 και έκανε μια εφιαλτική πρόβλεψη: Σύντομα θα δούμε την αμόλυβδη στα 2,20 ευρώ το λίτρο!  Όπως είπε: «Δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις εδώ και καιρό ώστε να ρίξουν τις τιμές, αντιθέτως οι κινήσεις της Ρωσίας συντηρούν το ράλι ανόδου στις διεθνείς τιμές και ακόλουθα στις λιανικές τιμές των καυσίμων παγκοσμίως».

    Ο κ. Παπαγεωργίου μίλησε για «νευρική περίοδο όσον αφορά στα καύσιμα», συμπληρώνοντας: «Μέσα σε 2,5 μήνες έχουν αυξηθεί 20 λεπτά οι τιμές. Δυστυχώς, θα είναι μια παρατεταμένη περίοδος ανόδου των τιμών και θα ξαναδούμε την τιμή της βενζίνης στα 2,20 ευρώ ανά λίτρο».

    Για το πετρέλαιο θέρμανσης ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε πως «η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα είναι στα 1,45 ευρώ ανά λίτρο». Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής επισήμανε: «Η τιμή αυτή είναι απαγορευτική για τους περισσότερους καταναλωτές, δεν θα υπάρχουν παραγγελίες».

    Την ίδια ώρα, ούτε λόγος για… κρατικές παρεμβάσεις για τη συγκράτηση των τιμών αφού η λαίλαπα Κασσελάκη βολεύει πολλούς εκεί στο Μαξίμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Απλα να χαιρομαστε τους…συμπατριωτες μας μαυραγοριτες καραπουσταρια του κερατα! Θαρθει κι η σειρα τους ναχουνε τη τυχη των προγονων τους του β παγκοσμιου πολεμου! Το Γουδι θαχει πολλη δουλεια βωθροκαραγκιοζηδες!

    2. Όκα καλά!!!!
      Ο καθένας λαμβάνει ότι ακριβώς του αξίζει.

    3. Οταν ψηφιζανε τη συμμορια της Μαφιας τον ιουνιο,τοτε ητανε καλα.
      Τωρα που τους γαμ δεν τους αρεσει και κλαιγονται.
      Να μην ψηφιζετε τη Μαφια,ηλιθιοι,αμα δε θελετε να σας γαμ.
      Τωρα θα υποστειτε τις συνεπειες.

    4. 2,03 εδώ στον Πύργο Ηλείας η βενζίνα η πιο φθηνή ,έχει παραγίνει το κακό έχουν συνηθίσει να μας κλέβουν γιατί δεν μιλάει ο κόσμος δεν μπορούμε να πάμε πουθενά εδώ στον Πύργο πολλοί Οδηγοί έχουνε Παρατήσει αυτοκίνητα τους .Πού θα πάει αυτό δεν μπορούμε να παμε και μία βόλτα δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά μας γιατί το αυτοκίνητο είναι και εργαλείο και για βόλτες Και δεν λένε να βάλουνε τέλος την αισχροκέρδεια και Στην Κλεψιά οι Βαρδινογιάννηδες και η Λάτσηδες Αυτά τα τέρατα που πλούτισαν στην κατοχή με το αίμα των Ελλήνων..

    5. Να παει και στα πεντε ευρω.
      Οι μαλακες ψηφισανε τη Μαφια.
      Να την πληρωσουν λοιπον τωρα.
      Καμμια λυπηση για ηλιθιους.

    6. Ζει και μας σκίζει με τον κολλητό του την τσιριχτή μούμια. Κάνει την πάπια… Ότι αρπάξει και ας ψοφησουμε όλοι οι Έλληνες. Αν απομείνει Ελλάδα…

    7. Μας κόψανε το χαμόγελο οι πούστηδες ούτε να υπάρχουμε δεν έχουμε όρεξη.Ρε μουνιά θα έρθει η ώρα σας κάντε υπομονή όπου και να κρυφτείτε τότε σε όλο τον πλανήτη πούστηδες της βουλής ο λαός θα σας βρει

    Comments are closed.