“ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ” – ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    agia-sofia

    Για το ενδεχόμενο να γίνει ένας μεγάλος σεισμός στην Τουρκία μίλησε ο καθηγητής σεισμολογίας Νατζί Γκιορούρ. Φόβοι υπάρχουν για την Κωνσταντινούπολη.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής από την Τουρκία ο σεισμός που φοβούνται, μπορεί να γίνει στην Κωνσταντινούπολη και είναι πιθανό να φτάσει ακόμη και τα 9 Ρίχτερ.

    Ο Νατζί Γκιορούρ που είναι γνωστός για τις προβλέψεις του ανέφερε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sozcu… «Το να είσαι υπό την επήρεια ενός σεισμού 9 Ρίχτερ σημαίνει ότι ακόμη και πολύ καλά χτισμένα κτήρια μπορεί να υποστούν σοβαρές ζημιές».

    Όπως είπε σε έναν πιθανό σεισμό στην Κωνσταντινούπολη, τα περισσότερα προβλήματα θα είναι στην ευρωπαϊκή πλευρά αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Σκεφτείτε μια λωρίδα των πρώτων 10 χιλιομέτρων που ξεκινά από την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Εκεί θα υπάρχουν πολύ περισσότερα προβλήματα.

    Διότι η ένταση του σεισμού γενικά θα φτάσει τα 9 Ρίχτερ από τον Κεράτιο Κόλπο μέχρι το Σηλυβρία «Το να είσαι υπό την επίδραση σεισμού 9 Ρίχτερ σημαίνει ότι ακόμη και τα πολύ καλά χτισμένα κτίρια μπορεί να υποστούν σοβαρές ζημιές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Μακεδονισσα …. Στα δυσκολα που θα σου ερθουν στην ζωη παρακαλεσε τον Δια να σε βοηθησει.Θα σου ερθει τρεχοντας

      1. Βάλτα γυαλιά σου λίγο και βάλε όπισθεν… ποιόν Δία να φωνάξω βρε ναυάγιο;

    2. Κρυφος ….. Μαλλον γεννηθηκες με αναποδο μυαλο. Οταν στην ζωη σου θα φας σφαλιαρα τοτε να καλεσεις τα οντα να σε βοηθησουν

    3. Δεν είναι τίποτα…..ο Ιωάννης Βαταζης ξυπνάει…

    4. #Μακελειό# 2 σχόλια που έστειλα τα κατακερμάτισες. Πέφτει λογοκρισία; Το θάρρος της γνώμης βαρύνει τον σχολιαστή και όχι την εφημερίδα. Μήπως γιατί τα σχόλιά μου δεν είναι υβριστικά , κάτι εύκολο,αλλά επικεντρωμένα και πονάναι;

    5. Ιόλη ο Χριστός εκτός από αγάπη είναι και δικαιοσύνη ίσως τό τελευταίο να μην σε βολεύει άνοιξε καμία Αγία Γραφή να μάθεις και έλα να μας τα ξαναπείς τον Σεπτέμβριο.
      Αυτό που έγινε στα Σόδομα και τα Γόμορρα θά λίγο. Ναι είμαι Ορθόδοξη Χριστιανή εσύ μάλλον θά ανήκεις στους σούπερ ευαγγελικούς,ιεχωβαδες κλπ.

    6. Απλά ελπίζω να είναι γεμάτα τα τζαμιά εκείνη την άγια ώρα.

    7. Θα δουλέψει πάλι το HAARP όπως δούλεψε και στην Ανατολική Τουρκία τον Φλεβάρη γιατί έπρεπε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και να μοιραστεί το Αιγαίο. Τώρα θα γίνει για να τιμωρήσουν τον Ερντογάν που υποστηρίζει τους παλαιστίνιους και όχι τους Εβραίους. Οι σεισμοί, οι πλημμύρες και τα τσουνάμι δεν είναι πια φυσικά φαινόμενα είναι ανθρώπινη προκλητή δραστηριότητα.

    8. Γιατί ήταν θέλημα Θεού η πόλη να τουρκεψει;παραμύθια της Χαλιμάς.οι θρησκείες είναι η καταστροφή του κόσμου.οχι ο Θεός μου είναι καλύτερος από τον δικό σου.Ανωτερα όντα μας δημιούργησαν για πλάκα.υπομονη μέχρι να πεθάνουμε.μετα θα δούμε τι θα δούμε κ αν δούμε.καλες γιορτές.

      1. Για ποιες γιορτες μιλας αφου δεν πιστευεις.μας δουλευεις ρεεε!!!!!

        1. Την πρωτοχρονια , το ετος υπηρχε πριν γεννηθει μεταξυ πολλων αλλων , στις 25/12 ο Χριστουλης σας.

          1. Ναι το ξέρουμε κάτι με παγανισμό είχε να κάνει έχεις να πεις κάτι σχετικό με το άρθρο ΑΙΛΥΝΑΡΑ σπέρμα του Δία και κάποιας ασήμαντης θνητής;

            1. Δεν σας καταλαβαίνω γιατι βρίζετε τους Έλληνες Θεούς; Τι σας έχουν κάνει; Με αυτούς τους Θεούς εμείς οι Έλληνες χτίσαμε Παρθενώνες, και δημιουργήσαμε έναν τεράστιο πολιτισμό, μη το ξεχναμε. Όλοι οι πρόγονοι μας, τους οποίους ακόμα και σήμερα τους μελετάνε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, πίστευαν στον Δια, εσάς τι σας πειραζει αν κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν στην θρησκεία των προγόνων τους; Και ποιος σας είπε πως ο Χριστός δεν ήταν ο Απολλώνιος Τυανεας; Η ιστορία τους μοιάζει αφάνταστα πολύ. Τώρα βέβαια θα ρωτήσει καποιος, και ποιος διάβασε την ιστορία του Απολλωνιου Τυανεα για να ξέρει την ιστορία του. Σωστό κι αυτό. Ποιος να σας ανοιξει τα μάτια. Αλίμονο, εδώ κοιτάζουν πως να μας τα κλείσουν. Παντως, εγώ απόγονος του του Αβρααμ, του Ισαακ και του Ιάκωβ δεν είμαι. Εγώ είμαι απόγονος του Αριστοτελη, του Σωκράτη, του Λέωνιδα ακόμα ακόμα και του Δια. Γιατί όχι; Δεν με ενοχλεί καθόλου. Αντιθέτως το να μου λεει καποιος πως πρόγονοι μου είναι ο Αδαμ και η Εύα, εεε, τι να πω. Με ενοχλεί. Δεν βρίζω την θρησκεία κανενός, αλλά η ……θρησκεία…..των Ελληνων (αν μπορεί καποιος να το πει θρησκεία, αφού δεν υπήρχαν ιερά κείμενα κλπ, πιο πολύ κοσμοθεωρία ήταν) ήταν αυτή που ήταν. Τι να κανουμε τώρα. Να το αλλάξουμε και αυτό;

          2. Τρέχα στον Όλυμπο κερνάνε αμβροσία, γίδι. Μπορεί να σου κάτσει και η πόρνη Αφροδιτούλα και ο Ερμούλης αν είσαι και πουστράκι.

        2. Ναι το ξέρουμε κάτι με παγανισμό είχε να κάνει έχεις να πεις κάτι σχετικό με το άρθρο ΑΙΛΥΝΑΡΑ σπέρμα του Δία και κάποιας ασήμαντης θνητής;

          1. Κάνεις δεν έβρισε τους Έλληνες μυθικούς θεούς εκεί ήθελαν να πιστεύουν τότε καί εκεί πίστευαν μέχρι να έρθει ο Αληθινός Αυτός για τον οποίο μίλησε και ο Σωκράτης και ο Πλάτων.Ανοίγεις πολυ μεγάλη κουβέντα αδερφέ και δύσκολα να γίνει διάλογος. Πάντως όσοι θέλετε να βγάλετε Τον Χριστό Έλληνα το κάνετε για να πληξετε Την Θεότητα και αυτό είναι βλασφημία.
            Επίσης δεν μας σώζει η καταγωγή αλλά η μετάνοια δεν θά σωθούμε γιατί είμαστε Έλληνες. Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα λυπάμαι που δεν μπορούμε να επεκταθουμε σε αυτο.

      2. Όταν το δεις αυτό που θα δεις θα ελπίζεις να γυρνούσες για 5 λεπτά μόνο πίσω. Ελπίζω να μην το δεις και να έχεις στρώσει μυαλό μέχρι τότε. “Παντογνώστη” που δεν ξέρεις ούτε τον γείτονά σου.

    9. Μπορεί και 19. Φαντάσου ότι σε όλη την ιστορία έχουν γίνει 3.

    10. Ερχεται σεισμός στην Κωνσταντινούπολη. Θα ισοπεδωθούν όλα εκτός από την Αγία Σοφία, διότι εκεί πρέπει να συνεχιστεί η λειτουργία που σταμάτησε, όταν έπεσε η πόλη, από τις αμαρτίες μας και την ψευτοδύνοδο Φερράρας Φλωρεντίας. Η Λειτουργία σταμάτησε στο χερουβικό και το λέει και το ποίημα. Σημαίνει ο Θεός, σημαίνει η γη, σημαίνουν τα επουράνια. Φθάνει στο σημείο, που λέει. Να πούμε το χερουβικό και να βγει ο Βασιλέας και ύστερα λέει. Πάψετε το Χερουβικό και σείς κεριά σβηστείε, γιατί είναι θέλημα Θεού η πόλη να τουρκέψει. Εδάκρυσεν η Παναγιά, δάκρυσαν οι Εικόνες. Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις. Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά σου θαναι, διότι η Κων/πολη είναι η Πόλη της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπως και το Άγιο Όρος είναι το Περιβόλι της Παναγιάς και δεν θα ανεχθεί ο Κύριος ο Όικος του Θεού να γίνει Οίκος Εμπορίου, με πολυεθνικές, με σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις και με κέρδη διάφορων μονών, που υπηρετούν τον Βαρθολομαίο. Συγχαριτήρια κ.Στέφανε για τον αγώνα σας για Ορθοδοξία. Ένα λάθος μόνο κάνατε.σχετικά με τον Μακαριστό Χριστόδουλο, που έφερε τον Πάπα.Δεν τον έφερε για να ζητήσει συγνώμη, αλλά επειδή ήταν πρόσωπο με μεγάλη απήχηση στον ελληνισμό, τον έφερε να ανοίξει τον δρόμο, να έλθει ο καταραμένος εδώ και ύστερα αφού έκανε αυτό που ήθελαν,τον σκότωσαν. Μετά βέβαια από αυτό τον εγκατέλειψε η Θεία Χάρις, διότι με τον Θεό δεν μπορεί να παίζει κανένας. Φοβερό το εμπεσείν εις χείρας Θεού Ζωντος λέει ο Απ. Παύλος. Καλή δύναμη σε όλους. Καλά Χριστούγεννα

        1. Ενω εσυ κοιμασαι ακομα.και θα κοιμασαι για πολυυυυυυυ!!!!!και βαριααααααα!!!!!!!!!γιατι εισαι κοιμισμεεεεεενοοοοοος!!!!!!!!

          1. Εγώ ρε γκάου δεν καταπίνω αμάσητα ότι δήθεν προφητεία μου σερβίρει η κάθε ακροδεξιά εφημερίδα.

            1. Eσυ κατι άλλα καταπινεις αμασητα σαν αθεη αριστερή λουγκρα που εισαι,αλλα δεν ειναι της παρούσης…..

    11. Θα πέσουν κάτω εκτός από την Πόλη, η μισή Θράκη και τα διπλανά Ελληνικά νησιά.

      1. Αυτό σκέφτηκα κ εγώ…ας φαμε κ εμείς τά χαστούκια μας γιατί δεν πάει άλλο. Ελέησον Κύριε όλον τον κόσμο και τό ευσεβές μας έθνος.

        1. Μακεδόνισσα είσαι πραγματική πατριωτικά και Ελληνίδα όπως πολλοί Μακεδόνες αλλά δυστυχώς αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι! Αν ακούσουν Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια βγάζουν σπυριά! Αν ακούσουν για Λοατκι γκέι ανωμαλία κλπ είναι βούτυρο στο ψωμί τους!Για αυτό φτάσαμε σε αυτά τα χάλια και δεν υπάρχει πάτος!!!!!!

          1. Φίλε μου σέ ευχαριστώ για τον εγκάρδιο λόγο σου και εύχομαι να μείνω και να μείνουμε Έλληνες/ιδες με πίστη Στον Τριαδικό Θεό ώσπου να κλείσουμε τα μάτια μας.
            Όσο για τίς επηρμενες ανωμαλαρες που βγάζουν σπυριά στις ορθόδοξες κ Ελληνικές αξίες τό τέλος τούς θα το δούμε όλοι μας να είστε σίγουροι.
            Καλά Χριστούγεννα με Τον Σωτήρα Χριστό πάντα βοηθό.Την αγάπη μας από την Ελληνικότητα Μακεδονία.

            1. Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί και εγώ είμαι από τη Μυτιλήνη και ζούμε εδώ έντονα το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα!!! Την άνοιξη του 2023 είχαμε 990 λαθρομετανάστες και σήμερα φτάσαμε αισίως τους 6.000 με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!! Καλές γιορτές !!!!

            2. Για ποιούς ανωμαλάρες μιλάς, και για ποιό τέλος όλων αυτών;Τελικά είσαι Χριστιανή; γιατί εγώ έμαθα πως ο Χριστός είναι Αγάπη, Κατανόηση και Συγχώρηση. Αφησε τις δοξασίες και επικεντρώσου στην κοσμοθεωρία του Χριστανισμού.Εχεις διαβάσει τη ζωή της μοναδικής γυναίκας φιλοσόφου ,που την κομμιάτασαν από μίσος οι ;

    Comments are closed.