ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΡΩΗΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ! Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΣΗΡΟ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΠΙΟΝΙ ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΛΑΛΑΚΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΛΑΛΑΚΗΣ

    Πολιτική ρελάνς αναμένεται να επιχειρήσει, αρχής γενομένης από σήμερα, η κυβέρνηση με φόντο την υπόθεση των παρακολουθήσεων και του παράνομου λογισμικού Predator, μετά και το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που κάνει λόγο για παρακολουθήσεις μέσω του λογισμικού 33 πολιτικών προσώπων, συζύγων αυτών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Το στίγμα της ημέρας αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί πριν την αναχώρηση του κ. Μητσοτάκη για την Κλιματική Σύνοδο του ΟΗΕ στο Σαρμ Ελ Σεϊχ της Αιγύπτου.

    Το νέο δεδομένο της υπόθεσης, πάντως, είναι η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ. Ο κ. Ντογιάκος ο οποίος έδωσε ήδη παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Ο κ. Βαξεβάνης θα κληθεί άμεσα προς εξέταση και θα του ζητηθεί να προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κληθούν και άλλλα πρόσωπα. Σημειωτέον, τη διερεύνηση του δημοσιεύματος αρμοδίως είχε ζητήσει και η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ενώ ο κ. Βαξεβάνης το Σάββατο είχε ζητήσει ραντεβού με τον κ. Ντογιάκο, για να τον ενημερώσει για τα στοιχεία που διαθέτει. Εντούτοις, την Κυριακή και μετά την παραγγελία της πονικής προκαταρκτικής έρευνας από μέρους του κ. Βαξεβάνη γινόταν λόγος για “ευθυγράμμιση” του κ. Ντογιάκου με το κυβερνητικό κέλευσμα.

    Στην σφουγγαρίστρα της δημοσιογραφίας, τι θα μας πει ο νοσηρός πρωθυπουργός; Πόσο καλά αντιγράφει την Καμόρα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.
      ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟ ΚΑ💲ΛΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡΑΡ.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑΝΕΣΠΟΥ.

    2. Οταν οπως λεγεται χρωσταει εκατομυρια στις τραπεσες ναπως τα γλυτωνει Αντε και συ κακομοιρη Ελληνα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΜΕΣΟνα γλυτωσεις το σπιτακι σου για μερικα ψωροχιλιαρικα που χρωστας Ο Θεος μερικες φορες ειναιΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ

    3. ΚΟΥΙΖ:τον επιασε στο σαλονι του σπιτιου τουs τονε βρηκε να κανει το αλογο κι απο πανω στη σελα ο ιππεαs το ιππευε χλατσα χλουτσου και η καυμενη η Μαρια Χ.του βροντοφωναξε ΩΞΩ Π@@@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!

      1. Μην ητανε καβαλα με τον λαλακη τον predator?
        Η Ελενα Κ δεν ηταν που τον σουταρε οξω τον πισωγλεντη?

    4. Η πλακα ειναι οτι σε ολο αυτο το σκανδαλο για πρωτη φορα δεν εχουν αναμειξη οι Αμερικανοι , ο Μητσοτακης δρουσε μονος του

    5. Έχουν τα κολυβα στο ζωνάρι τους

    6. Οι πόρνες της “ενημέρωσης”,όπως τους χαρακτηρίζει ο μεγάλος δημοσιολογος Πωλ Κραιηγκ Ρόμπερτς, θα έχουν πολλή δουλειά … Πρόσεξε, περουκακια βουτυρομπεμπε, μη σου φύγει η περούκα και όχι προφίλ,γιατί φαίνεται το κενό στο πίσω μέρος της βεδουρας σου

    7. Ο Νικολαλακης αφού έφαγε πουτσα στα νούμερα της εκπομπής του, κάθε Δευτέρα, την μετακόμισε την Κυριακή τα ξημερώματα που δεν έχει τι άλλο να δεις, καταλάβατε το νούμερο τι θεαματικότητα έχει, του προτείνω λοιπόν στο στημένο με την Κυριακούλα να μας πει και πόσα χρωστάνε οι εταιρίες του, που βεβαίως βεβαίως κάποια ωραία πρωία θα γραφτούν στο χιόνι, ενώ ο ίδιος θα σουλατσαρει στην Ελβετία. Πουλημένα καθάρματα.
      Στέφανε καθάρισε τους με τον μοναδικό τρόπο που το κάνεις διαχρονικά.
      .

      1. Μπα έχεις δει να καθαρίζονται με κάποιο τρόπο και δεν μας το λες;

    8. Ο πατέρας Χατζηνικολάου, ο οδοντίατρος Παναγιώτης διετέλεσε βουλευτής Έβρου κ υπουργός Β. Ελλάδος.
      Εξάδελφοι του πατέρα του ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Νικόλαος Γκαργκανας και ο ηγέτης του τροτσκιστικού ΣΕΚ Πάνος, με μητέρα Χατζηνικολάου.
      Οικογενειακή τους βιομηχανία οι Μύλοι Θράκης.

    9. Κλειστε τις τηλεορασεις και πολυ περισσοτερο στους γέρους και τις γριές!!

    10. Χατζηνικολάου, σκατά δημοσιογράφος, γλίτσα, τσάτσος μιζοτακη.
      Χρωστάει εκατομμύρια από δάνεια απλήρωτα.

    11. ΠΑΝΤΑ Κ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ…. ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ….
      ΠΡΕΠΕΙ,…. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΛΑ. ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ…..

    12. O Χατζηνίκος δεν είναι αυτός που χρωστάει ένα σωρό στο κράτος ?

    13. Προτείνω στον κούλη να βάλει …λοκντάουν στον δανό διαιτητή που σωστά έδωσε την πεναλτάρα. Γιατί μετά από αυτό βγήκε ο βρέντζος του μαρινάκη και είπε για τον Δημητριάδη και όσα κάνει η κυβέρνηση 3 χρόνια! Ρε τι ζούμε στην Ελλάδα του τσιόδρα, της παγώνη και του βασιλακόπουλου,που τα κανάλια του μαρινάκη τους βγάζανε συνέχεια! Αν είχατε βάλει …λοκντάουν, δεν θα σφυρίζει το πέναλτι ο Δανός! Ρε βάλε λοκντάουν για την ..κλιματική αλλαγή που τόλμησε ο Δανός κσι έδωσε σωστά το πέναλτι που δεν θα σφύριζε Έλληνας διαιτητής!

    14. Απλα μη βλεπετε ειδησεις.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;

    15. Προεκλογικά τα τουρκοκάναλα θα αρχίσουν να προπαγανδίζουν για επικείμενο πόλεμο με Τουρκία αν δεν τους ψηφίσουμε…

    16. 29 κατασκευαστες πληντυριων συνιστουν Νικολακη ?

    17. ό,τι και να κάνουν, πλέον, είναι …πολύ αργά, είναι ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΙ !! μέχρι και οι αμερικανοεβραίοι επικοινωνιολόγοι που χρυσοπληρώνουν, θα παραιτηθούν (αν δεν έχουν παραιτηθεί ήδη)

        1. Δεν είναι τελειωμένοι γιατί και βάση 20-23% έχουν
          και κομματικό στρατό ειδικά στην επαρχία οι οποίοι παίρνουν σταυρομενο το ψηφοδέλτιο, και οργάνωση και κανάλια που τους δίνουν χρήμα και βολεμενο πολύ κόσμο χρόνια και απέναντι στον καντεμη τώρα δεν υπάρχει ένας Ανδρέας. Μακάρι, αλλά……

    Comments are closed.