ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ – “ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ” – ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΣΑΚΚΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΚΑΙ… – ΕΙΔΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΒΑΡΝΑ

    Κοινοποίηση:
    sakari

    Τον κάλεσε ο… έρωτας και κόντεψε να κολλήσει κορονοϊό τον Πρωθυπουργό!!! Μιλάμε για τον γιόκα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν στη μετάλλαξη Όμικρον.

    Τι συνέβη ξαφνικά όμως;;; Σύμφωνα με το newscenter.gr, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Μαρία Σάκκαρη πέρασαν κρίση στη σχέση τους, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ταξιδέψει στο Βέλγιο προκειμένου να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν.

    Με τον φόβο της μετάλλαξης Όμικρον που σαρώνει την Ευρώπη, η οικογένεια φοβήθηκε ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος ίσως είχε μολυνθεί, καθώς από τη στεναχώρια του όλο αυτό το διάστημα, το ανοσοποιητικό του σύστημα πιθανόν να είχε εξασθενήσει.

    Τελικά, ο ίδιος παρά την αδιαθεσία του είναι χαρούμενος αφού φαίνεται ότι οι προσπάθειες του έπιασαν τόπο και το ζευγάρι επανασυνδέθηκε κάτι που μας κάνουν όλους να κοιμηθούμε ήσυχα το βράδυ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ενα ειναι το θλιβερο. Απ τον παππου στον εγγονο κ τωρα μ αυτο το κοριτσακι με τα σπιρτα δισεγγονο,χαλασε το μητσοτακέϊκο dna.

    2. ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΝ JUNIOR ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    3. Τραβα βρες ένα άντρα κοπέλα μου. Τι το θες το πιτσιρίκι απο το αφορισμενο σοι;

      Βρες ένα άντρα να σε κάνει να νιώθεις γυναίκα.

    4. Αντε ρε φλωροφύτουλα που θες και διάσημη γκόμενα να μαμήσεις με τα λεφτά του μπαμπά

    5. Αντι να ειναι αυτη στο πεζουλι και αυτος να της πιανει το γονατο το κανανε αντιστροφα…μπερδεμενα ειναι τα παιδια

    6. Xααα… χαααα… χααα…τι είναι αυτό ρε…. χαααα….χααα…

    7. Ιδιος μαλάκας σαν τον πατέρα του, που τον σέρνει ένα μ@νί

    8. Σάκκαρη, κοπέλα μου, φύγε όσο είναι καιρός από τους βρυκόλακες.
      Είσαι υπεραθλήτρια, από τις κορυφαίες στον κόσμο, τι τον θες τον τζιτζιφιόγκο γόνο που δεν θα δουλέψει ποτέ στη ζωή του;
      Λεφτά έχεις, με τον κόπο σου, φύγε από το Μητσοτακέικο και τον κουραμπιέ άμεσα!!!

    9. Εδω η τόπος καιγεται και το μ@@νι χτενίζεται!

    10. Δίνει βιτσιά του μαύρου του και πάει σαράντα μίλια και ματαδευτερώνει του και πάει σαρανταπέντε. Ποτίστηκεν ο πλάτανος γι’ αυτό καθυστερούν τα πλατάνια στην Ερμού. Τι ειν’ η Πατρίδα μας, μην’ ειν’ οι κάμποι, μην ειν’τα άσπαρτα ψηλά βουνά μην είν ο ήλιος της που χρυσολάμπει…. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και με τις υγείες μας.

    11. Άντε στις επόμενες εκλογές τον βλέπω να κατεβαίνει βουλευτής και δυστυχώς ο χαζός Έλληνας θα τον βγάλει στην βουλή κι αυτόν

    12. Τι δουλεια κανει το παληκαρι;; (θεωρητικη η ερωτηση…)

    13. ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. ΑΥΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΗ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΓΑ ΛΕΠΤΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ!

    14. Καλά βρίζουν όλοι τώρα στα σχόλια αλλά σε 20 χρόνια απο τώρα θα είναι πρωθυπουργός αυτό το φυτό με τα γυαλάκια (Nerd όπως λένε οι Αμερικάνοι). Αφού οι ανατολιτες τσιφτετελληναραδες θέλουν οικογενοιοκρατεισ ότι και να λένε.100 χρόνια ταΐζουν το σοι του Βρυκόλακα αλλά και του Τσιπανδρεα.

      1. Σωστότατος φίλε μου. Νεοτσιφτετέλληνες. Το Ψευδορωμαίικο που έχει μαγαρίσει αυτόν τον ιερό τόπο…

    15. τι λες ρε παιδι μου για αυτο το βραδυ ειχα φαγουρα τωρα ησυχασα αφου ειναι καλα το μαμοθρεφτο και θα πηδηξει ρε με τι ασχολουνται με παρασιτα

    16. Τούτος δώ έχει χειρότερη μουσούδα από τόν πατέρα του τόν γουρλομάτη.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.