ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    443-780x400

    Κάποιοι φαίνεται οτι άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όχι βέβαια για τη Χώρα αλλά για τους εαυτούς τους  και άρχισαν τα τρεχάματα και τις συσκέψεις στα Υπόγεια του Πενταγώνου !

    Οι παρατρεχάμενοι Υπουργών άρχισαν να αναζητούν μαζικά θέσεις στο Εξωτερικό ,ώστε να μην βρεθούν στην Αλλαγή στο μάτι του Κυκλώνα …

    Και υπάρχουν πολλοί αυτοί που ανησυχούν ,Συνδικαλιστές ,Σύμβουλοι ,Υπασπιστές Υπουργών με ύφος δέκα Καρδιναλίων χθεσινοί νεαροί Αξιωματικοί, που πάτησαν το αυγό και βγήκαν στον αφρό ,αντί να είναι στις Μονάδες στην πρώτη γραμμή !

    Άρχισαν ήδη τα τρεχάματα γιατί έκαναν το λάθος α ταυτιστούν με το Πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε και όχι να σταθούν στο ύψος τους ..

    Το πρώτο Νομοσχέδιο που πρέπει να περάσει στο Υπουργείο Άμυνας κατά την γνώμη μας είναι η άμεση κατάργηση του Συνδικαλισμού στο Στράτευμα και η Επανεκκίνηση  της Πειθαρχίας , ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Στράτευμα !

    «Πράσινο φως» στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, έκαναν δεκτή σχετική τροπολογία 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.»

    Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο παρατρεχάμενος σύμβουλος του Υπουργού και να συζητά με τον Αντιστράτηγο για τα προβλήματα του κλάδου !

    Καλά θα κάνουν και κάποιοι που ούρλιαζαν για το  πολυπληθές προσωπικό Ασφαλείας  στην Ευρωπαϊκή Ένωση ,να ρίξουν και μια ματιά στα Γραφεία των Αρχηγών …Θα εκπλαγούν !

    Το Στράτευμα έχει Ιεραρχία και όσοι την καταπάτησαν και αποστράτευσαν αξιωματικούς με καθαρά προσωπικά κριτήρια και ‘οχι αξιοκρατικά …Καλά θα κάνουν να ανησυχούν !

    Προσωπικά είμαστε εναντίον των αλλαγών χωρίς να έχουν οι Αξιωματικοί κριθεί για το έργο τους …Αλλά  οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν και υπάρχουν πολλές στις τελευταίες Κρίσεις !

    Με πληροφορίες veteranos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Θα σας τον κοψει το βηχα για τα καλα ο ενδοξος Κουλιςςςςςς καραμπανανες

    2. Καλα ε και πολυ πανηγυρντζιδηκα μεταλλια φορανε τα κυφηναρια ουτε στο Μοναστηρακη δεν υπαρχουν τοσο φεντζιδηκα……δεν μας λενε που τα βρισκουν αφου σε πολεμο δεν εχουν παρει μερος τη τα φορανε οι κοπρητες???Μαλλον για τις προδοσιες που κανουν στιν δυστηχη πατρηδα μας σε καθε μια τους βραβευουν οι μασσονοι μεντορες και αφεντες τους ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

      1. Ασχετε δεν ειναι μεταλλια επειδη πολεμησαν κλπ..ειναι κατι σαν διακριτικα επειδη εχουν αλλα συγκεκριμενα απαιτουμενα (χρονια υπηρεσιας , υπηρεσια σε συγκεκριμενες θεσεις)..Οχ ενας που ηταν με μεταθεση κυπρο φοραει. ενας που ηταν πολλα σε επιτεελια εχει αλλο…αλλος που εβγαλε σχολες επιπλεον εχει…ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΕ

    3. Η αγκαλιά του πατ.ερα στις δυσκολες στιγμές αλλά και στην διαμόρφωση χαρακτήρα δεν ξεχνιέται ποτέ!!!!!
      Αλλά και ποιος πατέρας είναι τέλειος;;;;ή Σάμπως όλοι οι πατεράδες είναι τέλειοι;;;;

    4. ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    5. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι…. Γλύφουν τους πολιτικούς μπας και πάρουν προαγωγή και καλύτερο μισθό….. Ο Πλαστήρας και ο Γόνατάς θα τους είχε τουφεκισει…….

    6. Όλα αυτά τα μετάλλια που φοράνε όλοι αυτοί οι χλεχλεδες σε πιο πόλεμο τα πήρανε ;;;

      Το 1821 ;;
      Στους βαλκανικούς πολέμους ;;
      Στον Α παγκόσμιο πόλεμο;;
      Στον Β παγκόσμιο πόλεμο ;
      Στην Κορέα ;;
      Στην Κύπρο το 1974 ;;
      Που ρε καραγκιόζηδες τα πήρατε που κοιμάστε όλοι με το φως ανοιχτό ;;
      Μόνοι τους τα δίνουν ο ένας στον άλλο ;;;

      1. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΧΜΟΥΤ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ.

      2. Κανέναν πόλεμο τότε πόσα μετάλλια θα είχαν??? Και μετά μερικοί κοροϊδέυουν τους Αμερικάνους που αυτοί ότι μετάλλια έχουν τα έχουν κερδίσει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Οι δικοί μας ο μόνος πόλεμος που ξέρουν είναι ο “πολέμος” του βολέματος και του γλειψίματος!!! Ξέχασα και ο “πολέμος” του να πατάνε κάθε μήνα το Pin στο Atm για να πέφτει ο μισθουλάκος μας.

        1. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΠΑΡΑΚΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ… ΠΧ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΠΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΗ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ..ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΠΑΡΑΚΙ…

      3. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΔΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ…ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥς ΛΟΓΟΥς…ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥς ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΑΥΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ…ΚΥΡΙΩς ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ…ΠΧ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ..

        ΑΜΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

    7. Διαχρονικά στην ΕΛΛΑΔΑ οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ μισούσαν τους ΙΚΑΝΟΥΣ, οι ΑΤΙΜΟΙ τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ και οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ. Το πρόβλημά μας ως ΕΘΝΟΣ είναι ότι τομάρια της εξισώσεως (ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΤΙΜΟΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ) υπερτερούν αριθμητικά και βρίσκονται πάντα σε θέσεις εξουσίας και παραγκωνίζουν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    8. ΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ………. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΝΑΡΚΩΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ…. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ 74 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΙΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΘΗΜΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ

    Comments are closed.