ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ – Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ – 200 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ksilo44

    Πρωτοφανές κρούσμα βία στη Θεσσαλονίκη με ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και βανδαλισμό περιουσιών Ελλήνων. Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου με τη βία να «ανθίζει» στη χώρα μας. Συμμορίες αλλοδαπών έχουν κηρύξει έναν πόλεμο μεταξύ τους σε ελληνικό έδαφος.
    Σύμφωνα με το Open TV, περισσότεροι από 200 (!) αλλοδαποί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα να πέσουν μέχρι και πιστολιές, ενώ αναποδογύρισαν κι αυτοκίνητα σε πυλωτή πολυκατοικίας, προκαλώντας πολλές φθορές.

    Οι Αρχές αναφέρουν ότι δεν έγινε καταγγελία από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, όμως οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανήσυχοι, καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και συχνά.

    Οι κάτοικοι ζητούν καλύτερη αστυνόμευση και άμεση λύση στο πρόβλημά τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχε παντού αίμα, ενώ βρέθηκαν και πολλά… πολεμοφόδια, όπως κλομπ κι άλλα αντικείμενα.

    Τα αυτοκίνητα ανήκουν σε Έλληνες και οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

    1mai2 1mai6-650x707 01254AF47EEAA1AB902CF0B2C287FF08

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Οι κάτοικοι να είναι σίγουροι ότι η λύση θα είναι άμεση στο πρόβλημά τους. Έχει γίνει η Ελλάδα με δαυτους όλους καρτέλ συμμοριών.

    2. Φέρτε κι άλλες φρέσκες ισλαμικές κρεατόβεργες… να ζεστάνουν τα κρεβάτια των συριζέων ισλαμολάγνων πατριωτών μας!!!

    3. Σύμφωνα με φίλο αυτόπτη μάρτυρα οι μαχαιροβγάλτες δεν ήταν 200 αλλά 199.

    4. Αν είναι αλλοδαποί καλά κάνουν, όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα αλλά δυστυχώς είναι και γύφτοι και το γυφταριό δεν εξολοθρεύεται τόσο εύκολα. Αμήν να φηγού και οι γύφτοι αυτή η μάστιγα των λαών. Όλα τα κανάλια είπαν ότι υπάρχουν γύφτοι που κατοικούν σε γιαπί πολυκατοικίες οι οποίοι κλέβουν ρεύμα και ζουν ανενόχλητοι. Ο Εύοσμος είναι χειρότερος από το Μενίδι.

    5. Αστυνομε Μπεκα ,
      δες λιγακι τι λενε τα δελτια στην τηλεοραση , δεν τα λεω εγω αυτα , βρισε αυτους αν εχεις balls , δες και στο open tv … και τις μαγκιες σου κρατα τες για εκει που πρεπει , …και πλυνε το στομα σου πριν μιλησεις για τον Κασιδιαρη , παπαρα ε παπαρα.

    6. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
      ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΟΝΟΝΤΑΙ
      ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

    7. Ακεφαλε φραπεδοκασιδιαρη είμαι κάτοικος Ευόσμου καί γνωρίζω καλύτερα από σένα παλιοτρομπα.

      1. Τσαντιστηκες μωρη λουλουδιαρα,την επομενη φορα που θαρθουν σπιτι σου να τους κερασεις και τσαι,παλιοχρεπι.

    8. Όταν λέμε “αυτοκίνητα Ελλήνων ” μήπως εννοούμε γυφτων ; Γιατί οι γυφτοι Έλληνες λέγονται στα χαρτιά, και στον Εύοσμο μένουν ως επί το πλείστον οι γυφτοι ,οι λεγόμενοι Ρωσοπόντιοι , και πολλοί λαθρομετανάστες , και όλοι αυτοί έχουν επαγελματικες συνεργασίες με τους Πακιστανους.

      1. Ανωνυμος μπερδεύεις τα σώβρακα με τις γραβάτες!!!

    9. Ρε θάνατος απλά! Τιποτα άλλο, αντε στο διάολο πια να ξεβρωμισουμε. Κανταντησαμε Αφρικανικη χώρα.

    10. Ας τό πιστέψω ότι τά αυτοκίνητα τα αναποδογύρισαν αλλοδαποί καί όχι συμμορία πού έδρασε με εντολή εταιρίας σεκιούριτι.

      1. Oταν θα σε σφαξουν μαλακα τοτε θαναι αργα να το πιστεψεις.

      2. Πολλές αστυνομικές ταινίες βλέπεις!Οι γυφτολαθρομεταναστες τα κάνουν και οι δικοί μας(βλέπε ΣΥΡΙΖΑ)τσιμουδια ,Πίος θα τους αποζημίωση???Μάλλον οι ΜΚΟ!!!!!!!

    11. η χώρα της ευκαιρίας για κάποιον που ήθελε να κάνει εργοστάσια, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις και λοιπά, είναι σήμερα η Ελλάδα για τους εγκληματίες απ’όλον τον πλανήτη, μπορούν να έρθουν και να στήσουν μια δουλειά στην πορνεία, τα ναρκωτικά, τα όπλα, τους εκβιασμούς μέσα σε χρόνο μηδέν, αφορολόγητα και με την προστασία κυβέρνησης και αστυνομίας.

    Comments are closed.