ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ – ΟΙ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ” ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ “ΠΟΛΥΜΕΡΗ” ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ “ΜΟΓΓΟΛΩΝ” – ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙ@, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    charles-michel-thumb-large

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, πρότεινε τη διεξαγωγή μιας πολυμερούς διάσκεψης με τη συμμετοχή της Τουρκίας για να εκτονωθούν οι εντάσεις στην Αν. Μεσόγειο.

    Η ΕΕ θα επαναβεβαιώσει ότι υποστηρίζει την κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, σε συνέντευξη που έδωσε σε έξι ευρωπαϊκά πρακτορεία ειδήσεων, μεταξύ των οποίων το Reuters και το Γαλλικό Πρακτορείο.

    «Θα προσδιορίσουμε εργαλεία για την εξωτερική πολιτική μας, μια προσέγγιση μαστιγίου και καρότου, τι εργαλεία να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τη σχέση και με ποια εργαλεία να αντιδράσουμε, αν δεν γίνουμε σεβαστοί», δήλωσε και πρόσθεσε: «Θέλουμε να μας σέβονται».

    Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σαρλ Μισέλ δήλωσε πως κατά τη συνάντηση αυτή θα μπορούσαν να συζητηθούν το ακανθώδες θέμα των θαλάσσιων συνόρων στην Ανατολική Μεσόγειο, η ενέργεια, η ασφάλεια και η μετανάστευση. O Μισέλ, ωστόσο, αρνήθηκε να μιλήσει για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ή τιμωρητικά μέτρα που μπορεί να υιοθετήσει η ΕΕ έναντι της Τουρκίας.

    «Δεν δεχόμαστε μονομερείς συμπεριφορές ασύμβατες με το διεθνές δίκαιο εκ μέρους της Τουρκίας», υπογράμμισε.

    Ο Μισέλ, ο οποίος πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα πριν από τη σύνοδο κορυφής, πρότεινε επίσης την πραγματοποίηση μιας διεθνούς διάσκεψης για την Ανατολική Μεσόγειο με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων πλευρών και του ΝΑΤΟ.

    Μια τέτοια διάσκεψη θα μπορούσε, σύμφωνα με τον ίδιο, να περιλάβει «όλες τις χώρες που εμπλέκονται στις διάφορες συζητήσεις για τα θαλάσσια σύνορα» στη Μεσόγειο. «Αυτός μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποκλιμάκωση στην περιοχή και για να υπάρξει ένας δίαυλος για διάλογο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, προσθέτοντας ότι έχει ήδη αναφέρει την ιδέα στην Αθήνα και την Αγκυρα. «Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορεί να συνεχισθεί», τόνισε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΨΙΛΟΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΨΙΛΟΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 7 Η 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ. ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΛΑ 5 ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙΣ. Υ.Γ. ΑΝ ΔΕ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    2. Ε.Ε. δε θελατε ολοι οι μοντερνοι φατε την στο κωλο τωρα θα δειτε και τους επομενους μηνες αυξησεις σε τροφιμα και πλαστικο ποτηρι 0,05 πλαστικο καπακι 0,05 καλαμακι 0,05 φορος περιβαλλοντικης χρησης ωραια ολα καλα.

    3. Όλοι οι φουστηδες, οι ανώμαλοι και οι λεσβιές είναι στις Βρυξέλλες που κρατάνε τα ηνία… Λίγοι οι άντρες… Τι περιμένετε;;…. Αυτοί έχουν Θεό μόνο το χρήμα.

    4. Και τί δουλειά έχουν οι μογγόλοι, ρε κωλοφύρες, σε μία κλειστή διάσκεψη μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης ; Ανήκουν τα μογγολοσπέρματα στην Ε.Ε. ; Ως τί θα παραστούν, δηλαδή, σε μία συνάντηση που αφορά τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. ;
      Κατ΄αντιπαραβολή, έχουμε τους συνεταίρους μιάς εταιρείας που συναντιούνται προκειμένου να διασκεφθούν πώς θα αντιμετωπίσουν τον εριστικό γείτονα που θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της εταιρείας τους και -άκουσον, άκουσον- αποφασίζουν δυο – τρεις από τους εταίρους, για λογαριασμό όλων των υπολοίπων, να καλέσουν και τον γείτονα, να εκφέρει άποψη …
      Ρε πάτε καθόλου καλά ή να βαρέσουμε τις καμπάνες ;
      Πού ακούστηκε αυτό, να επιχειρεί ένας αλαζόνας να σε βλάψει κι εσύ να συνδιαλέγεσαι μαζί του ;
      Μπουμπουνίστε τον, ρε, τον φούστη, να φάει η μούρη του χώμα και να μην βγάλει άχνα …
      Εμ, δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα ένας ΄Ελληνας πολιτικός με αρχίδι@, να σας δώσει πέντε μούτζες και να αποχωρήσει απ΄το κωλοχανείο σας, γι΄αυτό κουνιέστε, παλιολούγκρες …
      Θα βρεθεί, όμως … πού θα πάει ; Θα βρεθεί …

    5. Ελληνες ξυπνατε γιατι χανομαστε

    6. Ρε ξεφτίλες δεν υπάρχει κάποιος επιτέλους να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι?
      Αρκετά με τις ενώσεις και το νατο που όλα είναι για τα μάτια μόνο.
      Πάρτε μια απόφαση και μην γίνεστε ανδρείκελα.
      Σκεφτείτε το λαό σας και μόνον αυτόν.

    7. Το επόμενο που θα ζητήσουν οι σύμμαχοι μας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, είναι να κατεβάσουμε τα εικονίσματα και να ανεβάσουμε την Αγία εικόνα της Μέρκελ αγκαλιά με τον σουλτάνο Ερντογάν. ΥΓ. Έλληνες, μακρυά από γερμανικά και τουρκικά προϊόντα.

    8. Πώς θα γλιτώσουν οι Γερμανοί από την οικονομική καταστροφή ,χωρίς τους φίλους τους μογγολους?

    9. Οι πολιτικοι νανοι που ψηφιζετε εφεραν την πατριδα σε αυτα τα χαλια
      Χρονια τωρα το μονο που τους απασχολουσε ητσν στεγαση και σιτιση λαθροπιθηκων
      Τωρα σε μια χωρα χωρις υποσταση που κρεμομαστε σπο τα αρχιδια της μερκελ εχουμε κσποια προοπτικη;
      Εδω και τωρα ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στον Μακρον με συνεκμετσλευση υδρογονανθρακων στο αιγαιο
      Να δω τοτε ο μεμετης θα ζητησει μοιρασια;

    10. Ο Σάρλ Μισέλ (Charles Michel) είναι εβραίος επομένως φιλότουρκος καί εχθρός τής Ελλάδας.Βάλαμε τόν εβραικό λύκο νά φυλάει τά προβατα.Κούλη πές αλεύρι ο εβραίος σέ γυρέυει.
      Γιάννης Λάκων

    11. Ο κουλος….. μπορει να παρει μαζι του τους λοατκι και τους απλυτους….για να καθαρισει…
      Τωρα…δεν εχει…νομικες…πιπες…ρουσφετακια…. και συμβουλια επικρατειας…Οπως κανανε στα μνημονια….
      Θα τους καθισουνε οι ευρωλιγουρηδες στο τραπεζι….και θα τους γαμησουν οτι εχουν και δεν εχουν….
      Ξαναφηφιστε τους…

    12. ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΓΥΡΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….YES MEN ΠΑΝΤΑ ….

      1. Τίποτα απο ολα αυτα. Λογιστικό έλεγχο του χρέους να κανουμε. Μονο αυτο και θα τα κανουν ολοι επανω τους. Αλλα πουουου!! Τολμάνε που θα βγουν στην φορά οχι μονο η κλεψιές των Ευρωπεων, (το Ε δεν ειναι λαθος), αλλα και οι κλεψιές των …..δικών μας…..μπουμπουκιων. Ας οψωνται ομως που εχουν να κανουν με εναν ηλιθιο και ανίκανο να υπερασπιστεί τα συμφεροντα του, λαο.

    Comments are closed.