ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΕΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΕΣΑ – ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ “ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ” ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_in__1_

    Το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με το χαμόγελο του “τρόμου” στα χείλη, ετοιμάζονται να κάψουν και πάλι την Ελλάδα για τις μίζες και τις ανεμογεννήτριες.

    «Δημιουργήσαμε το νέο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ως μία απάντηση σε ένα αίτημα των καιρών. Και χαίρομαι διότι το Υπουργείο αυτό, πια, πατάει καλά στα πόδια του», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου.

    Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είχαμε την ευκαιρία, σήμερα, να συζητήσουμε και τον μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό σχετικά με τις πολύ σημαντικές επενδύσεις οι οποίες γίνονται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, με πλήρη αξιοποίηση πόρων από το ΕΣΠΑ και από το Ταμείο Ανάκαμψης. Θα συντελεστεί πραγματικά μια κοσμογονία ως προς τα μέσα τα οποία θα έχουμε στη διάθεσή μας, για την αντιμετώπιση όλων των κρίσεων που η κλιματική αλλαγή προκαλεί, με σημαντικότερες, βέβαια, τις δασικές πυρκαγιές.

    Μέσα στα επόμενα χρόνια θα προμηθευτούμε καινούργια αεροσκάφη, καινούργια ελικόπτερα, πολλά καινούργια μέσα για το Πυροσβεστικό Σώμα. Και αυτή είναι μία αναγκαία επένδυση η οποία επιβάλλεται να κάνουμε, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της ανθρώπινης περιουσίας, αλλά φυσικά και του φυσικού μας περιβάλλοντος».

    «Μέχρι τότε, βέβαια, έχουμε προχωρήσει και έχουμε υλοποιήσει έναν πολύ μεθοδικό σχεδιασμό για την αντιπυρική περίοδο την οποία ήδη διανύουμε, με περισσότερα εναέρια μέσα, με περισσότερες δράσεις πρόληψης» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε «να σταθώ ιδιαίτερα σε αυτό και να ζητήσω, έστω και τώρα, την απαραίτητη συνεργασία όλων των Δήμων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει στα πλαίσια του συντονισμού ο οποίος έχει δρομολογηθεί υπό την επίβλεψη του Υπουργείου».

    mitsotakis_in__2_

    Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Πιο ικανό στέλεχος από το Βασίλη δύσκολα βρίσκεις .

      1. οι μαμιαδες σου, χα χα χα αιωνιε ραγια…

    2. ΕΙΠΑΜΕ μας κυβερνά το 21% του εκλογικού σώματος; Ζήτω η μειοψηφία του Κούλη.

      1. ακυβερνησια και αναρχια ηθελες φασιστα μου?

    3. Καφτε, καφτε για να δυναμωσετε τη κλιματικη αλλαγη! Αφειστε και κανα…ραδικι να τρωμε τουλαχιστον υποκριτες του κωλου!

    4. είπαμε, όταν βρέχει ή χιονίζει, θα μένετε μέσα στα σπίτια σας και όταν πιάνει φωτιά, θα φεύγετε ! δοκιμασμένη συνταγή, για να μην χάνουμε ψηφοφόρους, οι περιουσίες δεν μας ενδιαφέρουν, αρκεί να επιζήσουν οι άνθρωποι και να ξαναψηφίσουν

    5. Και τι έγινε αν ξανακαψουν την Ελλάδα; Θα μοιράσουν λίγο χρήμα μετά, και οι Έλληνες πολιτες, θα τους ψηφισουν και παλι. Που είναι το προβλημα;

    6. Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα, αυτός θέλει θα φυτέψει ανεμογεννήτριες σε όλα τα βουνά. Δουλεύει για λογαριασμό των ολιγαρχών ενέργειας, όχι για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    7. Φέτος θα κάψουνε την υπόλοιπη άλλη πλευρά

    8. Η επόμενη κυβέρνηση θα παραλάβει καμμένη γη κυριολεκτικά. Όσοι εχουν σπίτι κοντα σε λόφους που μπορούν να μπουν ανεμογεννήτριες να καθαρίσουν σήμερα κιόλας γιατί το σχέδιο των κυρίων δεν κάνει διακρίσεις. Δε θα τους λυπηθεί κανείς.

    9. Τον κικιλια γιατι το αλλαζει από Υπουργείο σε Υπουργείο;θυμίζει κακομαθημένο παιδάκι που βαριέται το ένα παιχνίδι και θέλει άλλο

    10. γιατί έβαλε τον (εντελώς) άχρηστο κικίλια σε αυτό το υπουργείο ; (!) για να τον τιμωρήσει ; λολ

    11. Αν με τα τεχνασματα των πυρκαγιων για να θυσαυριζει ο Κουλης και η παρεα του
      καει ενας ανθρωπος ,δεν πρεπει ο Ελληνας Νερων να καταδικαστει και να εκτελεστει επι τοπου;
      Οι Νομοι του κρατους δεν ειναι τσιφλικη του Μητσοτακη να τους αλλαζει οπως θελει με την ασυλια και
      να καλυπτεται ο εγκληματιας Μητσοτακης με προβια προβατου ενω ειναι λυκος λυσασμενος
      που πρεπει να εκτελεστει επι τοπου και να απομακρυνθει και απολυμανθει ο χωρος για να μην πεθανουν απο τη λυσα οι ανθρωποι .

      1. “” Οι Νομοι του κρατους δεν ειναι τσιφλικη του Μητσοτακη να τους αλλαζει οπως θελει με την ασυλια και να καλυπτεται ….”” Οχι μονο οι νομοι και το κρατος αλλά ολη η ελλαδα ειναι η προικα του, η μεταβιβασμενη περιουσια του απο πάππου προς πάππου…. οτι θελει κανει με την περιουσια του, την ιδιοκτησια του, με τους νομους, με την ασυλια….ποιος θα τον σταματησει;;;; Ποιος θα τον εμποδιση;;; Με μεγαλη σιγουρια δεν θα τον σταματησουν ουτε θα τον εμποδισουν τα ελληνικα κατοικιδια….με τις υγιες σας….

    12. Οπου λαλουν πολλα κοκορια, αργει να ξημερωσει.

    Comments are closed.