“ΕΤΣΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΤΟ MEGA ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ – ΕΝΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ

    Κοινοποίηση:
    EP-136116D_Plenary_12_Spyware

    Η Μαρία Σπυράκη είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ότι έλεγε μέσα από το δελτίο του Mega, ψέμματα στον ελληνικό λαό για τις τράπεζες. Η ευρωβουλευτής, παραδέχεται πως ανάμεσα στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου του 2012 έγινε bank-run στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να φεύγει αεροπλάνο μυστικά από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας , να πηγαίνει στην Ιταλία και να επιστρέφει γεμάτο λεφτά που πήγαιναν στην τράπεζα της Ελλάδος για να τροφοδοτηθούν οι στεγνές τράπεζες με μετρητά .

    Αυτή το γνώριζε αλλά το αποσιώπησε, γράφει το ixnos blogspot και λόγω του ότι μπορούσε να δημιουργηθεί μεγάλος πανικός. Αυτό όμως από μόνο του θα έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση και να ΔΙΑΛΥΣΕΙ την όποια αξιοπιστία της απόμεινε.

    Διαβάστε επίσης:

    Συγκλονιστικές δηλώσεις του Γ. Πρετεντέρη και της Μ. Σπυράκη- Παραδέχονται πως λένε ΨΕΜΑΤΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Περνάνε τους Έλληνες για ΚΟΡΟΪΔΑ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Φιλε η λεξη ( μπαχαλοαλεξη) εγραψε…
      Τρομερη….κατοχυρωθηκε

    2. Ολοι οι διαολοι με τα μουτρα στο χρημα πεφτουν οπως οι μυγες στα σκ@τα

    3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΟΥΖΕΡ ΗΤΑΝ

    4. Καλά αν νομίζετε οτι μόνο στο Καταρ δίνουν μίζες ….. είστε γελασμένοι , εδώ αν δείτε τι γίνετε !!!!!!
      Αλλά δεν θα τα μάθετε ποτέ γιατί όσοι τρώνε δεν μιλάνε !
      Συνεχίστε να ψηφίζετε νδ-συριζα-πασοκ κλπ και δεν θα αλλάξει τίποτε

    5. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
      Ρε το δεινοκρατικό τόξο.
      Όλο κολπάκια είναι και δεν του το είχα καθόλου

    6. Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά φωτια να κάψει τους προσκηνημενους, πολιτικοί χαχα

    7. Έχετε υπ’ όψιν τί λέει ο νόμος;;; Ότι δηλαδή οποιαδήποτε φημολογία ( αληθής ή ψευδής ) γιά πρόβλημα στίς τράπεζες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά ανακοινωθή, επειδή τότε λόγω πανικού θά τρέξουν όλοι νά αποσύρουν τά χρήματά τους καί θά καταρρεύση τό τραπεζικό σύστημα;;;; Ρωτήστε καί κάποιον οικονομολόγο νά σάς πή…

    8. Ποια καιλη κ Σπυράκη , ποιος ασχολείται με αυτές ? Τους καρχαρίες θα τους πιάσουν ? Ποτέ ,γιατί δαγκώνουν.εμείς θέλουμε αρχηγό κ προθυπουργω το ντουμπανο, την Ολγαααα,τίποτα άλλο

    9. Ο “Κλαους” εγραψε ,(ρητορικα) αναρωτιεμαι αν υπαρχει βουλευτης κλπ που να μην ειναι διεφθαρμενος. Και βεβαια δεν υπαρχει. Και θα σου πω γιατι Ειναι το ιδιο σαν να υποθετουμε οτι μια κοπελλα αγνη και παρθενα ,αρχιζει να πηγαινει καθε μερα επι 6 μηνες σε ενα μπουρδελο. Υπαρχει μια στο δισεκατομμυριο περιπτωση να μεινει η ιδια ,μετα απο αυτο το διαστημα ??? Δεν υπαρχει, Ε, ενας που μπαινει εκει η ακομα και ενα κομμα, οσο αγνος κι αν ειναι αρχικα,θα γινει ιδιο με τους υπολοιπους. Το ιδιο εχει συμβει στο παρελθον,το ιδιο θα συμβαινει και στο μελλον. Απογοητευω καποιους,αλλα αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα .

    10. Παίδαρος αυτός ο Τζέρι. Είχε ισιώσει και κοτζάμ Τζούλια.

    11. Εύχομαι να είναι η τελευταία πασοκοπουτάνα, άλλη να μη φάμε στη μάπα.

    12. Μην ψαρωνετε δεν υπάρxει κρίση οικονομική.Η κρίση xτυπάει εμάς τους λίγους τα κομματόσκυλα που είναι εκατομμύρια δεν βιώνουν καμία κρίση.Οι δρόμοι έχουν γεμίσει με καινούργιες BMW – Μercedes – Volvo κτλ.Τα αυτοκίνητά σαν τα μυρμήγκια με καύσιμα φουλ μοτοσυκλέτες 30.000 ευρώ έξω από καφετέριες.Τα 500 ευρα για Tattoos πάνε σύννεφο στα Studios με ουρά κόσμο να περιμένει και οι γκόμενες τέκνα δικηγόρων – γιατρών – συμβολαιογράφων – βιομηxάνων – εργολάβων- Δημάρχων – πολιτικών κτλ δίνουν 70€ για να κάνουν τα νύxια και καμαρώνουν στο διαδίκτυο.Οι μόνοι μαλάκες που είναι άφραγκοι είμαστε εμείς επειδή δεν είμαστε γλύφτες των 300ων.

      1. Επιτέλους! Κάποιος που τα λέει όλα! Η κρίση τελικά είναι για τους ολίγους…

    13. Μια αντιπαθεστατη ηταν απο παντα Την εβαλαν υποψηφια γιατι εξυπηρετουσε τα συμφεροντα τους Ευχομαι οι Βελγοι να ειναι σωστοι και να τιμωρησουν οτι αν εχουν κανει αυτα τα υποκειμενα Μακαρι να αποκαλυφθουν και αλλοι που ζουν εις βαρος μας

    14. Μου αρεσει που βριζετε….. Στις εκλογές θα βαλετε τα καλα σας και θα πάτε να τους ξαναψηφισετε…Αυτοι σας αξιζουν. Ο πιο μαλακας λαος του γαλαξία.. καλά κανουν και μας πηδανε… Ελληνας !! Ο πιο μαλακας λαος του γαλαξία και του σύμπαντος.

      1. «« Ελληνας !! Ο πιο μαλακας λαος του γαλαξία και του σύμπαντος. »»👏👏👏👏👏👏επιτελους!!!!!

    15. Η λυση ειναι απλη.Οποιος ή οποια διετελεσαν αρμοδιοι για οτιδηποτε θεμα απο το 74 μεχρι σημερα χωρις καμμια εξαιρεση να δικαστουν για εγκληματα κατα της χωρας και να δημευτουν οι περιουσιες τους.

      1. Κατά την γνώμη μου όλοι όσοι διατέλεσαν στο δημόσιο θα πρέπει να λογοδοτήσουν.
        Από αυτούς που κατείχαν θέση υπουργού…ιδιαιτέρων…..διευθυντών….προϊσταμένων….ακόμα και υπαλλήλων.
        Να λογοδοτήσουν που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα, ακόμα και οι απλοί υπάλληλοι οι οποίοι επιτελούσαν πλημμελώς και ελλιπώς τα καθήκοντά τους.
        Απλά διότι όταν κάποιος πηγαίνει σε δημόσια υπηρεσία αγανακτεί από μιά στρατιά κλακαδόρων οι οποίοι ανέχονται τις παρανομίες της εκάστοτε κυβερνήσεως…..

    16. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ
      ΚΛΕΦΤΕΣ
      ΠΙΟΝΙΑ…..
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ…

    17. Φυσικά αρνείται να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής για να μην χάσει τα φράγκα. Ούτε την πιέζει ο Μητσοτάκης για αυτό βεβαίως, θέατρο παίζουν ως συνήθως. Αυτή τα τσακωνε κάτω από το τραπέζι από το σύστημα Σημίτη που ήθελε οπωσδήποτε κατ απαίτηση των Γερμανών να μπει η Ελλάδα σε εποπτεία για να της πάρουν τον πλούτο οι Γερμανοί. Υπόκοσμος μαφία Μαρία Σπυρακη..

    18. Όταν ο εισαγγελέας περνει την ασυλία της πάει να πει οτι υπάρχει ρεμούλα δεν είναι τόσο απλό
      οσο λέει η ίδια.
      Ότι βλέπει το μάτι τους δεν αφήνει το χέρι τους.. το απλώνουνε! με τέτοιους πολίτικους έχουμε να κάνουμε.

    19. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΛΑΟΥΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΕΦΜΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ,ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΟΙ,ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΩΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ!!!!!

    20. Κύριο Στέφανε Χίο ψαχτε λιγάκι να δείτε.. Η κυρία αυτή ψήφισε κατά τον αποζημίωσεων που θα μπορούσε να λάβει η Ελλάδα απο το σκάνδαλο του diesel gate…

    21. Έχετε ευθυνη, κλέφτες και λαμόγια υπήρχαν και θα υπάρχουν…κατά τα άλλα δημοκρατικό τόξο…

    22. Το φαγοπότι καλά κρατεί απο όλους τους βολεμένους ελληναράδες. Πλήρωνε ραγιά μακακα και μην ξεχάσεις να τους ξαναψηφίσεις στις επόμενες εκλογές (και τους 300).

    23. Τώρα το μέγα λέει τα πάντα, όλα!
      Θα στο επιβεβαιώσει και ο Αλέκος…στην επόμενη συνέντευξη, που θα υπερασπιστεί το κούλι.

    24. ξεφτυλισμενα υποκείμενα που αλλου θα τα φτύνανε εδω γινονται βουλευτες και ευρωβουλευτές
      που κατάντησαν την Ελλάδα….

    25. Την ψήφισαν, δεν την διόρισαν. Η ευθύνη είναι των πολιτών. Όταν ο κόσμος ανεβάζει… το κάθε τηλετσόλι του mega, δεν φταίει το τσόλι, αλλά τα πρόβατα του κούλη και του μπαχαλοαλέξη.

    26. Τα μνημόνια όμως έφεραν φτώχεια αυτοκτονίες ανθρώπων νηστικά παιδια και μετανάστευση. Και ενώ παραδέχεται πως έλεγε ψέμματα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών που ήθελαν την Ελλάδα δυαλημενη για να λεηλατησουν τον πλούτο της μαζί με τους κλέφτες πολιτικούς, κανένας εισαγγελέας δεν την κάλεσε σε απολογία. Όπου την βλέπετε ροχάλα στην μάπα στην βρώμα,ειναι εθνικός μειοδοτης που πληρώθηκε από ξένα κεντρα.

    27. αναρωτιέμαι αν υπάρχει βουλευτής ή ευρωβουλευτής που να ΜΗΝ είναι διεφθαρμένος

    28. Το MEGA των νταβατζήδων με την πολυπληθή ομάδα πλουσιοπάροχα αμοιβομένων δημοσιογράφων, που χρεωκόπησε.

    29. Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

    30. ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΚΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΗ HTAN ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ MEGA

    Comments are closed.