ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ; ΠΥΡΑΥΛΟΣ PATRIOT ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kievo

    Ένας πύραυλος Patriot επιχειρώντας να αναχαιτίσει έναν υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal αστόχησε και χτύπησε έμφορτος καυσίμων ουκρανικό ουρανοξύστη!

    Το σύστημα Patriot που έχει δοθεί από τις ΗΠΑ (αναμένεται ακόμα ένα από Γερμανία) αποτελούσαν την εγγύηση της ουκρανικής πρωτεύουσας αλλά αυτή την φορά αποτέλεσε φονικό όπλο κατά των ίδιων των Ουκρανών.

    Ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια είπε ότι η Ρωσία εξαπέλυσε επιθέσεις αποκλειστικά εναντίον στρατιωτικών υποδομών της Ουκρανίας, κατηγορώντας την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα για τους θανάτους αμάχων.

    Το βίντεο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βλαδιμηρε χωσε του στο φιναλε ενα πυραυλο στο κωλο γιατι παρατραβηξε η ιστορια ! Και κατεβα και παρακατω για κατι Βοθρολομαιους, Κουλαρες και Ερντοκλανηδες!

    2. που να δεις οι ρωσοι ποσα τετοια λαθη εχουν κανει (προς τους ουκρανους αμαχους ειναι λαθη σε εισαγωγικα)

    3. Ο Πούτιν αποφάσισε να τελειώνει μέ τούς Ουκρανούς καί αυτό γιατί κανείς δέν μπορεί νά αναχαιτίσει αυτούς τούς υπέρ υπέρ ηχητικούς πυραύλους πού διαθέτει.

    4. Δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα ούτε η προοπτική για καμία άλλη αντεπίθεση των οκρονατοικων. Αυτό το φιάσκο που είδαμε το καλοκαίρι ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν. Πλέον αδυνατούν να κρατήσουν και άμυνα και σε κάποια σημεία οι Ρώσοι τους διώχνουν και απελευθερώνουν εδάφη. Θα δούμε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι Ρώσοι και αν πέρα από την πλήρη απελευθέρωση των 4 προσαρτημένη επαρχιών θα κερδίσουν και κάτι άλλο. Αυτο θα εξαρτηθεί από το βαθμό κατάρρευσης των ουκρονατοικων.

        1. Έτσι θέλουν να νομίζουμε…Στον Πούτιν,πουτινιές δεν γίνονται…

        2. Άντε τραβά βόλτα τά γίδια σου πού μου θες καί σχολιασμό για γεωπολιτικά θέματα!

    5. Ο Zelenskyy ή θα παραιτηθεί ή θα τον “παραιτήσουν”. Δεν θα είναι εύκολη η παραίτηση, μετά από τα “μεγαλεία” που έζησε με τον αλλοπρόσαλλο Biden, την κουτοπόνηρη Ursula & κομπάρσους σαν τον πρόθυμο-ηλίθιο Μητσοτάκη.
      Ο Putin δεν πτώχευσε & δεν “ξεγυμνώθηκε” στρατιωτικά ή πολιτικά όπως περίμεναν τα σαϊνια του NATO.
      Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει καθόλου το καθεστώς της Ρωσσίας & ειδικότερα ο Putin με αηδιάζει με τις πρακτικές του σαν αρχηγός Κράτους, αλλά προφανώς κέρδισε τον γύρο αυτόν & η Δύση ειδικότερα η Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση, πήρε ένα οδυνηρό μάθημα.
      Η Γερμανία μπορεί να είναι εξαιρετική στην παραγωγή Mercedes, όμως είναι καταστροφική σε οτιδήποτε άλλο, ειδικότερα αν πρόκειται για Στρατηγική πέρα από την δική της μύτη.

      1. Αα δεν σ αρεσουν οι πρακτικές Πουτιν; προτιμάς της…πρακτικές του κουλη Δρακουλα μηπως;;;;;

        1. Δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά?
          Τον Μητσοτάκη τον αναφέρω ως “πρόθυμο ηλίθιο” και δεν θα τον ψήφιζα ΠΟΤΕ.

    6. Παλι μόνοι τους σκοτωνονται αυτοι οι μεθυστακες 🍾🍸

    7. Πάντως οι 96 ώρες έγιναν πολλά χρόνια.

      1. Οι δημόσιες δηλώσεις εν καιρώ πολέμου (σε χ μέρες θα πετύχω τον ψ στόχο) συνήθως δεν βγαίνουν πραγματικότητα. Συνήθως έχουν επικοινωνιακό σκοπό και στόχο την προειδοποίηση και τον ψυχολογικό πόλεμο επάνω στον αντίπαλο.

    Comments are closed.