ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΓΙΑ “ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ” ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΔΕΣΕΙ” ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ 10.000 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 34ΧΡΟΝΗ ΙΩΑΝΝΑ

    Κοινοποίηση:
    kopela-vitrioli-kalithea-epithesh-arthrou

    Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

    Επίσης, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή.

    Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης μαυροφορεμένης που επιτέθηκε στην 34χρονη.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Έχω λυθεί στα γέλια. Γράφετε για μαφιόζικο χτύπημα και kozanostra. Φαντάσου λοιπόν μαφιόζο στην Πανεπιστημίου, με τηλεκάρτα να παίρνει από καρτοτηλέφωνο, φορώντας καπα 20 Μαΐου, Λεωφορείο αστικό και κρατώντας το βιτριόλι σαν να έχει πάρει αγιασμό, πάει Καλλιθέα. ΧΑΧΑΧΑ Και από την Αγία Ελεούσα κατ’ ευθείας στον Άγιο Σώστη. Αγιε Σώστη σώσεμε….. Μετά από αυτό νομίζω ότι οι μαφιόζοι πρέπει να προβουν σε ανακοίνωση αν αναλαμβάνουν την ευθύνη για το χτύπημα!!!

    2. Ρεεεεε δεν έχουν βρει τους φονιάδες της Λαγουδη για δουλειά που έγινε μερα μεσημέρι κ θα βρουν τη βιτριολου; Μόνο καμία Νικολουλη μπορεί να κάνει κάνα κουλό.

    3. Ολοι εσεις που κατηγορείτε την κοπελα και λετε οτι βαρεθηκατε με αυτό το θέμα γιατί διαβαζετε τα αρθρα που την αφορούν? Χυδαίοι και δίχως ίχνος ανθρωπιάς που πίσω απο το πληκτρολόγιο σπιλώνετε εναν ανθρωπο. Ηθικολόγοι του κ@λου

      1. @Δικαστες….τα ίδια φουμαρα μας έγραφες και τότε με την άλλη “λεβεντισσα”που την τακτοποιούσαν οι αραπαδες και δεν ήξερε πως κουβαλούσε κοκα.Εσεις οι αριστερουληδες φημιζεστε για τις ευαισθησίες σας στα κάθε είδους αποβρασματα.Επειτα σαν ψώνια και φασισταραδες που είστε,δημοκρατικη μου σταλινοφασιστρια,κάνετε ακριβώς αυτό που κατηγορείτε τους άλλους.Αποκαλειτε φασίστες όσους έχουν διαφορετική άποψη,ξέρεις εσυ,ότι έκανε ο πατερουλης δηλαδή στους αντιφρονούντες στις παγωμένες στέπες,και στο κατιν αν θυμάσαι……..

      2. Πολύ σωστός!!! Τελικά η νοοτροπία ενός λαού διατηρείται πάνω από 700 χρόνια όπως μου έλεγε κάποιος που είχε σπουδάσει δυτικό τρόπο ζωής το 2000. Έχουν αρκετοί κολλήσει σε θέματα που τη δεκαετία του 1970 πίστευα ότι σήμερα 50 χρόνια μετά θα τα είχαμε ξεπεράσει. Με έκπληξη διαπιστώνω ότι είμαστε στο 1970 μόνο που κρατάμε στα χέρια μας από ένα smartphone. Λυπάμαι ιδιαίτερα που πολλοί τυφλωμένοι από τα κατάλοιπα δεν βλέπουν το έγκλημα. Η ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 700 ΧΡΌΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ

    4. λυπαμαι τ κοπελα απο τη μια απο την αλλη απο τι ειδα στα σοσιαλ μιντια εκανε πολυ χλιδατη ζωη ειδικα τετοιανεποχη που συνανθρωποι μας πονανε και υποφερουν απο τη φτωχεια και την πεινα

    5. Μας τα πρήξατε με αυτήν την υπόθεσή sorry άλλα δεν θα τα βάψουμε μαύρα για μια τύπισσα που έτρεχε διακοπές στο Ντουμπάι που άλλαζε γκόμενους σαν τα εσώρουχά της (και πιθανότατα τους κεράτωνε κιόλας) και έβγαζε προκλητικά φωτογραφίες στο instagram με τα βυζιά ψηλά. Έχουμε με σοβαρότερα θέματά να ασχοληθούμε ως χωρά.

    6. Εντάξει χεστηκαμε για τη μπαζοβλαχα… Αυτή ξέρει ποιος το έριξε.. Δεν μιλάει γιατί μετά πάει για φυλακή.. Να τα βλέπουν αυτά όλες οι υπόλοιπες πουτανιτσες wannabe.. Η ζωή είναι πολύ απλή και όπως στρώνεις κοιμάσαι. Δεν την λυπάμαι, ούτε μου είναι συμπαθής.

      1. Εγκρίνεις και το βιτριόλι? Αν είσαι ηθικός εδώ το πιο ανήθικο είναι το βιτριόλι, γιατί μιλάμε για κάτι εγκληματικό κι εσύ θέλοντας να κρίνεις μια ” μπαζοβλαχάρα” δεν νιώθεις πόσο μπάζεις με αυτά που γράφεις και που σκέφτεσαι κατ’ επέκταση.

    7. Φημες απο κυκλους της ΕΛΑΣ λενε οτι η υποθεση θα λυθει αμεσα γιατι την εχουν αναλαβει δυο πολυ εμπειροι αστυνομικοι,με πολλες επιτυχιες στην καριερα τους:ο αστυνομος Σαϊνης και ο αστυνομος Μπεκας.

      1. Τον Σαίνη τον ξέρω, ο Μπέκας ποιος είναι?

    8. προσέξτε την μεγάλη ζωή, κρύβει κινδύνους.. .η μία πιάστηκε με λουκουμόσκονη, η αλλη με βιτριόλι!

    9. Και να την βρουν, σε ενα τριμηνο εξω θα ειναι και θα κανει βολτες.

    10. Ο/Η Alma mater(Moon spell) All about metal.Τι ξεκ@υλωμα???Ακούστε το αν και δε ξέρω ούτε τα μουσικά γούστα σας(πέραν του Καζαντζίδη) λέει:

      Αν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών
      Koza Nostra η αστυνομία δεν θα
      βρει ποτέ το δράστη(ίδα) αλλά ήδη
      τον(την) γνωρίζει!Τον ηθικό και
      τον πραγματικό.Ο ηθικός ίσως είναι κάποιο τέκνον της ίδιας
      Alma mater(θρεφουσα μητέρα)
      της Αστυνομίας δλδ.

    11. Η καλυτερη πελατισσα του Ντουμπαι ηταν η κυρια Ιωαννα ειναι και σιγουρα ακομα παρθενα

    12. Αυτοί που την υπερασπίζονται η είναι της ίδιας συνομοταξίας και την νιώθουν η είναι συγγενείς της διαφορετικα ενας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να εγκρίνει και να καταλαβει τη ζωή που έκανε.ΥΓ.αυτοι που την ανεβάζουν κούκλα την κατεβάζουν κούκλα το μόνο σίγουρο είναι δεν έχουν δει κούκλα,το μόνο σίγουρο..

    13. Αν ήταν κάτι απλό, όπως αντιδικία για γκομενικά που μας πρήξανε όλο αυτό το διάστημα θα είχαν βρει αμέσως τους ένοχους. Κάτι πολύ πιο σοβαρό παίζει εδώ και μπορεί να έχει κάνει με άλλες επαφές που είχε το θύμα πέρα από τη δουλειά της στην ασφαλιστική, αυτό μοιάζει με μαφιόζικο χτύπημα.

    14. προφανώς η επίθεση έγινε για σοβαρούς λόγους και ήταν προειδοποιητική, ούτε το θύμα θέλει να βρεθεί ο δράστης διότι αν αποκαλυφθεί το μυστικό μπορεί το επόμενο χτύπημα να είναι μια σφαίρα.

    15. η ερευνα για την βιτριολού θα πάει από κει που πήγε του μικρού Αλεξ, της Λαγούδη και του Τσαλικίδη της vodafon. Kαραβάκι που αργεί… Κρίμα στην κοπέλα που θα πιει μέχρι το τέλος της ζψής της όλο το ποτήρι της δικαίωσης που δεν θα έρθει ποτέ.

    16. ΔΗΛΑΔΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗς ΒΛΑΧΑΡΑΣ?

      1. Εσύ τι φοβάσαι? Δε θα σε ενοχλήσουν . Το ζητούμενο ψάχνουν. Δε θες να βοηθήσεις?

    17. Μπορεί κάποιος νά μάς πεί άν τό θύμα έχει δώσει τόν κωδικό τού κινητού της στήν αστυνομία;

      1. Κωδικό ψαχνεις;εδώ είπε ότι της επιτέθηκε μια με μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα κσι τώρα ακούμε για κάποια που φορουσε ανοιχτόχρωμο τζάκετ και είχε ξανθά μαλλιά που πιθανώς ήταν περούκα,έτσι λεει η οδηγός του ταξί,πράγμα που σημαίνει ότι κάποια από τις δύο πουλάει παραμύθι

    18. Επειδη η δολοφονική επίθεση με βιτριόλι εινε πολύ επικίνδυνη και όταν συλληφθεί η ένοχος πρέπει η φωτό της να δημοσιεύτει σε όλη τη γη Οι γονείς της άτυχης κοπέλας ας απευθυνθούν στο υπουργείο να επισπεύσουν τη σύλληψη με τους καλύτερους αστυνομικούς που έχει η χώρα ώστε να πάει φυλακή και να αναγκαστεί να αυτοκτονήσει όπως γίνεται Ινδία πακισταν Ιράν Αίγυπτο

      1. τωρα σωθηκες θα πουν στο υπουργειο να δωσει τους καλυτερους αστυνομικους καλα που ζεις σε αλλη χωρα μαλλονεδω οι καλοι αστυνομικοι φυλανε νυχτα μερα τους χαραμοφαιδες πολιτικους και τους λεγταδες σιγα μην ασχολειθουν με την συνοδο πολυτελειας. την λεω συνοδο γιατι απο εναν μισθο δεν βγαινουν τα τακτικα ταξειδια σε εξωτικα μερη

    19. Δεν μας είπατε όμως, έτσι κουβέντα να γίνεται μιας και έχουμε λύσει όλα τα άλλα. Η βλαχάρα, με τα λεφτά του μισθού της πλήρωνε τα έξοδα των ταξιδιών σε πολυτελείς προορισμούς…::: Λέει μία παροιμία oτι, όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ή και το αντίστροφο…..

      1. ζητα το λογαριασμό απ’τη ρεσεψιον να μαθεις βλαχο!

      2. Πανιβλακα εσένα τι σε βάλανε νταβατζή στο μ…..νι της βλάχας;

    20. Σε 10 χρονια ισως βρουν και κατι απο οτι φαινεται δεν εχουν αρκετα στοιχεια και ψαχνουν για ψυλλους στα αχυρα. Εδω οι αστυνομικοι βαριουνται να κοψουν κλησεις στους δρομους και θα κατσουν να ψαχνουν αναμεσα σε χιλιαδες κοσμο μηπως βρουν και καμια βελονα. Μα τι βλακειες ειναι αυτες ποιος ειναι ο υπευθυνος για αυτες τις ερευνες ??

    Comments are closed.