ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ: ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟ – ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΡΕ ΚΥΠΡΙΟΙ;

    Κοινοποίηση:
    ggrs

    Συγγενείς αγνοουμένων στην Κύπρο κατηγορούν τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου για τη στάση του και τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε όταν πήγαν να του ζητήσουν βοήθεια.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου «Σύνδεσμος Συζύγων / Τέκνων Αγνοουμένων Οι 1619» το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τα 50 χρόνια από την Κυπριακή τραγωδία.

    Μετά το πέρας της εκδήλωσης, δέκα μέλη του σωματείου πλησίασαν τον Φειδία Παναγιώτου και του ζήτησαν στήριξη για το ζήτημα των αγνοουμένων.

    Οι συγγενείς των αγνοουμένων του ζήτησαν να μεταφέρει το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Φειδίας Παναγιώτου αρνήθηκε, ενώ οι συγγενείς των αγνοουμένων τον κατηγορούν για ειρωνεία, χλευασμό και απαξίωση λόγω των εκφράσεων που χρησιμοποίησε.

    Οι απαράδεκτες εκφράσεις

    «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου», «ποια νομίζεις ότι είσαι», «εν τζι έτσι που δουλεύκει το ευρωκοινοβούλιο», «τζι εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά εν κάμνω έτσι» και «εν τζι εν μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή», ήταν οι εκφράσεις που λένε οι συγγενείς των αγνοουμένων ότι χρησιμοποίησε ο 24χρονος ευρωβουλευτής.

    «Είναι καλό να γνωρίζει ο κύριος Παναγιώτου ότι η υπέρτατη θυσία κάποιου για την πατρίδα του είναι να δώσει την ίδια του τη ζωή. Πριν 50 χρόνια κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, για να απολαμβάνεται κύριε Παναγιώτου την ελευθερία και τις παροχές από αυτό το κράτος που τώρα έχετε και την τιμή να το εκπροσωπείτε στην ευρωβουλή», λένε οι συγγενείς των αγνοουμένων.

    «Περιμένουμε την απολογία σας στην κάθε μάνα, σύζυγο, αδερφό και παιδί αγνοουμένου», τονίζουν.

    Η ανακοίνωση των συγγενών των αγνοουμένων στην Κύπρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Αμ τι να πεις και για τον μορφου που τον υποστηριξε να νγει ευρωβουλευτξς; Φωτισμενος αγιος μορφου… Μας δίνει και συμβουλες ζωης και σοφιας μετα….

    2. Είμαστε ότι ψηφίζουμε και τα κάνουν όλα σωστά.

    3. σαν τον ποπο της μαϊμούς είναι όταν ζορίζεται

    4. Φειδία ψεύτη ότι κ να κάνεις όπου κ να πας ότι κ να γίνει ένα θα είναι πάντα σταθερό….οτι είσαι ένα σκουπιδι!!! Αυτό θα σαι ακολουθεί μέχρι το τέλος της τρισάθλιας ζωής σου που θες κ ευρωβουλη κοπριτη

    5. Α!!! όλα κι όλα, είναι γνωστό ότι οι ευρω..βολευτές πάνε για ταξιδάκια και μπίζνες στας Ευρώπας!!!!!

    6. Είναι αλήθεια ότι ο Φειδίας Παναγώτου είναι ένας ΚΛΟΟΥΝ. Για γέλια και για κλάματα ο άνθρωπος. Αμόρφωτος, καραγκιοζάκος. Επιδιώκει την δημοσιότητα με ανοησίες και καραγκιοζηλίκια. Ρε που πάμεεεε…..

    7. χαχαχχα μιλάνε και οι Έλληνες…. χειρότεροι και από βλαχοαμερικάνοι καταντήσατε ρε και μιλάτε στους Κυπρίους;

    8. τον ψηφισαν γιατι κανει τικ τοκ. συγχαρητηρια

      1. Γιατι εμεις εδω το ζαβομάτη γιατι τον ψηφισαν νομιζεις?Επειδη χασκογελαει ωραια??

    9. Η Κύπρος “κείται μακράν” γιατί κατοικείται από
      “μαλακες μακράν” ! Αυτός στα 24 του έχει μάθει μόνο να το παίζει… τώρα που θα παίρνει και 24 χήνες το μήνα…θα μάθει και να σας πηδάει..!!!
      Πόσο μοσχάρια πια ρε Κυπραίοι… πόσο ???

    10. αυτος ο ΤΡΑΓΟΣ που κανει τον πατερα του ας κανει κανενα ευχελαιο μηπως και συνελθει

    11. Aλλος ενα μλκς της ΝΤΠ και της Woke ατζεντας…

    12. Οι όπου μας συμφέρει Έλληνες έκαναν πάλι το θαύμα τους !!! Πάρτο όλο ρε Τουρκε …μας τα παραζαλισαν τα π@π@ρι@ με τις μ@λ@κιες τους !
      Άντα με τα @@δια που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν βρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες !!!
      Γαγκρενα άρα κόψιμο !!!

    13. Αναρχοαριστερη απάτριδη σκατοφατσα τι περιμένεις… Ένα ανθεκυπριακο σκουπίδι φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημενους

    14. ρουσφετι πηγαν να του ζητησουν ΠΡΟΦΑΝΩΣ !!!! ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ !!
      ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!!! ΛΕΣ Κ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ!

    15. Κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα. Στη φωτογραφία έχει τό ύφος “σας φτύνω κορόιδα που με ψηφίσατε”

    16. Ρε νουμερα Κύπριοι τι ψηφίσατε ρε????? Ρε όλη την Κύπρο να σας πάρει ο ερντι σας αξίζει τέτοιοι που είστε..ρεεεεωτον Φειδία βγάλατε ευρωβουλευτή!!? Ρε πάτε καλά ρεεεε??? Νουμερα!!! Αυτό το ορτυκι ψηφίσατε κ τώρα σας ειρωνεύεται κατάμουτρα?? Τόσο χαζοί είστε πια!!!? Μόνο που τον βλέπω με πιάνει αηδία τον χτικιαρη

    17. Ειναι φοβερο !!! Πως φαινεται ενας ανθρωπος απο την φατσα! Στραβομαρα ειχανε;

    18. Οι νεοι της κυπρου θα φερουν την αλλαγη με πληκτρολογιο και ποντικι.Νομιζαν, τσεπωνει τωρα αυτος τα πενηντα χιλιαρικα τον μηνα και τον οδηγουν κιολας στις βρυξελλες με ιδωτικο οδηγο και ολα αυτα για να σας χλευαζει.

    19. Καλα τους κανει τετοιοι ηλιθιοι που ειναι οι κυπριοι αυτον ψηφισ;αν. Κανονικα επρεπε να τους πει, παρτε τα π@π@ρια μου τωρα..

      1. ενώ οι Έλληνες ψήφισαν Αυτιά, Μελέτη κι Αναδιώτη ….

    Comments are closed.