ΕΦΙΑΛΤΗΣ! ΤΟ ΓΕΕΘΑ “ΞΕΧΑΣΕ” ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ – ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΕΥΤΥΧΩΣ κ. ΦΛΩΡΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    fdfdb

    Με καθυστέρηση το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας έβγαλε ανακοίνωση για τους Έλληνες νεκρούς στρατιωτικούς στην Λιβύη, κάνοντας λόγο για τρεις και όχι τέσσερις νεκρούς, αλλά και δύο αγνοούμενους.

    Όπως αναφέρουν:

    «Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους και δυο αγνοούνται. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

    Νωρίτερα όπως είχε ανακοινώσει επίσημα το υπουργείο Υγείας της Λιβύης, νεκροί φέρονταν και οι τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί, που είχαν τραυματιστεί στο τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη.

    Εκτός από το λιβυκό υπουργείο, και το Reuters, ανέφερε πως τέσσερα μέλη της ελληνικής ομάδας διάσωσης, καθώς και 3 Λίβυοι που κατευθύνονταν στην πόλη Ντέρνα σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα της Κυριακής.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα διάσωσης κατευθυνόταν προς τη Ντέρνα, την παράκτια πόλη της Λιβύης που επλήγη σοβαρά από την καταιγίδα Daniel, όταν συνέβη το δυστύχημα.

    Το λεωφορείο λέγεται ότι ανατράπηκε -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- και στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Τέσσερις από τους δεκαεννέα επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν.

    Τo ΓΕΕΘΑ έκανε λόγο για «ελαφρά τραυματίες»
    Το ΓΕΕΘΑ στη σχετική ανακοίνωσή του για το περιστατικό δεν επιβεβαιώνε τους θανάτους των 4 Ελλήνων. Αντίθετα, έκανε λόγο για «στελέχη έχουν υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς», ενώ είχε γίνει γνωστό ότι απογειώθηκε C -130 για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων…

    Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ όταν έγινε γνωστό το ατύχημα:

    «Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, το λεωφορείο που μετέφερε το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε μεταβεί στην Λιβύη στο πλαίσιο συνδρομής της Χώρας μας, συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

    Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές της Ελλάδας, από την σύγκρουση που συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στελέχη έχουν υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία της περιοχής.

    Τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται σε συνεργασία με τις Λιβυκές αρχές, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση συγκέντρωσης του προσωπικού στην Βεγγάζη και επαναπατρισμού του. Αεροσκάφος C-130 στην 112 ΠΜ στην Ελευσίνα με νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται σε ετοιμότητα απογείωσης».

    Το υπουργείο Άμυνας από πλευράς του είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Η ελληνική αποστολή που μετέβη προς παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, είχε σήμερα αυτοκινητιστικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της οδικής μετάβασής της στην πόλη Ντέρνα.

    Σε συντονισμό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βεγγάζη είναι σε ετοιμότητα για να παράσχει βοήθεια στην αποστολή και να συνδράμει στον επαναπατρισμό της».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. φτου σας ξεφτιλες τι ψεματα λετε στα ζομπι ρεεεεεεεε;

    2. Δυστυχώς η Ελλάδα μας από θέματα οργάνωσης είναι πιο κάτω και από χώρες που θεωρούνται υπανάπτυκτες, εδώ είχαμε πάει Αφγανιστάν και αντί να έχουν θωρακισμένα οχήματα εμείς είχαμε τα τζιπακια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε. Και μας πήγαιναν στο αεροδρόμιο οι Τούρκοι. Ξεφτίλα.

    3. Τουρκοι κρυβονται πσιω απο την καθαρη αποπειρα δολοφονιας κ. Σκατζιφλωρε

    4. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ
      ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΠΕΡΑΝ, ΔΕΝ

    5. Κράτος κωλοχανειο. Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Διαλυσανε και ότι είχε απομείνει όρθιο (στρατός). Ελλάδα γιοκ

    6. ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ .

    7. ΑΠΟ ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ , ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ . ΤΟ BBC ΛΕΕΙ ΓΙΑ 10 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ CNN ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ .

    8. Σκοτώνουν τους Έλληνες, δυστυχώς η διακυβέρνηση των άριστων αποδεκατίζει τους Έλληνες με τις λάθος πολιτικές αποφάσεις που κάθε φορά παίρνει. Ας ξεκινήσουμε με το απλό, τι δουλειά είχαν εκεί, η περιοχή είναι τουρκοκρατούμενη περιοχή, ενώ την ίδια στιγμή η Θεσσαλία μας χρειάζεται βοήθεια. Μήπως η πολιτική ηγεσία του στρατού κάνει δημόσιες σχέσεις για λογαριασμό τεχνικών εταιριών ;

    9. Δεν έχω γνώσεις σε στρατιωτικά θέματα, και εχω μόνο απλή κοινή λογική.
      Η μυστικότητα για να πετύχει μιά Στρατιωτική Αποστολή, είναι πάντα απαραίτητη για λόγους ασφαλείας.
      Ο Μητσοτάκης αρέσκεται στο να δείχνει τη δήθεν μεγαλοψυχία του & ήταν απόλυτα βλακώδες οι ανακοινώσεις με τις φωτογραφίες πριν ξεκινήσουν.
      Η Στρατιωτική Ηγεσία της Ελλάδας, δεν ήξερε να βγάλει τον σκασμό?

    10. Κριμα τους ανθρωπους!

      “Τυχαιο τροχαιο στην ερημο που κατεκαψε ενα ολοκληρο λεωφορειο”………………..

      Τουρκοι τους φαγανε για να μην υπαρχει η παραμικρη παρουσια του Ελλαδικου Μπανανισταν στη Λιβυη…

      Η σιχαμερη Κουλα και ο Φλωρος ΑΚΑ Στοχος 519c τους στειλανε στο θανατο χωρις καλυψη και προστασια…

    11. ΦΛΩΡΕ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΕ ΜΙΖΑΔΟΡΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! ΟΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ @ΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
      ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΙΡΑΚΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ
      ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

    12. Μολις ανεφερε καποιος την περιπτωση του Κουμαριανου που καηκε στην Κωνσταντινούπολη στο διοροφο λεωφορείο απο τουρκο καμικαζι καπακι ξαναέγινε

    13. Τρομοκρατική ενέργεια ξεκάθαρα όπως βλέπω στις φωτογραφίες και το βίντεο.
      Έστειλε η κυβέρνηση σε εμπόλεμη περιοχή στελέχη των ΕΔ με λεωφορείο χωρίς καμία προστασία.
      Φλώρος και Δένδιας εντελώς άχρηστοι και κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα πανηγύρια.
      Η μία καταστροφή διαδέχεται την άλλη η μόνη έγνοια που έχουν τα κυβερνητικά παρτάλια και ο Φλώρος είναι οι μίζες και να γλείφουν Τούρκους Εβραίους και Αμερικανούς.
      Δοσίλογοι όπως πάντα και διαχρονικά.

    14. Φλώρος και Δένδιας πάρτε τον πούλο άχρηστοι σε όλα.
      Μητσοτάκη φύγε και πάρε μαζί σου και όλοη τη σαβούρα σουνα πάρει ανάσα η πατρίδα.

    15. Ο αφορισμένος Μητσοτάκης είναι μεγάλο τομάρι και κάθαρμα και ο Θεός μας εκδικείται μόνο καταστροφές έχουμε με αυτόν όσο ποιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο.

    16. Υπουργός Άμυνας και Φλώρος να παραιτηθούν άμεσα.
      Το κράτος διαλύθηκε δεν λειτουργεί τίποτα η χειρότερη κυβέρνηση με διαφορά.
      Οι δε νεοδημοκράτες παριστάνουν τους πατριώτες αλλά στην πραγματικότητα μόνο το κόμμα τους ενδιαφέρει γιατί μασουλάνε όλοι τους σαν τα τρωκτικά.
      Μπήκα στο defencereview.gr να διαβάσω σε σχετικό άρθρο και βλέπω συνεχόμενα σχόλια του νεοδημοκράτη Herald να υποβάθμιση το τραγικό γεγονός και να ξεπλύνει πάλι την αγαπημένη του κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη δεν έχουν το θεό τους οι νεοδημοκράτες.
      Μόνο το κόμμα τους ενδιαφέρει και η δική τους μάσα.
      Μπείτε και δείτε τα σχόλια του και θα καταλάβετε κατά τα άλλα υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες οι νεοδημοκράτες.
      Ντροπή σας ρε ξεφτιλισμένοι.

    17. Ο Γιουσούφ με την παραλλαγή έστειλε προσωπικό ΕΔ σε μια εμπόλεμη χώρα με άριστες σχέσεις με Τουρκία και πλήθος τρομοκρατικών οργανώσεων…πιο βλαμμένος δεν γίνεται…. στατιστικά να δούμε πόσα λεωφορείο τρακαρουν με αυτοκίνητα και καίγονται…εκτός αν..;;;;;….στρακαστρούκες..;;;;

    18. Παραιτησου Φλωρε, δεν πάει άλλο πιο κάτω. Γελάνε και οι πέτρες αν αυτό είναι τροχαίο. Καθαρή επίθεση δέχτηκε. Στείλατε χωρίς συνοδεία, χωρίς αναγνώριση της περιοχής, σαν να πηγαίνουν σε σχολική εκδρομή το λεωφορείο. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Κρίμα για τους ανθρώπους.

    19. να μην επαναλαμβανόμαστε μιλάμε για Φεουδαρχία Κ Λ χανειο … μαριονέτες και σφουγκοκωλάριοι ηγούνται και κανουν ότι μλκ α προλαβαίνουν, καποιος ρε εσεις να το σταματήσει ολο αυτό … δεν υπαρχει;;;;

    20. Δεν τον πάει τον Κυριάκο ….ίσως λόγο αφορισμού ;……κάθε βδομάδα κάτι γίνεται, σκάει κλπ….σαν να έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση….και πάμε για την τελική αναμέτρηση….και την τελική καταστροφη….

    21. Οι μονιμάδες πάνε εξωτερικό με ευθύνη τους και με έξτρα λεφτά και αναλαμβάνουν και το ρίσκο. Ευτυχώς δεν ήταν στρατιώτες.

    22. Κοίτα εδώ φενετε ολόκληρο πούλμαν κλπ σχεδιάστηκε μια αποστολή και καλά έκανε ηταν σε άλλο αεροδρόμιο να προσγειωθεί κλπ αλλού πάει εδώ η συνεννόηση έπρεπε να είχε γίνει από αρχή με τα υπουργεία φτάνει η αποστολή κλπ ξεφορτωθούν υλικό κλπ το πούλμαν αν δεν είχε τοπικό οδηγό ποιος το συνόδευε εδώ φενετε την φωτιά την σβήνει στρατός κλπ μήπως το πούλμαν από λάθος μπήκε σε στρατιωτική ζώνη και έριξαν κλπ κλπ πρέπει να υπάρχει τοπικός οδηγός μιλάνε για μετωπική δεν φενετε το πούλμαν τρακαρισμένο κλπ

    23. Αγνοούμενοι σε … τροχαίο??? Θα μας τρελάνουν αυτοί. Ηξεις αφηξεις οι δηλώσεις τους. Καμιά σοβαρότητα. Καμιά υπευθυνότητα…..

    24. Στέφανε τα ψέματα τους δεν έχουν όριο! Η γυναίκα του Φλώρου είναι υποψήφια με τον Χαρδαλιά των εμβολίων και των λοκντάουν και ο Φλώρος δεν παραιτείται! Μάλλον το τίναξαν στον αέρα το λεωφορείο.

    Comments are closed.