ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΟΙ “ΒΟΡΕΙΟΙ”, ΟΙ “ΝΟΤΙΟΙ” ΚΑΙ Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ,ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, Μπάρεντ Λέιτς φαίνεται πως έχει επηρεαστεί από τη πολλή δουλειά που είχε αυτό το διήμερο της Συνόδου Κορυφής. 

    Ο Βέλγος ανακοινώνοντας μια από τις ιδιαιτέρως σημαντικές συμβουλευτικές συναντήσεις στο περιθώριο της Συνόδου… ξέχασε να συμπεριλάβει τον Έλληνα Πρωθυπουργό!

    Κάτι που διόρθωσε λίγα λεπτά αργότερα με πρόσθετη ανάρτηση στο twitter, όπου ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει στη συνάντηση. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτός που… ξεχάστηκε να ήταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός και να πήγε καθυστερημένος στην αίθουσα!

    Η πρώτη ανάρτηση του Λέιτς:

    Και η πρόσθετη: 

    Σε θέση μάχης

    Ο Σαρλ Μισέλ λοιπόν οργάνωσε αυτές τις συμβουλευτικές συναντήσεις σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια αποδεκτή λύση από όλους και να γίνουν συμβιβασμοί από όλους και στη συγκεκριμένη μετείχαν οι ηγέτες του σκληρού μπλοκ του Βορρά (Δανία, Αυστρία, Ολλανδία, Φινλανδία, Σουηδία) και αυτοί του Νότου (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα), μαζί με την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας.

    Η προσπάθεια εύρεσης κοινού τόπου για το Ταμείο Ανάκαμψης φαίνεται πως έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο και γίνονται όσες προσπάθειες μπορεί να σκεφτεί η ηγεσία της ΕΕ για να καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία.

    Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, με δήλωσή του μέσω Facebook, αναφέρθηκε στην πορεία της διαπραγμάτευσης στην Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

    «Βρισκόμαστε σε τέλμα. Τελικά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ΄ότι είχε προβλεφθεί. Υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία ακόμη συζητάμε και που δεν καταφέρνουμε να λύσουμε», τόνισε ο Κόντε.

     

    Παράλληλα, ο Ιταλός πρωθυπουργός υπογράμμισε:

    «Αναζητούμε και πρέπει να βρούμε μια σύνθεση των διαφόρων θέσεων, διότι είναι προς το συμφέρον όλων. Πρέπει να διατηρήσουμε, όμως, και τις σημαντικότερες συνισταμένες, αρχίζοντας από το ότι τα μέσα πρέπει να είναι ουσιαστικά και ανάλογα με την υφιστάμενη κρίση. Τουτέστιν αποτελεσματικά. Η απάντησή μας πρέπει να είναι άμεση, συλλογική, σταθερή και ισχυρή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο μαλακας σαν αναποδο γαμοτο ειναι με την μασκα..πως παει ετσι λες και τρακαρε με τον χαρο..φωραει και μαυρη πενθιμη σαν τα πανια του πλοιου που γυριζε απο τον μινωταυρο…μηπως να φουνταρουμε λαυριο μερια…σωθηκε να ψηφηστε εναν γκαστονε…..απο τα μηκι.μαους…..τον γκαντεμη τιυ κερατα….ποιο βλακαςπεθαινεις…

    2. “”αρχίζοντας από το ότι τα μέσα πρέπει να είναι ουσιαστικά και ανάλογα με την υφιστάμενη κρίση. Τουτέστιν αποτελεσματικά..”” οσα μετρα και μεσα να δωσουν στους ζητιανους GREEKS, τιποτα και ποτ’ε δεν θα ειναι αποτελεσματικο……………………. ολα θα ειναι για τον φουτσον….. αποδεδειγμενα πραγματα……

    3. “”Κάτι που διόρθωσε λίγα λεπτά αργότερα με πρόσθετη ανάρτηση στο twitter, όπου ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει στη συνάντηση.””” ξεχαστικε γιατι ειταν σε φοτοσουτινγ για ανερχωμενα μοντελα……. ο μπαρεντ λαιτς καλα τα ειπε. ο τακουλας απο οτι φαινεται δεν ξεχαστικε να τον γραψουν αλλα μπηκε αργοτερα μεσα για να κανει εντυπωση οτι ταχα μου ντε ειταν σε σπουδαια συζητηση με σπουδαιο προσωπο και μετα το τελος της, τους εκανε την τιμη να μπει και να συζητησει μαζι τους. αλλη εντυπωση κανεις με το κοπαδι ολων και αλλη οταν εχεις την μοναδικοτητα…….. σαν αυτονομο ατομο.

    4. Άλλα κουστουμιά, ο αλοιθωρος….

    5. Πύργος της Βαβέλ! Έχετε προσέξει το κτίσμα της έδρας της ΕΕ; Κάτι λέει αλλά ……

    6. Γιατι το λες αυτο λες να μας εχουν τοσο πολυ ανάγκη δλδ

    7. Η αθλιοτητα σας εχει ξεπερασει καθε οριο. Εδω δε μπορουν να τους πεισουν οι Γερμανοι και οι Γαλλοι για το πακετο, ο Μητσοτακης φταιει? Εχετε καταντησει αηδια με τη λασπη που πετατε με το παραμικρο, ξεφτιλισμενα και πουλημενα τομαρια. Θα μας πειτε απο που βρισκετε λεφτα και βγαζετε ¨εφημεριδα¨?

      1. Μπα; σου θιξανε τον Κουλη , υποτακτικε νου δουλε;;;

      2. αν βγεις εξω απο τα γραφεια της νδ, απο οπου γραφεις το σχολιο, και πας σε κιοσκια που πουλανε εφημεριδες, θα δεις οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν μακελειο. δεν συμφωνω με πολλα απο αυτα που γραφει και πιστευει ο χιος, αλλα εχει βγαλει στη δημοσιοτητα πραγματα, που κανεις δεν θα μαθαινε, αν περιμεναμε απο τους υπολοιπους δημοσιογραφους. ο μητσοτακης μοιραζει αφθονο χρημα σε ”δημοσιογραφους” και καλα, για να τον παρουσιαζουν ως τον καταλληλοτερο. ομως δεν ειναι ολοι εντελως ζωα στο ελλαντα.

      1. τρελλο γελιο …… να εισαι καλα………αχχαχαχαχα και εγω τον εχω ποιο πολυ για μοντελο…. το υψος το εχει, τα κιλα παρομοιως……. την κινηση του “”αητητου νικητη και κερδισμενου”” και πως λενε στην ελλαδα??? ψηλος και κουτος??? συγνωμη απο τους απανταχου ψηλους….. ταιριαζει γαντι…………………….

        1. λες και πηρε τιποτα πισω του ,και γιαυτο ναχει τετοιο αερα και στυλ

    8. Ο μητσοτακαρος και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν έβριζαν τους Σουηδούς για τα μέτρα που δεν πήραν για να αντιμετωπίσουν τον Κινέζοιο για να σώσουν την οικονομία τους. Τώρα ο μητσοτακαρος και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν παρακαλάνε τους Σουηδούς και τις κάτω χώρες να μας χαρίσουν χρήματα για να σώσουμε την οικονομία μας και να μην πεθάνουμε της πείνας. Τανα ζωή πως τα φερνεις

    9. Ρε φίλε δεν υπαρχει αυτό. Μόλις ο μακρόν είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Μητσοτάκη, παίρνει το αεροπλάνο παρατάει την σύνοδο και γυρνάει στην Γαλλία!!! Μολις τώρα το αναφέρουν ξένα δίκτυα!! Χαχαχα. Δεν υπάρχει ο τύπος λέμε, απλά δεν υπάρχει. Γελάει όλη η σύνοδο με τον Μητσοτάκη, ούτε που τον αναφέρουν. Με όποιον και να μιλήσει, βόρειο νότιο κέντροΕυρωπαίο, δηλώνει ταύτιση απόψεων!!! Δεν υπαρχει ο τύπος λέμε, δεν υπάρχει. Μετά την υποτακτικη στάση του στην Αγία Σοφία πραγματικά τον σιχάθηκε όλη η εε. Χέρια και πόδια σηκωμένα να δέχεται τα πάντα το οτιδήποτε και από τον κάθε ένα χωρίς αντίδραση. Η Αγία Σοφία τζαμί ρε πανηλιθιε Μητσοτάκη και ούτε αντίδραση? Σήκω φύγε ρε μνημείο υποτέλειας από την χώρα, ουστ.

    10. o γουρλοματης ,κοιταζοντας τον ουρανο ,καπου θα χαθηκε.ετσι κι αλλιως μες στην καλη χαρα ειναι.ζαβο παιδι χαρα γεματο

    11. Χαχαχα, ξέχασαν λέει να αναφέρουν τον Μητσοτάκη. Και γιατί να τον αναφέρουν βρε παλικάρια, πείτε μου έναν λόγο. Ένας ηλιθιος τύπος είναι χωρίς καμία υπόληψη που ξέρουν πως στο τέλος πως ότι του δώσουν να υπογράψει θα το υπογράψει χωρίς καν να το διαβάσει. Και ρεπόρτερ που αναφεροντουσαν στην αντίσταση των χωρών του νότου, είχαν βάλει τις σημαίες των χωρών του νότου και η Ελληνικη έλειπε! Νομίζετε πως η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην βεβηλωση της Αγίας Σοφίας από τον τουρκο, περασε απαρητηρητη? Όταν βλέπουν έναν απίστευτο ψευτοηγετη να δέχεται χωρίς καμία ουσιαστική ενέργεια και αντίποινα τη μεγαλύτερη πρόκληση και τον εξεφτελισμο του λαού του, θα τον πάρουν στα σοβαρά νομίζετε? Είτε αρέσει είτε όχι, έχουμε έναν πανηλιθιο πρωθυπουργό όπως ήταν και ο τσιπρας, και πάντα να μιλάει συνεχώς για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις σε όλα τα θέματα. Διεκδικώ, απαιτώ, αντιδρώ. Λεξεις άγνωστες, μονάχα υποτελεια ενδοτισμος παραχωρήσεις και υποχωρήσεις. Που θα πάει αυτό βρε παιδιά? Την Παρασκευή όπου ο πανηλιθιος πρωθυπουργός θα παραδίδει την Αγία Σοφία στο ισλάμ και στην Τουρκία χωρίς την παραμικρή αντίδραση, θεωρούν πολλοί πως πρέπει να δώσουμε το παρών στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν. Αθήνα στις 20.00 στο σύνταγμα. Όχι άλλο στην υποταγή και στον εξεφτελισμο, φτάνει πια. Απαιτούμε αντιδρούμε διεκδικούμε. Ώρα να τελειώσει το πανυγηρι τους..

    12. Να ανοίξουν τα σύνορα προς τα βόρεια οι δικοί μας δούλοι εδώ …. να δώσουν τροφή στα παιδιά από την ανατολή κ να πάνε Άμστερνταμ να αραξουν.. ,,,,,,,,, χθες…

    13. Αλήθεια έχουμε χάσει τους “συμμάχους” και μας έχουν γραμμένους ε..
      Για να πούμε ότι φεύγουμε από την ΕΕ και θα σου πω εγώ ειδικά τώρα με την Covid οικονομία που έχει αυτή τη στιγμή!

      1. χεσμενους μας εχουν φιλε ολοι τους και καλα κανουν και δεν ασχολουνται με την ψωροκωσταινα της ευρωπης..ας προσεχαμε τοσα χρονια τι ψηφιζαμε

        1. συννεφιασμένe, χτυπαs το καρφι στο κεφαλι και εχεις δικιο.

    Comments are closed.