ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ;;; ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;

    Κοινοποίηση:
    ΣΔΩΣΔΩΣΩΣΔ

    Η φωτιά στο σημείο της επίθεσης με πυραύλους σε στρατιωτική αποθήκη των Ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο Χμελνίτσκι προσομοιάζει με πυρηνική έκρηξη. Στην πόλη κατέφθασαν συνεργεία μέτρησης ακτινοβολίας. Οι μετρήσεις τους πραγματοποιούνται «σε άγνωστα και μη ανακοινωμένα σημεία».

    Μετά την πυραυλική επίθεση στη στρατιωτική αποθήκη, ο άνεμος έπνεε με δυτική κατεύθυνση. Οι Ουκρανικές αρχές μέχρι αυτή τη στιγμή δεν δίνουν καμιά παραπάνω πληροφορία.

    Πολλοί άνθρωποι πάντως φεύγουν μακριά από το Χμελνίτσκι, το Λβοφ και το Τερνοπολ.

    Μετά την έκρηξη καταγράφηκε αύξηση της ακτινοβολίας γάμμα στην πόλη. Δεδομένου ότι το απεμπλουτισμένο ουράνιο εκπέμπει μια σχετικά μικρή δόση ακτινοβολίας γάμμα, η τρέχουσα αύξηση υποδηλώνει την καταστροφή ενός πολύ μεγάλου αποθέματος πυρομαχικών, που έστειλε σκόνη ουρανίου στον αέρα. Όλα τα παραπάνω δηλώνουν με εμφατικό τρόπο ότι η αποθήκη στο Χμελνίτσκι ενδέχεται να ήταν γεμάτη με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου. Αυτές δηλαδή που είχε ανακοινώσει ότι θα στείλει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ουκρανία.

    Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από επίσημα χείλη για τις αιτίες της έκρηξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ήταν που θα έπαιρναν το Κιεβο σε 2 ημερες ,και μπλα μπλα μπλα.
      Ασαλιοτα τους πανε οι Ουκρανοι πατριωτες τους μπεκρηδες κομμουνιστες.

    2. Πάλι έχουν πολύ πλάκα οι ψεκασμενοι Ρωσολαγνοι στα σχόλια. Ρε Ρωσοδουλοι και κουμμουνια εννοείται ότι οι Ουκρανοί με την βοήθεια της πανίσχυρης ΔΎΣΗΣ πηγαίνουν γ@μιοντας τόσο καιρό τους Ρώσους μεθυστακες. Για αυτό συνεχίζεται ακόμη ο ΠΌΛΕΜΟΣ στην Ουκρανία. Αφού υποτίθεται ο στρατός των αλκοολικων σε 5 μέρες θα έκανε παρέλαση στο Κίεβο! Αν όντως είχαν τελειώσει όλα τότε ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης θα είχε ανακοινώσει το τέλος της “ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης”.

      1. Ρε μπολιασμενε αμερικανοτσολια οι αφεντες σου τα πηγαν καλυτερα 10 χρονια βιετναμ, 20 χρονια αφγανισταν και 10 χρονια συρια;

    3. Σα πολλοι ρωσσοποντιοι μαζευτηκανε στην Ελλαδα…

      1. Ρε μπολιασμενε αμερικανοτσολια οι αφεντες σου τα πηγαν καλυτερα 10 χρονια βιετναμ, 20 χρονια αφγανισταν και 10 χρονια συρια;

      2. Σα πολλοι αμερικαγυφτοι μαζευτηκανε στην Ελλαδα…

    4. Οι φονιάδες αποικιοκράτες Βρετανοί έστειλαν στην ουκρανία βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου για να μολύνουν οι ουκροναζί τα εδάφη του ντονμπας και της ρωσίας. Οι ρώσοι χτύπησαν φλέβα χρυσού με αυτό το χτύπημα αφού η αποθήκη είχε αυτά τα βλήματα μεταξύ άλλων και τώρα η ακτινοβολία θα μείνει στη δυτική ουκρανία. Θεία δίκη.

    5. Απεμπλουτισμενο ουρανιο ???? τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει ???? Μα αυτες δεν ηταν οι βομβες που εριχνε το ΝΑΤΟ στην ΣΕΡΒΙΑ ?????

    6. Τα όπλα που στέλνουν τα ναζίδια της Δύσης (άρα και τα λεφτά τους) γίνονται καπνός σε δευτερόλεπτα

      1. Τα λεφτα μας δυστηχως με τα Ναζιδια που εχουμε μπλεξει . Λεφτα για οπλα υπαρχουν αφθονα , μονο οταν ειναι να βοηθησουν ανθρωπους δεν υπαρχουν …

        1. Δεν θέλουν να βοηθήσουν κανένα αλλά μόνο την πάρτυ τους.Όπως και ο Μπουρλάς με τα μπόλια του μόνο την pfizer βοήθησε και κανέναν άλλο.Αν ήθελαν θα είχαν εξαλειφθεί όλα και αρρώστιες και πείνα και πόλεμοι και όλοι θα ζούσαν.

    7. Κανεις λαθος.
      Οι Ρωσια οπως και οι ΗΠΑ διαθετουν στο οπλοστασιο τους τα λεγομενα “μινι πυρηνικα” δηλ. χρησιμοποιουμενα πυρηνικα μικρου και μεσαιου βεληνεκους.
      Η ισχυς τους ειναι απο 1 εως 5 κιλοτονους…περιπου 3 εως 5 φορες μικροτερης ισχυος απο τη βομβα στη Χιροσιμα.

    8. Τα σκουλήκια του ζελενσκι απλά ηονατιζουν ακόμα κ να κλαίει ο Πουτιν,,,,
      Το δολάριο πάει κατά διαόλου κ η Ρωσία ακόμα πιο δυνατή βγαίνει….Η Ευρωπαίοι πολίτες σέρνονται από τις κυβερνήσεις τους στην καταστροφή………περιμένοντας τα μελλούμενα…..
      .

    9. Δεν ήταν πυρηνική. Οι Ρώσοι ανατίναξαν εγκατάσταση αποθήκευσης πυραύλων των Ουκρανών. Έγινε της πουτάνας με λίγα λόγια.

    10. Από το ψέκασμα που μας κάνουν εδώ ασταμάτητα με τα αεροπλάνα τα πυρηνικά δεν έχουν και μεγάλη διαφορά.

    11. Οι Βρετανοί έστειλαν βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου στους ουκρανούς για να χτυπάνε τα ρωσσικά άρματα.
      Να ποιοι είναι οι εγκληματίες.

    12. Οι βομβες απεμπλουτισμενου ουρανιου ,που οι Εγγλεζοι προωριζαν για να πεσουν στα κεφαλια των Ρωσων, ανατιναχτηκαν και τωρα θα απολαυσουν ωραιο ουρανιο οι δυτικοι Ουκρανοι, οι Πολωνοι και λοιπα πειραματοζωα του ΝΑΤΟ. ( Τα πρωτοδοκιμασαν στο Ιρακ και τη Σερβια) Μαλλον ο Πουτιν αποφασισε σοβαρα οτι βρισκεται σε πολεμο με ολοκληρο το ΣαταΝΑΤΟ και τη διεστραμμενη “Δυση”, και αρχισε πραγματικες επιθεσεις κι οχι τις στρακαστρουκες που εριχνε και γελαγαν οι Σατανιστες. Τα καλυτερα αρχισαν…

    13. Απόψε ο Ρώσος σεφ σερβίρει μανιταρόσουπα!

    14. Ισοπέδωσε τους Βλαντίμιρ…σωπατο κάνε τους φιλοναζιδες Μητσοτάκε’ι’κους !!! Στάχτη και μπουρμπουρη…

    15. κάθε που φυσάει προς γερμανία, να στέλνουν και μια ακτινοβολούσα μπόμπα σε μια αποθήκη πυρομαχικών στα σύνορα με πολωνία. Υπέροχα!!!

    16. Ανοησίες ….ποτέ η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά….μέσα στην σιοβετικη ένωση γιατί πολύ καλά ξέρει ότι θα πεθάνουν και οι ίδιοι από την ραδιενέργεια….κλπ. Σίγουρα θα το κάνει πιο εύκολα σε μακρινές χώρες….Αγγλία Αμερική Γερμανία κλπ……..Ίσως βέβαια οι δυτικοί κάνουν μια προβοκάτσια κλπ

    Comments are closed.