ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ! ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΟΤ, ΤΩΡΑ Ο ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Κοινοποίηση:
fragkakis-mareva

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από τότε που έδιωξαν με τις κλωτσιές τον Γ. Φραγκάκη από τον ΕΟΤ και ο τύπος ξαναχτυπά. Έτσι γίνεται όταν έχεις “δόντι” την Πρώτη Κυρία της χώρας, Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Όπως είχε αποκαλύψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 17ης Ιουλίου, ο Φραγκάκης εκδιώχθηκε από τη θέση του γ.γ του ΕΟΤ αφού το όνομά του έχει συνδυαστεί με τα οικονομικά σκάνδαλα Αυγενάκη. «Κατάπινε» σαν μαρουλόφυλλα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του Λαού για παράδες και ρουσφέτια.

Θυμηθείτε τι είχε αποκαλύψει τότε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

1.indd

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, έπρεπε να είναι στον Κορυδαλλό. Αμ έλα που δεν είναι. Αντίθετα μάλιστα. Αναλαμβάνει πρόεδρος στη νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε. της Περιφέρειας Αττικής με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας.

Οπως αναφέρει ο κ.Φραγκάκης σε ανάρτησή του:

«Αναλαμβάνω Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Αττικής Νέα Μητροπολιτική Αττική με στόχο η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας να γίνει ο πρώτος και καλύτερος τουριστικός προορισμός.

Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών στο τουριστικό μοντέλο, θα εργαστούμε συστηματικά προκειμένου η ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που διαθέτει για να πρωταγωνιστήσει στον τουρισμό και τον πολιτισμό.

ηξγηη

Μαζί με τις υποδομές και τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί από την Περιφερειακή Αρχή, δίνουμε μια νέα αναπτυξιακή πνοή στην Αττική και στους πολίτες της φροντίζοντας ταυτόχρονα και τους επισκέπτες μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύομαι να βάλω τα δυνατά μου μαζί με όλη την ομάδα της Περιφέρειας για να πετύχουμε!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Φραγκάκης.

Άντε και καλό φαγοπότι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. απο την λεβεντογεννα Κρητη ο ΚΗΡΙΟΣ….απο τα Χανια αλοιμονο οι περισσοτεροι πολιτικοκλεφτες απο εκει ειναι γιατι Μακελειε δεν ειναι αληθεια γιατι δεν το βαζεις????????????

  2. Ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη .,.,

    αηδιαστικη φυσιογνωμια που τον ξεβρασαν για να προσφερει και αυτος

  3. “”……. να βάλω τα δυνατά μου…….”” σε ποια ταξη του δημοτικου ειναι που θα βαλει τα δυνατα του;;;; Του το ειπε η μαμα του για να φερει καλους βαθμους;;;;;ποσο ψευτοπαραμυθι ακομη;;;;;

  4. Το διποδο που ρεμβαζει στην πορτα αγναντεύοντας με το τσιγαρο κ το ποτηρι κρασιου ειναι security under cover;;;; Πόσων κιλων κουτοελληναρας ειναι;;;; Ψηφιζει αποχη η για φραγκοδιφραγκα πουλαει τον κοψοχερισμο του;;;;

Leave a Response