ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ – Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Η επέμβαση ενός γείτονά του στη Ρόδο έσωσε τη ζωή ενός 86χρονου, ο οποίος βρέθηκε ανυπεράσπιστος απέναντι στο πρωτοφανές ξέσπασμα μανίας της 59χρονης κόρης του που προσπάθησε να τον σκοτώσει προκαλώντας του ασφυξία και στη συνέχεια χτυπώντας τον αλύπητα!

    Ο περίοικος άκουσε τις εκκλήσεις για βοήθεια του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος βγήκε τρέχοντας στην αυλή του σπιτιού του όπου κατοικεί με τη σύζυγό του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσει από την κόρη του που του είχε κλείσει τη μύτη και το στόμα εμποδίζοντάς τον να αναπνεύσει το πρωί. Όμως, η έξαλλη γυναίκα τον ακολούθησε και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και το σώμα.

    Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν την εκτός εαυτού 59χρονη και την προσήγαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 86χρονος πατέρας της αρνήθηκε να πάρει κουμπί πανικού και να μεταφερθεί σε ασφαλή δομή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αν τον σκότωνε,θα μιλούσε κανείς για ανδροκτονία ή θα το προσπερνούσαμε;

    2. Πριν λίγα χρόνια κάποιοι γιατροί “λίγοι” βέβαια στο ανάστημα του Βασιλακοπούλου κ της Ματιναρας ,μας ενημέρωσαν για τα μπόλια κ τις νευρολογικές παρενέργειες κλπ κλπ…αλλά τι λέω η ψεκασμενη συνομωσιολογα δεν ήξεραν τι έλεγαν . Τυχαίες είναι οι εκρήξεις θυμού κ δολοφονιών μεταξύ οικογενειών κ υπολοίπων συνανθρώπων μας.

    3. Τα τρυπηματα ισως καποιες παρτιδες να προκαλουν αυτες τις ψυχολογικες διαταραχες

    4. Me too, tatoo παντού,φεμινισμός, μητριαρχία,αξυριστα πόδια και σεξ με τον σκύλο.Αυτες είναι οι σημερινές Ελληνίδες.Αντιθετως,τα κορίτσια με τις μαντίλες τα βλέπεις με τα μωρά τους,τους άντρες τους και τις οικογενειακές τους αξίες και παραδόσεις.Μαντεψτε ποιες πραγματικά αξίζουν και γιατί ολοένα αυξάνονται τα Ελληνόπουλα που παντρεύονται αλλοδαπές.

    5. Τον λαθροφιλο της , οπως τον λες , και ολους τους λαθρομεταναστες , που καθε μερα ερχονται καραβιες απο την Τουρκια και η κουβερναντα το Λιμενικο τους μεταφερει στα νησια , τους εχει στα ωπα ωπα ο Μητσοτακης σου.

    6. Επιστημονικα στις μερες της κουλαρας η ανθρωποκτονια μετονομαστηκε σε ανδροκτονια, γυναικοκτονια, παιδοκτονια, πατροκτονια, μητροκτονια….
      Μαλλον ο πατερας της απαγορευε να πηδιεται με λαθροπιθηκια!

    7. Περιμένει να πεθάνει ο πατέρας της και να φάει την περιουσία του με τον ισλαμιστή γκόμενό της. Ο παππούς αργεί κι αυτή υπέκυψε στις πιέσεις του λ@θροφίλου της.

    8. Βεβαίως και έχει σαλεψει.
      Στον άνθρωπο προηγείται η πνευματική πτώση και έπονται ολα τα υπολοιπα
      Βγάλαμε τον Θεό από την ζωή μας και έχουμε χάσει τα λογικά μας.
      Τρέχουμε σε ψυχολόγους…ψυχιάτρους…μέντιουμ…αστρολόγους γιόγκα και πάει λέγοντας.
      Απόδειξη τα ψυχοφαρμακα που έχουν αυξηθεί ραγδαία και οι ψυχιατρικές κλινικές.
      Θα με πείτε τώρα πως είμαι οπισθοδρομικος, ηλίθιος η οτιδήποτε.
      Μακάρι να κάνω λάθος, όμως…..

    9. Ο Κουλης φταιει για τα νευρα μας και την καταντια μας,μην ξεσπατε εκει που δεν πρεπει……

    Leave a Response