ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙ@ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ Ο ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ – ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΡΟΣ “ΚΟΣΜΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    orban-derlaien

    Το κυβερνών κόμμα της Ουγγαρίας ανήρτησε σήμερα αφίσες δυσφημίζοντας την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν –η πρώτη φορά που εξαπολύει προσωπική επίθεση εις βάρος της– σε μια εκστρατεία παρόμοια με εκείνη που είχε εξαπολύσει εναντίον του προκατόχου της και είχε εξοργίσει τις Βρυξέλλες.

    Οι αφίσες τοποθετήθηκαν σε διαφημιστικές πινακίδες στη διάρκεια της νύχτας ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου και εμφανίζουν τη φον ντερ Λάιεν δίπλα στον Άλεξ Σόρος, τον γιο του ουγγρικής καταγωγής επενδυτή Τζορτζ Σόρος, έναν μόνιμο στόχο του κόμματος του Ορμπάν, του Fidesz.

    Το σλόγκαν στις αφίσες λέει: “Ας μην κάνουμε ό,τι θέλουν”. Ο Σόρος είναι εβραίος και κάποιοι επικριτές θεωρούν ότι ο κεντρικός ρόλος που έχει στην προπαγάνδα του Fidesz είναι ένδειξη αντισημιτισμού, κάτι το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά το Fidesz.

    victor-orban

    Παρόμοιες αφίσες που εμφανίζουν τον προκάτοχο της φον ντερ Λάιεν, τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δίπλα στον Σόρος τον γηραιότερο είχαν προκαλέσει την όχληση των Βρυξελλών το 2019.

    Το Fidesz τις είχε απομακρύνει μετά την απειλή από το μεγαλύτερο κόμμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, το ΕΛΚ, να αποβάλει το ουγγρικό κόμμα. Τελικά το Fidesz αποχώρησε από το ΕΛΚ δύο χρόνια αργότερα.

    Ο Ορμπάν, η κυβέρνηση του οποίου προσπαθεί να αποδεσμεύσει δισεκατομμύρια ευρώ σε πόρους της ΕΕ που ανεστάλησαν από τις Βρυξέλλες εξαιτίας των πολιτικών του Fidesz, δήλωσε το Σάββατο ότι η Ουγγαρία “θα πρέπει να πει όχι στο σημερινό ευρωπαϊκό μοντέλο που έχουν δομήσει οι Βρυξέλλες”.

    Η Ουγγαρία αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της επόμενης συνόδου κορυφής της ΕΕ στα μέσα Δεκεμβρίου καθώς η χώρα αυτή της ΕΕ που είναι περισσότερο φίλα προσκείμενη προς τη Ρωσία και επικριτική απέναντι στα σχέδια παροχής καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ χώρας στην Ουκρανία, αναμένεται να είναι το κορυφαίο ζήτημα που θα συζητηθεί στη σύνοδο.

    Ο Ορμπάν απέστειλε την Παρασκευή ερωτηματολόγιο στους Ούγγρους ρωτώντας τους αν η ΕΕ θα πρέπει να αποδεσμεύσει μεγαλύτερη χρηματοδότηση για την Ουκρανία ή να της παραχωρήσει καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. EE : “H Ουγγαρία να δεχτεί μετανάστες” – Ορμπάν “Πάρτε τα @ρχίδι@ μου” !! Χαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

    2. Ε. Ε. Και Σια η ίδια συμμορία, η ΠΡΟΕΔΡΟΣ με τα πολλά μύρια, έθαψε όλα τα δημοσιεύματα ακόμα και από new York times πόσα πήρε από τον Μπουρλα για τα εμβόλια;;; Ουνα ράτσα ουνα φάτσα όλοι η Ευρώπη κλέβουν ασύστολα τον κόσμο ζούνε πλουσιοπαροχα και ο κόσμος στην πείναλα πάμε για πολύ δύσκολες και σκοτεινές εποχές….. αυτές που δεν έχει ξαναζεί κάνενας λαός.
      Κλέφτες απατεώνες πολιτικοι

    3. *** Ένα παραμύθι αχαλίνωτης φαντασίας στην υποθεση Ηλία Κασι…. να δούμε τι υπαρχει απο πίσω … με εμπλεκομένους κ` συνεργάτες … ΗΠΑ- Ε.Ε – πολιτικο- δικαστικό- μμε προσωπικού, όλα στον χρόνο τους.!!!

    4. Αυτος ο κυριος, οπως λεει και απο πανω ειναι πολυ μαγκας και αγαπαει και την πατριδα τουκαι τους πολιτες της. Κριμ για τον δικο μας εδω και κριμα φυσικα για ολους εμας που αν και δεν τον ψοφησαμε, εκεινος βγηκε με 41 τοις εκατο τρομαρα μας.

    5. Πλησιάζει πολύ η ώρα που θα πετάξουν αυτό τπν “κύριο” εκτός ΕΕ. Κοντός ψαλμός αληλούια.

      1. Σιγά τον…παράδεισο, την ευρωπαική ένωση, μην σας την θίξουν!!!!!

    6. από το “όλοι αυτοί θέλουν να πάνε στην Γερμανία” που λέγαμε για τους λαθρεποίκους το 2012, περάσαμε στο “θέλουμε να μείνουν όλοι εδώ και να φέρνουμε συνέχεια άλλους”, όσοι φοβόντουσαν μην τους πουν ρατσιστές έπαιζαν συνήθως το χαρτί ότι οι λάθρο δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, όταν βέβαια τους ρωτούσες “θα φύγουν όμως ποτέ;” εκεί μπερδευόντουσαν και επαναλάμβαναν “μαααα, θέλουν να φύγουν….”, το προφανές ότι γινόταν αντικατάσταση πληθυσμού το θεωρούσαν ακραία θεωρία συνωμοσίας παρότι ανοιχτά μιλούσαν για πολυπολιτισμό η ΕΕ και οι κυβερνήσεις

    7. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Comments are closed.