ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ – Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 100ΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εβρος

Σε μια χώρα που μπαίνουν από κάθε σημείο της λ@θρομετανάστες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στη ΔΕΘ ότι όλα είναι καλά. “Έχουμε μειώσει τις ροές”. Μάλλον αναφέρεται σε κάποια άλλη χώρα, καθώς στη δική μας, οι εισβολές είναι καθημερινές και με αρκετό κόσμο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Έβρος είναι γεμάτος από λ@θρομετανάστες και κάθε μέρα εισέρχονται και νέοι. Φανταστείτε να μην είχαμε και τον περιβόητο φράχτη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!!!! ΛΕΝΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!!!

  2. ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙ Γ@Μ@ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ …… ΚΑΛΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ……. ΟΛΟΙ ΣΑΣ …….

  3. Τέλος.. μόνο αν όσοι συλλαμβάνονται λάθρο φυλάσσονται σε ξερονήσια έως να απελαθούν χωρίς πολυτέλειες μόνο νερό ψωμί… τότε θα πέσει σύρμα στους επόμενους ότι δε καλοπερνανε… και έτσι θά σταματήσουν οι ροές..

  4. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΩΡΙΜΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ! ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΙΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ!!

  5. Τι έχετε ελέγξει ρε σουπιές που δεν ακούς πια ελληνικά στους δρόμους; Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;

  6. Αυτοί οι κατατρεγμένοι όλοι κάνουν το σήμα της νίκης είναι όλοι ενήλικοι άνδρες και λένε επανηλλημένα Αλλάχ Αλλάχ. Προφανώς έρχονται με ειδικό σκοπό και συγκεκριμένη αποστολή. Φυσικά αυτό το γνωρίζουν οι κυβερνήσεις. Και κάνετε και τους μάγκες εδώ ε; Για να δουμε.

  7. «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» έλεγε ο Γκαίμπελς…. και οι νουδουληδες το εφαρμόζουν….

  8. Το ελεγξε οντως το….μεταναστευτικο! Ξεσκισε τη Δαδια για να μην ειναι…αορατα τα λαθρο…. !

  9. Και καλά κατατρεγμένοι και φτωχοί. Προσέχτε εξοπλισμό με υπνόσακους σακίδια και κινητά. Μόνο τα χαρτιά τους χάνουν εντελώς τυχαία. Α ρε δούλεμα που μας ρίχνουν οι αλήτες πολιτικοί και εμείς τους ανεχόμαστε.

    1. Εγω εχω φιλο τον Κουλη. Μου ειπε οτι καταγραφονται ολοι και εχει μειωθει ο αριθμος . Και τι σε νοιαζει αν μπενουν και 10.000 το μηνα? Θα λυθει το δημογραφικο της χωρας. Θα ξεπερασετε ευκολα τα 15 εκατομμυρια σε μερικα χρονακια. Τα παιδια τους θα ειναι ελληνακια θα πανε σε ελληνικα σχολεια και σε 2 γενιες θα εχουν ενταχθει πληρως στη χωρα σαν Ελληνες . Σε 5 γενιες θα εχουν ξεχασει και τη καταγωγη τους. Και τοτε θα εκθιαζουν ολοι τον Κουλη που εσωσε τη χωρα δημογραφικα γιατι εμεις φυγαμε στο εξωτερικο. Καλη σας διασκεδαση.

      1. Αυτό ακριβώς κάνεις αν θέλεις να αλλοιώσεις και μπασταρδέψεις ένα έθνος

      2. ρε είρωνα νομιζεις ότι εκανες σοβαρό πράγμα που έφυγες έξω λαζογερμανε;;;
        Και εγώ είκοσι χρόνια ζω εξωτερικό αλλά δεν πουλάω πνεύμα και εξυπνάδες σε αυτούς που έμειναν πίσω…αυτοί καραγκιοζάκο είναι ήρωες και κρατάνε θερμοπυλες και όχι εσυ και εγώ!

        1. Καταρχας δεν ζω Ευρωπαισταν. Ειμαι σε αλλη Ηπειρο και δεν εφυγα απο αναγκη στην κριση που σας βρηκε αλλα στο μεγαλο παρτι του 2004 με μεγαλο μπουλιγκ που αφησα τη χωρα της επαγγελιας τοτε . Και εφυγα και με οικογενεια για να αποφυγουν τα παιδια μου το τελειο παιδαγωγικο συστημα που εχετε ακομη το ιδιο. Φυσικα και θα ειρωνευτω .Δεν εχω πατησει 18 χρονια τωρα και ουτε θα ξαναπατησω στο μπουρδελο σας. Καλη διασκεδαση στο κομμουνιστικο φασιστικο κρατος που φτιαξατε.

          1. ναι αλλά φίλος σε ελληνικά σάιτ μπαίνεις και γράφεις όχι στης Ουγκάντας που είσαι, αυτό σημαίνει ότι αναπολείς την πατρίδα σου και ζηλεύεις που αναγκάστηκες να φύγεις από την ομορφότερη χώρα του κόσμου

Leave a Response