ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ! ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΕΛΑΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΤΕΛΑΣ

    Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού μοντέλου Χρήστου Κουτέλα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, μετά από ανακοπή της καρδιάς.

    Ο θάνατος του νεαρού μοντέλου μεγαλώνει την λίστα θανάτων νέων ανθρώπων στην χώρα μας δημιουργώντας ερωτήματα ως προς το τι έχει προκαλέσει αυτό το φαινόμενο, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

    Σημειώνεται ότι η χώρα πέρασε δυόμιση χρόνια συνεχόμενων καραντινών και μαζικών εμβολιασμών με πειραματικά επί της ουσίας σκευάσματα.

    Την είδηση έκανε γνωστή ο δίδυμος αδερφός του , ο Νίκος με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook.

    «ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΟ..

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝΑ ΙΚΕΤΕΥΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΠΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ !

    ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ?ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ?? ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ????ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ !!!!

    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

    Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!»

    Ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης τοποθετήθηκε για το ιατροδικαστικό πόρισμα του θανάτου του 22χρονου που έκανε διακοπές στην Σίφνο, με βάση το οποίο υπέστη βαρεία μυοκαρδιακή βλάβη και πνευμονικό οίδημα.

    Όπως αναφέρει αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει οξύ έμφραγμα ή βαριά μυοκαρδίτιδα και ΔΕΝ παρουσιάζεται σε ένα ανεμβολίαστο υγιές παιδί αλλά σε εμβολιασμένο!

    Όπως αναφέρει δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον θάνατο αυτόν και δεν μπορούν οι «ειδικοί» απλώς να ψελίσουν ότι… “είχε έρθει η ώρα του”.

    Αναφερόμενος και στον θάνατο του μοντέλου Χρήστου Κουτέλα είπε ότι «Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε νεαρά άτομα που μας αποχαιρετούν».

    Θα συνεχίσει η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» να ζητούν από τον κόσμο να εμβολιαστεί με 4η ή και 5η δόση;

    «ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ…
    “ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ & ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ”
    ΔΗΛΑΔΗ: ή ΟΞΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ή ΒΑΡΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ,
    ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    Ελπίζω να μη ρωτήσετε αν είχε εμβολιαστεί για Covid.
    Σε ανεμβολίαστα (υγιή) παιδιά ΔΕΝ συμβαίνουν αυτά…
    Είναι μία “πάθηση” του τελευταίου 15μηνου, να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε ως τότε υγιή παιδιά, ηλικίας εφηβικής ή λίγο μετά την εφηβεία.
    Βέβαια συμβαίνουν και σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά σε έναν 40άρη μπορεί κάποιοι πονηροί να ψελίσουν ένα θρασύτατο “μα μπορεί και να… μπλα… μπλα…”, αυτοσχεδιάζοντας.
    Όμως, σε παιδιά 12 ετών, 15 ετών, 18 ετών, 20 ετών ή 23 ετών, που ήσαν υγιέστατα πριν από το συμβάν, τι δικαιολογία να ψελίσεις; Οτι… “είχε έρθει η ώρα του”;
    Για ποιο λόγο ΟΛΑ ανεξαιρέτως αυτά τα περιστατικά συνέβησαν σε παιδιά που άδικα και άσκοπα εμβολιάστηκαν για Covid, ενώ ΟΥΤΕ ΕΝΑ περιστατικό δεν αφορούσε ανεμβολίαστο παιδί;
    Ακόμη να σκεφτείτε κάποια δικαιολογία, κύριοι “ειδικοί”, έστω και από εκείνες τις παιδαριώδεις, που ξέρετε;
    Δεν έχετε χρόνο, γιατί είστε υπερβολικά απασχολημένοι, για να ανακαλύψετε μία δικαιολογία για τις τόσες νέες παθήσεις που εμφανίστηκαν εφέτος, (ηπατίτιδες, ευλογιές και ποιος ξέρει τι άλλο να περιμένουμε) που όλες έχουν σχέση με ιούς πιθήκων, αλλά όμως ΚΑΝΕΙΣ από τους πάσχοντες δεν αναφέρει επαφές με πιθήκους;»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Αλητες γιατροι. Ξεβρακωθειτε κ σκιστε τα πτυχια σας ανικανα καθαρματα.
      Ολα αυτα ειναι θανατοι απο προθεση. Θα πληρωσετε βρωμιαριδες. Δεν θα ξεφυγετε απο την δικαιοσυνη.
      ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΡΑ.

    2. Τελικά θα μας πουν ότι έπασχε από κορονοΐο και του πηραξε την καρδιά εεεεε
      Έτσι δεν είναι;
      Ήθελα να ξέρω πότε θα σας πάρουμε με τα κοντοπαλουκα

    3. Κόκα και μπόλι μαζί,δολοφονικός συνδυασμός

    4. τώρα με τον νέο κορονοπιθηκο
      και τα καινούργια εμβόλια εφόσον κάνετε και την 4 δόση δεν θα έχετε χρόνο ούτε να πάτε στο γιατρό.
      επισης οι γιατροί το λένε αυτοί που δεν ανήκουν στο σάπιο σύστημα, όποιος έκανε το εμβόλιο έχει μέχρι 5 χρόνια ζωής.
      τρέξτε να κάνετε τον κορονοπιθηκο τώρα.
      εμείς οι ψεκες αυτή την στιγμή έχουμε 2 χέρια και 3 πόδια το ένα σηκωμένο δεν πάθαμε τίποτα κοιμησμενοι

    5. Καμία κίτρινη κάρτα θα συμπληρώσει κανεις; Οι συγγενείς τι κάνουν;;;

    6. Δολοφόνοι Κυριάκο Μητσοτάκη και Θάνο Πλεύρη που σκοτώνετε τον ελληνικό λαό με εμβόλια θανάτου!!!!
      Δολοφόνοι Ελλάδος και ελληνικού λαού!!!

    7. Όλη η ΝΔ πρεπει να δικαστεί και αν βρεθεί ένοχη (εδώ γελαμε) πρεπει να εκτελεστεί όπως οι Τσαουσέσκου προς παραδειγματισμό.

    8. Κάποιοι άλλοι θα αργήσουν, αλλά θα το καταλάβουν… Και τότε θα γίνουν οι χειρότεροι εχθροί των απατεώνων που τους εξαπάτησαν.

    9. Καντηλαναφτη καθηγηταρα και σια τι ψυχη θα παραδωσετε μωρε? Καλη η κονομα καλυτερη η κολαση για σας ταλληρολινατσες! Κουλαρα Αι σιχτιρ! Μπουρδα στους φουρνους του καθε Αουσβιτς! Αθεοι βρωμοσκατα αποβρασματα της παγκοσμιας κοινωνιας ! Billy δες και καμμια ταινια να δεις τι καταληξη εχουνε τα σαπια μυαλα σαν τα δικα σου!
      Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του μα η απωλεια του θα γλυτωσει αλλο κοσμακη απο τα χερια των ακαταδιωχτων λαμογιων!
      Ενας Νεοδημοκρατης του Εθναρχη!

    10. Εδω στην Ολλανδια ουτε ενας ανεμβολιαστος δεν πεθανε ετσι ξαφνικα παρα μόνο εμβολιασμένοι. Τυχαίο?

    11. Εγώ η ηλίθια κακομοίρα πήγα γιατί φοβήθηκα μη με πετάξουν στα αζήτητα ως ανεμβολίαστη.
      24 ώρες μετά έπαθα καρδιακό επεισόδιο και 8 σχεδόν μήνες μετά ακόμα τρέχω.
      Πόσο βλαμμένη που πήγα ενώ ένιωθα πως ήταν λάθος☹️😟

    12. Η γιαγιά μου, σηκώθηκε το πρωί καθάρισε όλο το σπίτι, την αυλή, πότισε λουλούδια. Στις 3 το μεσημέρι είχε ραντεβού για το μονοδοσικο εμβόλιο. Πέθανε 3.40.

    13. Τομάριαααααααα Θεό δεν φοβάστε κοπρόσκυλα !!!
      Πολύ συγκινητικά τα λόγια του αδερφού που μένει πίσω …
      Καλό παράδεισο να έχεις παιδάκι μου..

    14. Ανεμβολίαστος καιο αυτός;
      Κρίμα…
      Ας πρόσεχε…

    15. Πλεύρη, όταν οι υγειονομικοί σε αναστολή λέγανε για πειραματικά εμβόλια, εσύ ο δικηγόρος τους έλεγες αρνητές της επιστήμης τους. Εκβίασες τόσους γιατρούς, οι περισσότεροι κάνανε το μπόλι αλλά μείνανε οι ήρωες που δεν μασάνε παρότι τους καταδίκασες σε οικονομική εξαθλίωση. Και δεν θα το κάνουν γιατί είναι σταθεροί σε αυτά που λέγανε σε αντίθεση με εσένα πρώην μακεδονομάχε, που δεν παραιτείσαι που η κυβέρνηση κάνει αγώνα να βάλει τα σκόπια στην εοκ! Δικηγόρε πλεύρη, τι έχεις να πεις τώρα για τους συνεχείς θανάτους νέων ανθρώπων και γιατί δεν συνέβαιναν παλιότερα; Έρχεται η Θεία Δίκη πλεύρη που δεν παραιτείσαι που η κυβέρνηση έδωσε υπηκοότητα στον τούρκο που ομολογεί ότι έδωσε λεφτά στην Μητρόπολη Πειραιώς του Σεραφείμ, που πρωτοστατούσε στους εμβολιασμούς! Και μέχρι και ο ανθελληνικός συριζα σας χλευάζει!

    16. Τώρα αυτή που ζούνε εκτός βοριάς Αμερικής Ευρώπης έχουν βρει και Σαμάνος γιατρούς είναι και καλύτεροι σε πολλά φτιάχνουν φάρμακα από λουλούδια κλπ

    17. Μυοκαρδίτιδα σημαίνει ότι τό έγκλημα τό έκανε τό μπόλι τού Εβραίου τού Μπουρλά.
      Γιάννης Λάκων

    18. Όλοι αυτοί μας κούναγε το δάχτυλο και μας εβριζαν μέχρι πριν λιγο επειδή δεν εμβολιαστηκαμε και στήριξαν το φασισμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τώρα ας πάρουν τα π@π@ρια μου

    19. Έλεος μιλάμε για γενοκτονία σκοτώνουν τους έλληνες και οι δολοφονίες περνάνε στο απυρόβλητο, η κυβέρνηση μαζί με τους ειδικούς επιστήμονες της συμφοράς με τα ακαταδίωκτα, τα ΜΜΕ και οι γιατροί που ακολούθησαν τη γραμμή του ΠΟΥ και συμβούλεψαν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ

    20. Στις 4:00 το μεσημέρι είχε κάνει ο πατέρας μου το εμβόλιο στις 4:40 βρέθηκε ξαφνικά στην καρδιολογική πτέρυγα με κολπική μαρμαρυγή και τώρα παίρνει χάπια για την καρδιά.Και προσπάθησαν οι γιατροί να μου πούνε πως και καλά έτυχε.Αλλα σήκωσα τόνο φωνής και τον είπα άλλο εμβόλιο για τον απατεώνα Κούλη τον Χρυσό δεν θα κάνεις τέλος.Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω να κάνει.Εγω δεν έκανα κανένα αλλά τα γεροντακια τα τρόμαξε ο κλέφτης Μητσοτάκης και πήγανε και τα κάνανε.Αφου τους απειλούσε και τους εκβίαζε ο πουτάνας γιος της Ντόρας.

    Comments are closed.