ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ “ΑΔΕΙΑΖΕΙ” ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – O ΚΟΥΛΗΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ” ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ” ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ… ΝΕΡΑΚΙ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-skylakakis

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (12/9) διέψευσε τα όσα είπε χθες ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφορικά με το ενδεχόμενο αύξησης στα τιμολόγια του νερού.

Επί της ουσίας έκανε πίσω σε αυτά που σχεδιάζει και «άδειασε» τον υπουργό του, βλέποντας ότι θα προκαλούνταν πολύ μεγάλες αντιδράσεις που θα στοίχιζαν πάρα πολύ στην εκλογική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας σε μία περίοδο που μέχρι την άνοιξη θα μπορούσε να είναι ακόμα και προεκλογική.

«Δεν πάμε σε αυξήσεις στο νερό. Τα τιμολόγια θα μείνουν ως έχουν», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ξεκόβοντας κάθε συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το ενδεχόμενο αυξήσεων λόγω της λειψυδρίας.

«Η Αττική δεν πρόκειται ποτέ να αντιμετωπίσει πρόβλημα λειψυδρίας. Τα νησιά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά θα υπάρξει κεντρική στρατηγική. Μιλάμε πάντα για την ύδρευση όχι για την άρδευση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ όμως διαβάζουμε και πίσω από τις λέξεις και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, αυξήσεις θα υπάρξουν και μάλιστα ραγδαίες γιατί τα συστημικά ΜΜΕ δεν γράφουν την αποστροφή του λόγου του για “μη μεταβολή μόνο στις μικρές καταναλώσεις”. Πούστ@κη δήλωση που αποδεικνύει πόσο πουτ@να είναι στην κοροιδία, όπως άλλωστε έκανε και στις… τρελές αυξήσεις στους στρατιωτικούς. Ετοιμαστείτε λοιπόν πέρα από το ρεύμα, να ξεπαραδιαστείτε και στο νερό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτό είναι το τελικό στάδιο πριν την κατάρρευση ενός δικτάτορα. Αρχίζει να «καίει» έναν-έναν τους αυλικούς του πριν πέσει.
    Έχουν τελειώσει τα λεφτά δεν υπάρχει κυριολεκτικά ούτε σέντς και τώρα ο Μητσοτάκης θα παίζει το παιχνίδι του «σωτήρα». Το πρωί οι υπουργοί του θα αναγγέλλουν μέτρα και το απόγευμα θα έρχεται αυτός ως σωτήρας να τα παίρνει πίσω.

  2. Κι αυτη η αντιπολιτευση που υπαρχει,του κωλου ειναι, ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ . 2019 – 23. : 70 ο/ο των νομοσχεδιων ψηφιζοντουσαν και απο την αντιπολιτευση, 2023 μεχρι σημερα ,80 ο/ο τα ψηφιζουν ολοι. Καλα τους κανουν, θα τους φανε και τα λεφτα μεχρι το Νοεμβρη, το ανηγγειλε σημερα αμερικανος ειδικος των τραπεζων, ερχ
    εται το μεγαλο μπαμ ( αν δεν ηρθε,να συχωρατε τα πεθαμενα του Πουτιν,που στελνει ακομα αεριο τζαμπα στην Ευρωπη,τετοιος μαλακας ειναι!) Στη σειρα για το νεο εμβολιο, κ…λογεροι κ ανεγκεφαλοι, το καλο, απευθειας στα θυμαρακια.
    Κουλη,γαμα τους,τους αρεσει!

  3. να μην κάνει η Kούλα εκλογές, θα πάρει 60%, αντιπολίτευση δεν υπάρχει και η αποχή θα είναι 90%

Leave a Response