ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΕΛΟΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

    Κοινοποίηση:
    radiomakelarides

    Στον αέρα της σημερινής εκπομπής, αποφάσισε ο Στέφανος Χίος, να διακόψει τις ζωντανές ραδιοφωνικές του εκπομπές, που συνάρπασαν πλήθος κόσμου.

    Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου: “Μετά από πολύ σκέψη αποφασίζω, να διακόψω τις ζωντανές εκπομπές, παρά το γεγονός ότι τις παρακολουθούσε πλήθος φίλων ακροατών και γυναικών φιλενάδων μου. Πιέσεις ασφυκτικού περιεχομένου, συνεχείς απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου, επαγγελματικές τριβές με την εταιρεία στην οποία εργάζομαι, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τους Ραδιομακελάρηδες. Εις το επανιδείν σε άλλα μαρμαρένια αλώνια. Σας ευχαριστώ όλους θερμώς”.

    Στέφανος Χίος 

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Στέφανε λυπηρό ότι αποφάσισες να σταματήσεις. Ελπίζω να είναι προσωρινό και μετά το καλοκαίρι να σε δούμε πάλι στον αέρα. Εξίσου λυπηρό βέβαια ότι αποφάσισες να συνστρατευτείς με τον Βελόπουλο, αντί να διατηρήσεις την πολιτική σου ανεξαρτησία. Μακριά από τα κόμματα που καλείσαι να στηλιτεύεις ώς δημοσιογράφος.. Σε κάθε περίπτωση πάντως η εκπομπή ήταν απολαυστική.

    2. Κρίμα, αλλά αναμενόμενο. Από την στιγμή που επιλέξατε να υποστηρίζετε απροκάλυπτα τον Τσίμπλα. Μεγάλη απογοήτευση.

    3. Σωστη αποφαση, απο τη μια παλευεις με κινδυνο της ζωης της δικιας σου και της οικογενειας σου να μας ξεστραβωσεις και απο την αλλη εχεις ενα λαο απαθεστατο και αναπηρο στο μυαλο να μην καταλαβαινει τιποτα. Οποιος θελει να ξεστραβωθει ας παρει το μακελειο στο περιπτερο.

    4. Δεν υπάρχει κανένα “σύστημα” επειδή δεν χρειάζεται να υπάρχει κανένα σύστημα για να εκμεταλλεύεσαι 10 εκατομμύρια διανοητικά καθυστερημένους. Ρίχνεις καμιά φάπα, λες κάνα “λεφτά υπάρχουν”, ολίγον από Μπαναγίτζα-θρυλολέο, ε, πέρασε η μέρα, σας τα πήραν πάλι, τι σύστημα και μαλακίες, σιγά μην ασχοληθούν και περεταίρω με την πάρτη σας.

    5. Στεφανάκο λυπήθηκα πολύ σήμερα που είπες ότι θα σταματήσεις τις εκπομπές σου, γιατί είσαι η φωνή μας και γι αυτό ήμουν μια φανατική ακροάτρια σου. Τώρα όσο για τα σχόλια που έγραφαν κάποιοι στο τσατ και σε νεύριασαν … αναμενόμενο ήταν, τι περίμενες να είναι όλοι φίλοι σου και υποστηρικτές?
      Σε παρακολουθούσαν και άτομα από διαφόρους χώρους …για να πληροφορούνται και να μεταδίδουν αυτά που λες γι αυτούς …και μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία σήμερα που άνοιξες το τσατ αποκαλύφθηκαν και φάνηκε ότι κάποιοι πονούν πολύ, γι αυτό σκέψου μην τους κάνεις την χάρη.
      Εύχομαι να σε έχει ο θεός καλά και σένα και την οικογένεια σου και αν αναθεωρήσεις την απόφαση σου όλοι εμείς που σε αγαπάμε, ταυτιζόμαστε, υποστηρίζουμε και πάλι μαζί σου θα ήμαστε!

    6. Ο καπιταλισμός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το έγκλημα. Ο σοσιαλισμός
      μπορεί να προχωρήσει μόνο στον βαθμό που το εξαλείφει.

      Καλή αντάμωση Στέφανε !

    7. Στεφανάρα, είναι λαϊκή απαίτηση να παραμείνεις στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 241.000 Σπαρτιάτες σου λέμε ούτε βήμα πίσω. Νίκη ή θάνατος όπως έγραφε το σύμβολο της Επανάστασης. Σε χρειαζόμαστε Στέφανε.

    8. Κοίταξε τον εαυτό σου, προστάτεψέ τον και δραστηριοποιήσου σε όσα αντέχεις.

    9. Κ Χίο τα πρόβατα δεν ξυπνούν πρόβατα θα μείνουν σας παρακολουθώ πολλά χρόνια σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας να είστε καλά καλή δύναμη

    10. Λυπηρό, όσεις αντιρρήσεις και αν είχαμε, σας παρακολουθούσαμε, δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε…στου Χατζηνικολάου.

    11. Στέφανε συμφωνώ μαζί σου είμαστε όλοι ραγιάδες εκτός από Εσένα που έχεις πολλά κιλά @@ τον Σαράκη τον Αντωνιαδη ακόμα και τον Βελοπουλο χορεύετε τον διαβολο..Τον Νατσιο τον κατάλαβα για γλοιώδη από την φάτσα του και είναι γλοιωδησ όσο για τον Στινγκα η φάτσα του θυμίζει τον Κέβιν Σπέισι λαμογιοφατσα μπορώ να πω οι εκλογές ήταν πολύ δύσκολες για μένα ψήφισα διστακτικά άλλος ένας αληθινός πιστεύω ειναι ο Μπεχλης τον ψηφισα στις πρώτες εκλογές!!! Στέφανε εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!!

      1. Δεν ξεχνάμε ότι ο Βελόπουλος ψήφισε και το πρώτο Μνημόνιο του τουρκόφιλου Γιωργάκη και το δεύτερο των Σαμαροβενιζέλων με τον αντιρατσιστικό νόμο κατά των Ελλήνων! Μετά πήραν χαμπάρι τον Καρατζαφέρη και δεν βγήκανε, αλλιώς θα ψήφιζε και το τρίτο μνημόνιο του Τσιπροζάεφ. Ο Βελόπουλος βρίζει τους Σπαρτιάτες αντί να βρίζει τον Κούλη και τον Βορίδη που παρέα με τον Ανταρσύα απαγόρευσαν τον Ηλία και επέτρεψαν κόμματα λαθρομεταναστών και ανοιχτών συνόρων!

    12. Η βλακεία είναι ανίκητη Στέφανε και πολύ άντεξες αδελφέ!

    13. Πολύ υπομονή έκανες με τους ηλίθιους αδερφέ.Γινεται ρε Στέφανε ο ηλίθιος έξυπνος;

    14. Αναρωτιέμαι πώς αντέχεις τόσα χρόνια να μιλάς και να εξηγείς τα αυτονόητα σε έναν ηλίθιο λαό.

    15. Μάλλον ή πολιτικές κουφάλες του συστήματος πρέπει να έχουν απειλήσει τα παιδιά του και έκανε πίσω ο Στέφανος διαφορετικά ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα έκανε πίσω. Εδώ δεν χαμπαριασε τότε που τον πυροβόλησαν και βγήκε και έκανε εκπομπές. Εάν εχουν απειλήσει την οικογένειά του, μιλάμε για μεγάλες ξεφτίλες. Αλλά κουφάλες του πολιτικού συστήματος έρχεται η ώρα σας σύντομα???? Καλή δύναμη Στέφανε κράτα γερά!!!!

    16. Κυριε Χιο, λυπάμαι για την απόφαση σου,αλλα εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις,αν κρινεις εσυ οτι πρεπει να σταματησεις. Διαφωνώ με καποια απο αυτα που λες, αλλα λες και παρα πολλά ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ κατι ψευτοδημοσιογραφοι τυπου τριανταφυλλοπουλου.ισως καποια στιγμη αναθεωρησης την αποφαση σου. Παντως,ας μην χαιρωνται οι εχθροί μας, πάρα πολύ συντομα ερχονται τετοια γεγονοτα που θα βγαλουν τις μασκες απο πολλους, κι οχι μονο απο φαιδρα πρόσωπα τυπου νατσιου και στιγκα ,που αυτογελοιοποιηθηκαν ηδη και βυθιστηκαν σε 0 μποφωρ.

    17. Καλά κάνατε κύριε Στέφανε και σταματήσατε και ας λένε ότι θέλουν όλοι οι άκαπνοι, αρκετά ματώσατε μεταφορικά και κυριολεκτικά για να αφυπνίσετε τον κόσμο, η πλειοψηφία όμως δεν παίρνει χαμπάρι με τίποτα.

    18. Μπορεί σαν φανατική ακροάτρια σου να στεναχωριέμαι, αλλά θεωρώ ότι πήρες την σωστή απόφαση… Τον τελευταίο καιρό είχα ένα πολύ άσχημο προαίσθημα.. Το ένστικτο μου, μου έλεγε ότι κυνδινεύεις περισσότερο από ποτέ.Νομίζω οτι η οικογένειά σου σε χρειάζεται πολύ περισσότερο απ’ότι οι ακροατές.. Να είσαι καλά σε ότι κάνεις. Πάντα θα σε στηρίζω είτε αυτό λέγεται εφημερίδα, είτε ραδιοφωνική εκπομπή, είτε εκπομπή στην τηλεόραση.Είναι πολύ δύσκολο να σε αναγκάζουν-εκβιάζουν να σταματήσεις κάτι που αγαπάς πολύ. Σε εκτιμώ απεριόριστα γιατί είσαι ένας υπέροχος και ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και αυτό φαίνεται από το κοινό, που σε ακολουθεί πιστά. Είσαι απλά…… Θεούλης…

    19. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ, Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΑΣΜΑ
      ΛΑΪΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΟΙ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ, Ο Η Λ Ι Α Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ…

      1. Περίμενε εσύ τον ανεπάγγελτο ανίκανο φιλακόβιο “Ηλία” να σε σώσει, βλήμα…. Τελικά όσοι στηρίζετε Κασιδιάρη είστε εγκεφαλικά νεκροί, είστε χειρότερα ζόμπι κι από τα γερόντια στα χωριά που ψηφίζουν Κούλη.

        1. Ξέρεις τι σας πονάει περισσότερο; Που θα μπορούσε να γίνει Βοριδοπλευρογεωργιάδης, να χορεύει ακούγοντας τραπ σαν τον Βορίδη και να καταπίνει λαθρομετανάστες, τζαμί, φυλάκιση Μπελέρη, χοτ σποτ, Πρέσπες και προσπάθεια να βάλουν Αλβανούς και Σκόπια στην Εόκ την ώρα που αντιδράει η Βουλγαρία! Κάποτε κάνανε τους δεξιούς αλλά μέχρι μουστάκι θα ξυρλίσουνε, μέχρι γάμο ομοφύλων θα ψηφίσουν! Γιαυτό σας πονάει ο Ηλίας, γιατί δεν προσκύνησε σαν αυτούς και τον Καρατζαφέρη που έγινε υμνητής του Κούλη των Πρεσπών και του τζαμιού. Ηλία πλησιάζει η ώρα. Γερά.

        2. Εσύ τι ψηφίζεις για να χουμε καλό ρώτημα? μήπως σύριζα?

    20. Στέφανε, κάνε κάτι όλο δικό σου, μόνος σου. Εμείς θα σε στηρίζουμε πάντα γιατί σε αγαπάμε.Να σαι καλά κι εσύ κι η οικογένεια σου.

    21. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ Κ ΘΗΡΙΑ…Κ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΡΧΙΔΙΑ…

    22. κ.Στεφανε ονοματισε τους αυτους με τις απειλες! Η μαφια εχει πολλες…αντικρουομενες φατριες αρα πρεπει οι απειλουντες να παιρνουν και τα μετρα τους!

    23. Στέφανε καταλαβαίνουμε τις πιέσεις και τις απειλές που σου ασκούνται αλλά είναι η ώρα της μάχης για την Ελλάδα. Ή παλεύουμε ή σε 10 χρόνια οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία και εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει τι θα σημαίνει αυτό. Κατέβα με Ηλία Στέφανε για γενική αντεπίθεση απέναντι στο προδοτικό τόξο της μίζας και της ανωμαλίας.

    24. Καλή ξεκούραση κύριε Χίο σε σας και την οικογένειά σας. Έχετε πιεστεί πολύ, τα ωράριά σας είναι εξαντλητικά. Κανέναν δεν μπορείς να σώσεις με το ζόρι, όλοι θα δώσουμε λόγο για τις πράξεις ή τις παραλείψεις μας. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μίλησαν πρώτοι για το κάρμα των ψυχών, κι ας μην το αποδέχεται η επίσημη εκκλησία. Παράδειγμα η κοπέλα, η Αναστασία, που δολοφονήθηκε αγρίως στη Ρόδο. Η ψυχή της, γιατί εν ζωή δεν ηταν αμέμπτου ηθικής, μπήκε στο θηρίο που μοιάζει με κροκόδειλο και ψάχνει να βρει τους φονιάδες της για να τους σκοτώσει. Ίσως βέβαια με τις πυρκαγιές να εξαϋλώθηκε. Θα μπει σε άλλο θηρίο.

    25. Στέφανε διαφωνώ κάνεις το καλό και ξυπνάς τον κόσμο
      Κράτα γερά λίγο έμεινε μην σταματάς

    26. Στέφανε όχι ρε φίλε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος Έλληνας να κάνει αυτό που έκανες. Έργο αληθινά χρήσιμο για την εναπομείνασα υγιή κοινωνία. Μην διακόψεις !

    27. Δεν σε παρεξηγώ αδερφέ… Καλά θα κάνεις γιατί όσα και να πεις εσύ όσο και να κλαίμε εμείς για την χώρα που αναγκαστικά με να αφήσουμε και καθε μέρα να κλαίμε για την ευλογημένη χώρα….
      Ας κάνει ο Θεός τη δουλειά του να πέσει πείνα γιατί είμαστε λαός που όταν μπει το παλούκι μέσα μόνο τότε γινόμαστε ένα δυστυχώς..
      Μην πικρενεσαι αδερφέ το δηλητήριο θα γίνει νερό στο τέλος.
      Έχε γειά Ελλάδα έχε για

    28. Είσαι μοναδικός στο είδος σου και ας διαφωνώ σε πολλά μαζί σου.Ξεσκιζε τους κάθε μέρα από όπου κι αν είσαι και να σε έχει καλά ο θεός.

    29. Σε ευχαριστουμε κυριε ΧΙΟ…για ολα αυτα τα χρονια…!!!!!!

    30. οι αλήτες θα λένε τώρα ότι τα άρπαξες από τη συμμορίαΝΔ, για να σταματήσεις

    31. το μόνο που τον πείραζε ήταν τα ταττουάζ του Ηλία….τώρα ας φάει ένα καυτό 41% να χορτάσει…

    32. Στέφανε μην το κάνεις αυτό τόσα χρόνια έκανες στην άκρη τις απειλές τώρα θα το βάλεις κάτω;; Όσο για τις προστριβές στην εφημερίδα πολύ κακώς αν σου κάνουν πόλεμο ,Έλα πίσω μην φύγεις

    33. Αν δεν ήσασταν και σεις κύριε Χίο με το Μακελειό θα έκαναν πολύ χειρότερα. Βάζετε φρένο στο κακό.

    34. ξέσκισε τους επίδοξους δολοφόνους σου, Στέφανε, ούτε χρόνο δεν βγάζουν, όχι τετραετία !

    Comments are closed.