ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ: «MΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ». ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΑΕΡΙΟ

    Η Ρωσία μπορεί να εξασφαλίζει μεγαλύτερα έσοδα από τα ορυκτά καύσιμά της σήμερα από ό,τι πριν από την έναρξη της εισβολής της στην Ουκρανία, καθώς η άνοδος των τιμών παγκοσμίως αντισταθμίζει τον αντίκτυπο των προσπαθειών της Δύσης να περιορίσει τις πωλήσεις τους, τόνισε σήμερα ο ειδικός σύμβουλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ενεργειακή ασφάλεια Άμος Χόκστιν.

    «Δεν μπορώ να το αρνηθώ», είπε ο Χόκστιν σε υποεπιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας για την Ευρώπη και την περιφερειακή συνεργασία για την ασφάλεια, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Μόσχα κερδίζει περισσότερα χρήματα τώρα από τις πωλήσεις αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου σε σύγκριση με πριν από τον πόλεμο.

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν να απαγορεύσουν τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας και επέβαλαν διαδοχικές κυρώσεις προκειμένου να τιμωρήσουν τη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία.

    Ενώ αυτές οι κινήσεις «πάγωσαν» τις διεθνείς συναλλαγές ορυκτών καυσίμων από τη Ρωσία, συνέβαλαν επίσης στην απότομη άνοδο των παγκόσμιων τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Την ίδια ώρα, η Ρωσία κατάφερε να πωλήσει μεγαλύτερες ποσότητες σε άλλους αγοραστές, όπως η Κίνα και η Ινδία (δύο από τους μεγαλύτερους καταναλωτές), προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με τους υπόλοιπους προμηθευτές.

    Ο Άμος Χόκστιν δήλωσε ότι αν και η Ρωσία προσέφερε σε Κίνα και Ινδία έκπτωση για να ανταγωνιστεί τις τιμές άλλων προμηθευτών, η άνοδος των τιμών στην παγκόσμια αγορά σημαίνει ότι τα έσοδα είναι πιθανότατα μεγαλύτερα για τη Μόσχα τώρα.
    Συμπλήρωσε ότι σε πρόσφατες επαφές που είχε με αξιωματούχους της ινδικής κυβέρνησης, ζήτησε από το Νέο Δελχί να περιορίσει τις αγορές ρωσικού πετρελαίου και υποστήριξε ότι πιστεύει πως η Ινδία έχει βάλει ανώτατο όριο στην ποσότητα που θα αγοράσει από τη Ρωσία, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1990 ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!!!

    2. Άραξε , αφού το 1990 ή Αμερική με τη Δύση έσωσαν τη Ρωσία τα ξεχάσατε αυτά όταν πήγε να βαρέσει κανόνι μετά το Σιδηρούν παραπέτασμα;
      Η Ρωσία έχει ΑΕΠ όσο η Ισπανία αλλά με υπερδιπλάσιο πληθυσμό όποτε έρχετε πείνα εκεί θα το δείτε…..Μην αρχίσετε να λέμε για τη Κίνα και την Ινδία διότι αυτές οι χώρες έχουν υπερδιπλάσια πάρε δώσε νε τη Δύση και την Αμερική από ότι με τη Ρωσία

    3. Την Ευρώπη θέλουν να καταστρέψουν , όχι την Ρωσία.

    4. Αντε χώστε κανένα λουκάνικο στην βρωμοκωλό σας παλιο αδελφές του ελέους. Ευρωπαικά σκουπίδια, κύναιδοι/λεσβίες/παιδεραστεές και κάθε λογής ανώμαλος ψυχάκιας. Τα άξια τέκνα της νΤΠ που φιλοφοξούν να κάνουν όλο τον κόσμο ένα απέραντο αδελφάτο όπου θα δοξάζουν τον »άρχοντά» τους! Πόλεμος με συμβατικά όπλα τώρα και όποιος μείνει όρθιος στο τέλος!! Δεν πάει άλλο αυτό το χάλι………………..!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.