ΗΠΑ: ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΠΟΥ «ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ» ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΝΤΙΣΟΝ 2

    Στο προεκλογικό «παιχνίδι» μετέχει όπως φαίνεται και η 17χρονη εγγονή του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Κάι Μάντισον Τραμπ. Η εγγονή του Τραμπ δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι ήθελε οι Αμερικανοί να γνωρίσουν την πλευρά του παππού της «που οι άνθρωποι δεν βλέπουν συχνά». Σε μια απρογραμμάτιστη προσθήκη στο πρόγραμμα των ομιλητών στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, έκλεψε την παράσταση, σύμφωνα με την New York Post.

    «Για μένα, είναι απλά ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει καραμέλες και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτάζουν, θέλει πάντα να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο», είπε η μεγαλύτερη από τα 10 εγγόνια του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου προέδρου. «Όταν μπήκα στον κατάλογο των αριστούχων, το τύπωσε για να δείξει στους φίλους του πόσο περήφανος ήταν για μένα», είπε. «Μου τηλεφωνεί στη μέση της σχολικής ημέρας για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του – αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και θα πρέπει να τον ξαναπάρω αργότερα». Ο πρώην πρόεδρος, 78 ετών, κοίταζε και χαμογελούσε καθώς η εγγονή του μιλούσε σε ένα ενθουσιασμένο ακροατήριο. «Όταν παίζουμε γκολφ μαζί, αν δεν είμαι στην ομάδα του, θα προσπαθήσει να μπει στο μυαλό μου και πάντα εκπλήσσεται που δεν τον αφήνω να με πλησιάσει», είπε η Κάι Μάντισον. «Αλλά πρέπει να του υπενθυμίζω ότι είμαι κι εγώ μία Τραμπ».

    «Ακόμα και όταν περνάει όλες αυτές τις δικαστικές υποθέσεις, πάντα με ρωτάει πώς τα πάω», συνέχισε. «Πάντα με ενθαρρύνει να πιέζω τον εαυτό μου για να γίνω το πιο επιτυχημένο άτομο που μπορώ να γίνω. Προφανώς, θέτει τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα τον πιάσω». Η εγγονή του Τραμπ δήλωσε ότι έμεινε άναυδη από την απόπειρα δολοφονίας του περασμένου Σαββάτου, κατά την οποία ο παππούς της τραυματίστηκε από σφαίρα σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

    «Το Σάββατο, σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι τον πυροβόλησαν και ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλά. Ήταν σπαρακτικό το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε έναν άλλο άνθρωπο», δήλωσε. «Πολλοί άνθρωποι έβαλαν τον παππού μου να περάσει την κόλαση και αυτός στέκεται ακόμα όρθιος» είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ιόλη εσένα σε πείραξαν τα εμβόλια. Αν δεν είχαμε τους αγίους και την Παναγία και τον Χριστό δεν θα υπήρχε Ελλάδα. Τις ειρωνείες σου για την θρησκεία άλλου.

    2. Βοηθα το παππου σου και συντομα με τη νικη! Ντονσλνταρα ολε!

    3. Απίθανο γυναικάκι. Κι όσο σκέφτομαι ότι επί πολακιστάν, είχαμε κυρα-Θεανώ και κυρα-Τασία, με πιάνει σύγκρυο..

      1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΕΛΑΣΓΕ ΕΠΙ Ν.ΔΟΥΛΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ- ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ???ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ????

    4. !!!! ΣΕΞΟΒΌΜΒΑ !!!!

      ΆΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΎΜΕ ΚΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, (ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΠΡΌΕΔΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ), ΑΜΈΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΟΝ JD VANCE ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΤΗΣ, DONALD TRUMP JR.!!!!

      ΚΑΥ ΜΑDDISON TRUMP FOR PREZ 2052!

      AN KAI ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΈΚΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ…

      1. Μη χειρότερα με όλους τους βλαμμένους! Μη μάς θυμίζεις τη δική μας αθλιότητα UFO…

      2. Αν ήταν εκεί ελλαδιστάν ίσως.
        εντο στο ελλαντιστάν, ο μιζοτάκος ετιμαζι γκιό του γκια πορδιπουργκό σε επόμενο εκλογκό.

    5. ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟ Σ +♡+♡+♡ ΖΗΤΩ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ +♡+♡+♡+ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ +♡+♡ +♡+ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ +♡+♡+ ♡+ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ +♡+♡+♡+♡ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΙΟΙ ΣΕ ΟΛ Ο ΤΟ ΚΟΣΜΟ+♡+♡+♡+♡ ΑΜΗ Ν +♡+♡+♡+

      1. Τι σου κάνει τελικά ο παρατεταμένος καύσωνας

      2. ψευδο-ελληνο-ψευδοορθοδοξος και ειρηνοποιός δεν γίνεται … μας έφτιαξαν για να προωθούμε το μίσος …

    Comments are closed.