ΗΡΘΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ, ΗΠΙΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Κ@Λ@ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ – ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ!- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ”

    Κοινοποίηση:
    Αναχώρηση του κονβόι των αγροτών με τρακτέρ από την Αθήνα που συμμετείχαν στο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Ήρθαν τα τρακτέρ στην Αθήνα, στάθμευσαν έξω από τη Βουλή, είχαν ως «σταρ» τους Κασσελάκη, Κουτσούμπα και Ζωή… Έκαναν τσιγάρα, ήπιαν  μπύρες, διανυκτέρευσαν και… αντίο !

    Από ουσία, πάντως, τίποτα, αφού ο Κυριάκος κατέστησε σαφές ότι λεφτά δεν υπάρχουν! « Να κόψουν το λαιμό τους να τα βρουν» απαντούν οι αγρότες, ο Μητσοτάκης όμως ούτε το λαιμό του θα κόψει ούτε θα τα βάλει από τη βρώμικη τσέπη του, την ώρα που έχουν δωρίσει 2 δις στους
    ημέτερους μέσω του αμαρτωλού ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Οι αγρότες “κατασκήνωσαν” για ένα βράδυ στο Σύνταγμα και σήμερα πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Απαντες θα γυρίσουν στα μπλόκα προκειμένου να προχωρήσουν σε νέες συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

    Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Όπως ανέφερε χθες ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων στην ΕΡΤ προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων, είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ξερη τροφη για τα ποιμνια πηρανε? Τα ταιζουνε οπως ταιζουμε τα γατοσκυλα σπιτι μας! Φρεντοτσινια, πρεφα, κολυτσινα μετα! Αμπρτ κοπριτες!

    2. Έφυγαν;;; Ελπιζω να πήγαν στον διάολο. Εκεί είναι η θέση τους. Να ψοφισουν όλοι, δεν λυπαμαι κανέναν. Φυσικά θα ψοφισουμε κι εμείς, χωρις τρόφιμα, η θα τρώμε ότι μας σερβίρουν, αλλά τι να πει κανείς…..γί´αυτο είμαι πυρ και μανία μαζί τους. Στα τσακίδια να πάνε.

    3. Κανένα τραβέλι πήδηξαν ή τους πήδηξε, για ρωτήστε τον ΜαΚΟΥΛΗ τον τσεκουράτο που έχει μεταπτυχιακό στις γυναίκες με αρχίδια.

    4. ΗΛΘΑΝ , ΕΙΔΑΝ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΗΛΘΑΝ. ΕΝΑ ΜΠΡΕΙΚ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

    5. Αγρότες τον Μπούλοκ. Έχουμε μάθει τόσα χρόνια τί σκατά είστε

    6. Εντάξει το διήμερο στην πρωτεύουσα παιδιά, περάσατε καλά, να πάρτε και κανένα σουβενίρ, μη γυρίσετε πίσω με άδεια χέρια.

    7. Εδώ θα έπρεπε να ισχύσει η ατάκα “Ηλία ριχτο” να έφερναν και καμία μπουλντόζα για ενίσχυση,να το γκρεμίσουν το μπουρδέλο

    8. Δουλέψανε κάργα τα κωλομπαρα χθες…αυτό έχει σημασία…!!!€€€$$..

    9. …προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων, είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.

      Καλά κρασιά!!!
      Δηλαδη ταλαιπωρία του απλού πολιτη από τις άσκοπες συνάξεις χωρις σκοπό και στόχο.
      Είστε τεμπελοκοπροσκυλα και ρουφιάνοκομματόσκυλα.
      Αν δεν ανοίξει ρουθούνι αλλαγή δεν γίνεται.
      Με μπυρες, τσίπουρα και μεζέδες ανάμεσα σε μπαλόνια κάντε παρέλαση με τα ΛΟΑΤΚΙ την επόμενη φορά

    10. Αντί να το οργώσουν και να το κάνουν το μπορντελο των 300 χωράφι, κολοβαρουσαν.
      Δεν είναι για λύπηση. Αι σιχτιρ!

    11. @Αναγνώστης Μακελειού
      Οι Έλληνες Αγρότες είναι Αστοί Αριστοκράτες του Κολωνακίου!
      Δεν είναι σαν τα βλαχαντερά της Αυστραλίας ή της υπόλοιπης Ευρωπαϊκής Ένωσης!

    12. γιατί πανηγυρίζουμε ; αφού αυτό ήταν μόνον το ορεκτικό ! 😢

    13. Πήγανε μέχρι το Σύνταγμα και δεν μπήκανε μέσα στη Βουλή και τωρα γυρίζουνε πάλι στα μπλόκα για να ζαλίζουν τον απλό κοσμάκη που θέλει να πάει στη δουλειά του..

    14. Η αγροτιά οτι γουσταρει κανει. Τα εχει γραμμενα στα παλια της τα παπουτσια. Μαζι με τον μπατριωτη μαζι με τον αγροφυλακα μαζι με τον χωροφυλακα. Και απο χερια,, εκαναν ολους τους μεταναστες μαγκες.

    15. “Δεν υπάρχει σάλιο για τους αγρότες” αλλά υπάρχει για να δίνουν από δω και πέρα σε αργόμισθους όπως στους αθλητές χθες που τους όρκισαν μόνιμους αξιωματικούς

    16. Σπρώχτε ρε γελοίοι πολιτικοι λεφτά στην Ουκρανία και στα όπλα. Γεμίστε τις τσέπες σας και γιά το κόσμο ψίχουλα. Σύντομα με το μυαλό που πάτε καθώς και των αφεντικών στις Βρυξέλλες θα σας πάρουμε παραμάζωμα και όποιος αντέξει

    17. Με την ευγενικη χορηγια του Μητσοκουλις, Μια παραγωγη του χολγουντ . παλι καλα που δεν εφεραν και τον γελοιο κλουνειν να κανει τον αστραπογιαννο

    18. Φάτε σανό .
      Κατώτεροι των περιστάσεων οι αγρότες
      Κύριοι ήλθαν,,,,,κυρίες έφυγαν.
      Θλιβερό…..

    19. Κάθε κατεργαρέος στον πάγκο του. Με Κυριάκαρο δεν περνάνε αυτά. Οι εποχές Τσίμπλα, πέρασαν..

    20. Τι κατάντια αγρότες είναι αυτοί!!! Αυτοί δεν ήρθαν από μόνοι τους αυτούς τους κάλεσαν για το θεαθηναι!!!

    21. μόνον για σΉψα έχει λεφτά η συμμορίαΝΔ 🤮

    22. Και μονο που καψανε τοσα καύσιμα να ελθουν, και μολις ηλθαν φύγανε; Μα το θέμα ήταν να μένανε εδώ έτσι βολτίτσα Αθήνα και τι κανανε;

    23. Μιας και έχουμε περιθώριο μέχρι τη Πέμπτη για δημοκρατία.. ένα ερώτημα να τεθεί.. Τι κατάφεραν τελικά με το χθεσινό πανηγύρι οι Αγρότες; Θα υπάρξουν κανονικοί αγώνες τύπου Αυστραλίας κάνα μήνα και; Λαδοσαν καλά όσοι λαδωσαν και τι σκέφτονται οι υπόλοιποι για τα λαδώματα.. Δημοκρατικά ρωτάμε από Παρασκευή είπε ο Νίκος ουτε να μιλήσουμε δε θα μπορούμε

    24. Εντάξει , κάποιοι θα έκαναν μια καλή συμφωνία , οι ολίγοι , και τάχα μου ήρθαν για μια διαδήλωση με τους πολλούς,,, μέχρι το Σύνταγμα για το θεαθήναι ,,,,οκ ,,πειστηκαμε, κάτι άλλο ? Δες στις υπόλοιπες χώρες τι έκαναν οι αγρότες και σύγκρινε ,,ο νοών νοείτω

    25. Αρε Κουλη. Ο καλυτερος πρωθυπουργος του Ελλαδισταν . Τους αφησες να ερθουν κανονισμενα. Δεν ανοιξε μυτη ,εσυ ελειπες στην Ινδια ταξιδακι και δε ακουσες δεν ηξερες και οι αγροτες πανε για νανακια στα σπιτια τους.Ωραιος !!!!!!

    Comments are closed.