ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΙΑΤ – Ο ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ – ΝΑ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ…

Κοινοποίηση:
6334245

Ε, παιδιά, δύσκολοι καιροί, ας κάνουμε και καμιά επίκαιρη δουλίτσα έτσι; Έχει και ανάγκες αυτή η χώρα. Ο Τζέφρι ο Πάιατ, ο νυν υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και αρμόδιος για τα θέματα ενέργειας, βρίσκεται στη χώρα μας για νέες… δουλίτσες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Pyatt συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Πολιτικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής, Βασίλη Κικίλια (όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στα social media). Το μυαλό πολλών πάει βήματα μπροστά συνδυάζοντας τις ιδιότητες των δύο ανδρών, αλλά και τις συναντήσεις που θα έχει ακόμα και σήμερα ο Pyatt. Εκτός από αξιωματούχους του Υπουργείου Ενέργειας και του Υπουργείου Εξωτερικών, θα συναντηθεί με ηγετικά στελέχη ενεργειακών εταιρειών, για να συζητήσει ευκαιρίες σχετικά με την ανάπτυξη καθαρής ενέργειας και τη βελτίωση της περιφερειακής συνδεσιμότητας.

Μάλιστα, ο Geoffrey Pyatt ήταν και ομιλητής σε εκδήλωση με στόχο την πλήρη αποσύνδεση από τη ρωσική ενέργεια έως το 2027.

Σήμερα το πρωί συναντήθηκε και με τον Γιώργο Γεραπετρίτη που από ότι φαίνεται έχει αναλάβει όλο το… ξεπούλημα των θαλασσών και του αέρα της χώρας μας…

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγα χρόνια, Κυριάκος Μητσοτάκης και Geoffrey R. Pyatt, εγκαινίασαν τη «Μονάδα Παραγωγής Μηχανημάτων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Ελλάδα», που αποτελεί την 1η Μονάδα Παραγωγής εκτός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία δημιουργήθηκε από το joint venture της αμερικάνικης εταιρίας ENVIPCO και της ελληνικής εταιρίας ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Εδώ μυρίζει… δουλίτσες! Τίποτα δεν κάνει τυχαία η “οικογένεια των Βοργία” – Μητσοτάκης και Πάιατ μαζί σε εγκαίνια (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response