ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: “ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    πακιστανοι αθηνα

    Ασταμάτητοι οι Πακιστανοί! – Διοργανώνουν αύριο δημόσια εκδήλωση για την ”Ημέρα του Πακιστάν”.

    ”Σας περιμένω Javed Aslam Arain, Πρόεδρος Pakistan Community Union Greece.”

    https://twitter.com/andreasmoun/status/1505301599429742596?s=20&t=ndVGeVx9GqfYZ5LzRqe7qQ

    Tην ίδια στιγμή, Πακιστανικά ΜΜΕ και social media αναφέρουν: “Αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας”!

    https://twitter.com/andreasmoun/status/1505304241015042053?s=20&t=1hBGVcNFWkACjowZ6K5myQ

    Το τρίγωνο Άγκυρα, Ισλαμαμπάντ, Πεκίνο επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα
    Η Τουρκία έχει μια παραδοσιακή καλή σχέση με το Πακιστάν. Ουσιαστικά, η Τουρκία βλέπει το Πακιστάν ως έναν στρατηγικό σύμμαχο αλλά και έναν δυνητικό συνεργάτη στην παραγωγή εξελιγμένων οπλικών συστημάτων. Την ίδια στιγμή το Πακιστάν έχει επίσης μια καλή σχέση με την Κίνα

    Ειδικά, ως προς την αμυντική συνεργασία της Τουρκίας με το Πακιστάν, έχουν υπάρξει ξανά το τελευταίο διάστημα συνομιλίες ανάμεσα σε αξιωματούχους.

    Προφανώς και η Τουρκία θα ήθελε να μπορούσε και αυτή να εκμεταλλευτεί μέρος της προηγμένης τεχνολογίας που η Κίνα προσφέρει στο Πακιστάν, ιδίως από τη στιγμή που η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αναβάθμιση της αμυντικής της βιομηχανίας που είναι μια κρίσιμη διάσταση της προσπάθειάς της να αποκτήσει ρόλο περιφερειακής δύναμης.

    Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες με διάφορες εκθέσεις, στην ουσία στοχοποιούν την Τουρκία και μιλούν ξεκάθαρα για ανάμιξη του τουρκικού παράγοντα και της οικογένειας Ερντογάν στο Κασμίρ.

    H οικογένεια Ερντογάν, όσο και τουρκικές ΜΚΟ, χρηματοδοτούν ισλαμιστικές οργανώσεις στο Κασμίρ αλλά και μέσα στο Πακιστάν, ούτως ώστε να διεξάγουν τρομοκρατικές επιχειρήσεις μέσα στο Κασμίρ για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή.

    Πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και ποιες χώρες εξυπηρετούν και από ποιες ώρες χρηματοδοτούνται.Γιατί στην ουσία αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι οποίες θέλουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν, ούτως ώστε να βλάψουν την ελληνική εξωτερική πολιτική.

    Πηγή: directus.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο Αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης Καντιωτης σε ομιλία του ανέφερε για μεγάλο σεισμό σε Αθήνα που θα ερημωσει τα πάντα σε μια νύχτα. Ας προσευχηθούμε ο ΘΕΟΣ με αυτό τον τρόπο να αλλάξει τα κακόβουλα σχέδιά τους

    2. Πλεύρη, εσύ που παλιά φώναζες για τους λαθρομετανάστες που στέλνει ο ερντογάν, τώρα δεν λες κουβέντα μη σε διώξει ο διεθνιστής κούλης! Με εσάς δεν έρχονται απλά οι πακιστανοί, εσείς πήγατε και στο πακιστάν με τον μηραράκη να φέρετε και άλλους! Ούτε η ρεπούση και ο τσίπρας δεν θα το έκαναν αυτό και ακόμα να παραιτηθείς! Αύριο ξεκινούν απεργία πείνας οι γιατροί που θέλεις να διώξεις, εσείς που φέρνετε πακιστανούς! Ένας να πεθάνει, θα λογοδοτήσετε και εσείς και οι ακαταδίωκτοί σας!!! Το παραμύθι του κοροιδοιού τελείωσε σε όλο τον κόσμο, μόνο οι μιζολόγοι ακαταδίωκτοί σας μιλάνε για τη …νέα μετάλλαξη που …πιθανόν να έρθει!

    3. και εις ανωτερα ελληναραδες που εχετε διαλυσει την πατριδα ολων μας. φτουυυυυυυυυυυυ μην ξεχαστε να ζητησετε ελεημοσυνη απο τον ντζοκοβιτς……… ιδιως ο χρυσοβ…….

    4. ….5Η ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!….ΕΥΠ-ΚΥΠ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΡΙΑ….ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ???…ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ???…ΟΛΟΝΩΝ ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΑΝΕ!!!…ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΜΟΥ??!!!!….

    5. O πως τον λενε μηταρακης θα μας φερει και αλλους, μην το ξεχναμε αυτο 150.000 γιατι δεν εχουμε αρκετους

    6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΗ 6 ΕΚΑΤ/ΡΙΑ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 1,5-2 ΕΚ., Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ

    7. Αν δεν σας αρέσει να σηκωθείτε να φύγετε από την Ελλαδάρα μας και να πάτε πίσω στη βρωμοχώρα σας βρωμιάρηδες.Ουστ.

    8. Αθηναμπαντ του κ.Μπακογιαννη και ημων! Βρωμα και δυσοδοια! Καθε βενζιναδικο καθε φαναρι και…ενα παλληκαρι με τρεις κι εξηντα πανετοιμο να προσφερει τις….υπηρεσιες του! Ταιζουνε και τα περιστερια κουλουρακι μπαγιατικο για να τα… οδηγουνε στη κατσαρολα τους πιο γρηγορα!

    9. Σκ%%οπ%σταριά βρωμο%ακια σιχαμερά….Αν βγει κυβέρνηση με %ρχιδια θα πάρετε το μπούλο

    10. ΟΙ ΤΟΥΡΟΣΠΟΡΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ……………..

    Comments are closed.