Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!! NON STOP ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ 18+]

    Κοινοποίηση:
    ΩΣΔΩΣΔΣΩΔΣ

    ΓΑΖΑ. Και τα παιδιά ενός κατώτερου θεού παιδιά του Θεού είναι!!! …. συνεχές Ολοκαύτωμα παιδιών στη Γάζα. Ρίχνονται ως καυσόξυλα στο καμίνι του πολέμου..με σεκταριστικά κίνητρα μισαλλοδοξίας. Ο μινώταυρος του Τελ Αβίβ δεν χόρτασε παιδική σάρκα νεκροπαιδοφιλία…

    Ο Θεός δεν ξεχνά γιατί ως Α-λήθεια είναι η μη λήθη. Και το τελευταίο αποτύπωμα καταγράφεται στο λογισμικό του Πνεύματος Του.. Νέο απαράγραπτο έγκλημα του Ισραήλ ….. η Δύση συνεργός στη Γενοκτονία του 21ου αιώνα..

    Ο σιωνισμός απέδειξε ότι είναι φονταμενταλισμός και φανατισμός εις το έπακρον… Οι εκκαθαρίσεις πληθυσμού η εκτεταμένη non stop εθνοκάθαρση που επιχειρεί είναι για να στρογγυλοκαθήσει πάνω στα αίματα αθώων. Να υφαρπάξει γη να τους πάρει την πατρίδα να του ξεριζώσει από τον τόπο τους…Ένας λαός άστεγος

    ΠΗΓΗ: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το εξής. Αυτά τα νεκρά παιδιά δεν ήταν με τους γονείς τους? Πως είναι δυνατόν τα μικρά αυτά παιδάκια να είναι νεκρά και ο “μπαμπάς” να είναι ζωντανός? Οι γονείς τους δεν ήταν μαζί τους?

    2. Ρε παιδιά ξεχάσατε ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο; Ξεχάσατε ποιος αποκεφάλιζε μωρά και ηλικιωμένους; Τι περιμένατε να κάνει το Ισραήλ; Τίποτα; Το να κόβεις το κεφάλι των αντιπάλων ή να τους πετάς στη θάλασσα είναι ο μουσουλμανικός τρόπος. Ξυπνήστε όλοι!

    3. Θανατος στα εβραικα σκυλια πεταξτε τους εξω απο Ελλαδα και κυπρο γιατι θα εχουμε τα ιδια και χειροτερα τιναξτε τις συναγογες τους στον αερα αυτοι ειναι οι ιδιοι που σταυρωσαν τον ιησου οι αδιστακτοι σαταναδες τα φιλαρακια της κουλας σταυρωστε τους .

    4. οταν έκαναν τα ίδια και απο την άλλη πλευρά μόκο όλα τα σούπερ ΜΜΕ συνένοχοι στα εγκλήματα γθα το άρρωστο συμφέρον. Όλοι “ξέχασαν” πως ξεκίνησε καυτα που έκαναν οι *άμοιροι” στα νέα παιδιά της συναυλίας. ΤΑ ΖΩΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      1. Όλα στημένα από τους σιωνιστές ! Ή έχεις χάσει επεισόδια ή είσαι σιωνιστικό τρολ

    5. Θλιβερό αλλά αναμενόμενο. Όταν τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη και θες να το παίξεις τρομοκράτης, ας είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου. Δεν είναι όλοι ραγιάδες να κάθονται να τρώνε σκαμπίλια και να μην αντιδρούν.

    6. Στέφανε άσε τους μουσουλμάνους Παλαιστίνιους και γράψε για τον Γερμανό τουρίστα που τον έσφαξε ο τζιχαντιστής στο Παρίσι! Εννοείται ότι ο τζιχαντιστής τον έσφαξε τον Γερμανό στην Ευρώπη που του έδινε και επίδομα! Κουβέντα σπό τις γυναικείες οργανώσεις για την καταπίεση των τζιχαντιστών στις μουσουλμάνες γυναίκες! Εμετός με την υποκρισία του ανθελληνικού τόξου!

    7. Πώς να αντέξεις τόσο πόνο; Ο Κύριος πονάει πιο πολύ απ’ όλους. Πάντως θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αρμονικά γιατί και οι εβραίοι και οι ισμαηλίτες έχουν τον ίδιο πρόγονο, τον Αβαράμ. Είναι ετεροθαλή αδέρφια. Ποιος τους θέλει να σκοτώνονται, για να εξυπηρετηθούν ποια συμφέροντα;

    8. Εβραιοι Μωαμεθανοι και Ισλαμιστες θα καταστρεψουν τον πλανητη

    Comments are closed.