Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΙΣ «ΦΛΟΓΕΣ»: ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    θέλετε-διακοπές-στα-χωριά-σας.-1-696x392

    Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του ρατσισμού συγκεντρώθηκαν σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την Αγγλία μετά από μια εβδομάδα με βίαιες πορείες κατά της μετανάστευσης. Οι συγκεντρώσεις από το βόρειο Λονδίνο και το Μπρίστολ μέχρι το Νιούκαστλ- ήταν σε μεγάλο βαθμό ειρηνικές, με τους αντιδιαδηλωτές να φωνάζουν «οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι εδώ» αποτελώντας το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους.

    Η αστυνομία είχε προετοιμαστεί για περαιτέρω βία, με χιλιάδες αστυνομικούς να έχουν αναπτυχθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ταραχές πυροδοτήθηκαν από την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι ο ύποπτος που δολοφόνησε με μαχαίρι τρία ανήλικα κορίτσια στο Σάουθπορτ στις 29 Ιουλίου ήταν ένας μουσουλμάνος που ζητούσε άσυλο.

    Τζαμιά και ξενοδοχεία που στεγάζουν αιτούντες άσυλο ήταν μεταξύ των σημείων που έγιναν στόχος κατά τη διάρκεια της αναταραχής, με ορισμένα καταστήματα να καίγονται και να λεηλατούνται. Την Τετάρτη, σε κεντρικούς δρόμους σε όλη την Αγγλία, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σφράγισαν τις βιτρίνες και έκλεισαν νωρίς εν αναμονή περαιτέρω βίας. Οι δικηγόροι και οι εταιρείες συμβούλων μετανάστευσης ενημερώθηκαν από την αστυνομία να εργαστούν από το σπίτι αφού τα ονόματά τους κοινοποιήθηκαν σε ομάδες συνομιλίας ως πιθανοί στόχοι.

    Στο Λίβερπουλ, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από ένα γραφείο υπηρεσιών ασύλου. Στο Λονδίνο, η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε ότι χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στο Walthamstow και στο North Finchley, οι οποίες «εκτυλίχθηκαν χωρίς σοβαρά επεισόδια».

    Περίπου 1.500 αντιδιαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μπρίστολ, όπου οι δρόμοι γέμισαν με συνδικαλιστές και μέλη της μαύρης και ασιατικής κοινότητας. Στο Μπράιτον, οκτώ διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από ένα κτίριο που πίστευαν ότι βρισκόταν το γραφείο ενός δικηγόρου ειδικευμένου στο προσφυγικό δίκαιο, αλλά περικυκλώθηκαν από 2.000 αντιδιαδηλωτές και αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ένα κτίριο που περικυκλώθηκε από την αστυνομία

    Στο Newcastle, περίπου 1.000 αντιδιαδηλωτές, κυρίως μουσουλμάνοι, κατέλαβαν το πεζοδρόμιο μπροστά από το Beacon Centre, όπου μια επιχείρηση υπηρεσιών μετανάστευσης ήταν σε μια λίστα με αναμενόμενους στόχους. Στο Σαουθάμπτον, περίπου 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γκρόσβενορ, φωνάζοντας «ρατσιστές γυρίστε σπίτι σας».

    Συνολικά, έχουν γίνει περισσότερες από 400 συλλήψεις σε σχέση με τις ταραχές που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα. Περισσότερα από 140 άτομα έχουν κατηγορηθεί και ορισμένα έχουν ήδη καταδικαστεί. Τρεις άνδρες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για τη συμμετοχή τους σε βίαιη αναταραχή στο Σάουθπορτ και στο Λίβερπουλ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Σ αυτή τη χώρα γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αντισυγματικων μέτρων και γενικότερα κατά της εξαθλίωσης και απαξίωσης της ζωής μας και μαζεύονται μερικές χούφτες ανθρώπων. Κερδίζει ο γάβρος και ο βαζελος και πνίγεται η Αθήνα από τους χιλιάδες χαζό χαρούμενους ηλίθιους.

    2. Τώρα είναι αργά γίδια. Φάτε τους και πείτε ευχαριστώ στα σκατα που ψηφίζετε

    3. Εδω εσφαξαν τον ανθρωπο που πηγε να βρει ταξι να παει την γυναικα του να γεννησει , για να του παρουν την φωτογραφικη μηχανη , σακατεψαν στην Παρο την Μυρτω , γκρεμοτσακισαν στο Φιλοπαπου τον φοιτητη και δεν κουνιθηκε φυλλο απο τους αποβλακομενους Νεοελληνες ραγιαδες!! Τα χειροτερα ερχονται συντομα στο Ισλαμαμπατ των Βαλκανιων!!

      1. ΖΗΤΩ τα χρυσοψαρα…του ελλαδισταν……… τραγικη η κατασταση…ιδιως για τις οικογενειες των θυματων…..

    4. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι Λαθρο αντιμετωπίζονται ως η Αυτού Μεγαλειότης;
      Άντε να πεις ότι είναι τίποτα επιστήμονες να το καταλάβουμε και όχι ο κάθε πικραμένος ξυπόλητος που εισβάλει γιατί είδε ζωή σαν του συνταξιούχου.

    5. ειναι τοσο οργανωμενη πλεον, τα κρατοι δεν προστατευουν τουσ πολιτεσ τουσ παρα μονο την λαθρομεταναστευση και οτι ανωμαλο υπαρχει, βαζουν αστυνομια στρατο εναντιον μασ πλεον.
      Οσο για τουσ αντιφα , ηλιθιουσ , προδοτεσ κτλ αυτοι κανουν την δουλεια τουσ ακομα πιο ευκολη, στο τελοσ ομωσ αφου θα εχουν χρησιμοποιηθεί θα τουσ ξεκανουν με συνοπτικές διαδικασίες

    6. ΔΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ?
      ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΓΕΣ..ΕΛΛΗΝΩΝ… ΟΥΤΕ ΜΙΑ……. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ……. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
      Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΜΑΓΚΕΣ……

      1. Οχι δεν προβληματιζομαι,ο λογος ειναι απλος: ο νεοελληνας ειναι ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο.
        Περα απ’την τσεπη του και την παρτη του,δε νοιαζεται για τιποτα αλλο.
        Οι αγγλοι ειναι λαος,οι νεοελληνες ειναι προβατα.

        1. 👍👍👍👍👍👍👍 οι νεοελληνες ειναι προβατα = ήπια έκφραση

    Comments are closed.