Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 25ΧΡΟΝΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΤΟΥ LIFESTYLE! ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ

Κοινοποίηση:
tsitsipas-sakkari-tokyo21-5

Βλέποντας τον ημίθεο Πετρούνια να μας ξανακάνει περήφανους για τρίτη σερί Ολυμπιάδα, η σύγκριση έρχεται αναπόφευκτα. Από τη μία ένα παλικάρι που αθόρυβα, χωρίς να προκαλεί, χωρίς δηλώσεις επί δηλώσεων, μόνο με δουλειά και σκληρή προπόνηση έχει φτάσει στο πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού.

Και στον αντίποδα έχουμε τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη – Μητσοτάκη που είναι δύο παιδιά ζάπλουτα χωρίς ουσιαστικά ιδιαίτερα τρόπαια αφού στους τελικούς που μπορεί να φτάνουν αμφότεροι, χάνουν. Αυτά όμως μόνο στα χορηγούμενα τουρνουά που τα φράγκα πέφτουν αβίαστα. Και οι δύο δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον να αγωνιστούν δυνατά με τα ελληνικά χρώματα στους ολυμπιακούς αφού η συμμετοχή για τους δύο νεόπλουτους είναι τσάμπα…

Άρα τι νόημα έχει να αγωνιστούν; Για ποια Ελλάδα; Κρίμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Η συγκριση απο μονη της ειναι ατυχης .,.,

    Δεν εχει καμμια σχεση το παλικαρι αγωνιστης με τα καλοπληρωμενα νεοταξικα βουτυροπαιδα

    Μπραβο ΛΕΥΤΕΡΗ μια ακομη φορα τιμησες την ΕΛΛΑΔΑ

  2. ΡΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΘΕΣ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ NA ΤΡΩΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

  3. Ο Τσιτσιπας ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ειτε για πλακα ειναι τελειωμενος…θέλει ένα restart brain …αυτοπεποίθηση, εγωισμος ,τσαγανό ZERO….όσο για την σακκαρη με Μητσοτάκη δίπλα της κ που παίζει ακόμα είναι 🍀….

  4. Να δούμε σε πόσους δρόμους θα δώσουν μελλοντικά το όνομα του Πετρουνια …
    Ξέρω… Παπανδρέου…Μιζοτακη… Γεννηματά… Μερκούρη και το κακό συναπάντημα αφού τα ΒΟΔΙΑ τους ψηφίζουν !!!

  5. Ξέρω πολλούς που όταν παίζει αυτό το κακομαθημένο Τυπάκι με τον Τζόκοβιτς… τότε φυσικά υποστηρίζουν τον Τζοκο….η δε μαντάμ αδιάφορη παντελώς… ανύπαρκτη για μας !!!

  6. Τι διαφορα εχει η ανδρονικη σακκαρη απο τη κελιφ? Μπρατσατες και οι δυο! Γεια σας….κοπελλες!

  7. Βλακείες,ο μεγάλος Τζακοβιτς κατάφερε στα 37 του να πάρει ολυμπιακό μετάλλιο

  8. Τα μεγαλύτερα ελληνικά αθλητικά σκουπίδια της ιστορίας..σιχαματα πραγματικά..στα τάρταρα να πάνε να μείνουν τα τέρατα..με το τουπέ κ το υφακι χιλίων καρδιναλιων..θα φάνε καλά κι αυτά τα ερπετικα όταν έρθει η ώρα όμως..χχχχχφτου…βρωμεροι κ οι δυο

  9. Γιατι διαμαρτυρεσθαι ?????Εσεις δημιουργησατε αυτους τους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ με την προβολη που τους κανετε σ’ενα ΜΗ αθλημα που ασχολουνται οι χλεχλεδες παρασυροντας ολους τους ασχετους Πιο πανω καποιος ουτε λιγο ουτε πολυ θεωρει το τικι – τακα πιο δημοφιλες απο την Γυμναστικη κι’αυτο ειναι αποκλειστικα ΔΙΚΗ σας ευθυνη

  10. Γιά να αρχίσουμε και οι δύο αθλητες επλελεξαν το Μονακό ώς κατοικία γιά προφανεις λόγους. Η εμφανιση τους στα διπλά στο Παρισι εδειξε οτι δεν εκαναν καμιά προετοιμασία ώστε να εχιυν.μία αξιοπρεπεη εμφανιση . Το ιδιο και ο διπλός ανδρων με τα αδελφια Τσιτσιπά σε άθλια εμφανιση . Παρατήρησα οτι στα κλυπελα Davis όπου προβάλλονται χώρες ο Τσιτσιπάς με διάφορες δικαιολογίες δήθεν τραυματισμου στην πατούσα αποφεύγει τήν συμμετοχή του εκπροσώπησης τής Ελλάδος γιά νά μήν χάσει τα επικείμενα τουρνουά της κονόμας πού κατάντησαν περιοδείες Τσίρκων. Αυτό μόνον μετράει γιά τούς επαγγελματίες τού τένις : Η συμμετοχη σέ περιοδεύοντες θιάσους παικτών είναι κόλπο πού στήθηκε για 1η φορά τήν δεκαετία του 70, όπου ξαφνικά μετά τους αγωβες στο Wimbledon, νοίκιαζαν μεγάλους χώρους όπως τό Royal Albert Hall στο Λονδίνο γιά νά στήσουν τα Shows.

  11. Σωστό το άρθρο .
    Δέν δίστασαν να ξεφτιλιστούν στο διπλό μικτό απο δυό πουθενάδες ολλανδούς !

  12. Εντελώς άστοχο άρθρο. Όλα τα παιδιά έχουν μοχθήσει πάρα πολύ για να πετύχουν αυτά που πέτυχαν. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Η μόνη διαφορά τους είναι το άθλημα. Το τένις είναι πιο δημοφιλές άθλημα, άρα πιο εμπορικό και με περισσότερα χρήματα, άρα και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Είναι πολύ δυσκολότερο να γίνεις παγκοσμίως πρώτος στο τένις παρά στους κρίκους. Πάρτε για παράδειγμα πόσα παιδιά ασχολούνται στην Ελλάδα με το τένις και πόσα με τους κρίκους.

  13. Πολύ εύστοχο το άρθρο και η σύγκριση της συμπεριφοράς του Πετρούνια με τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά αναπόδραστη. Δεν είναι ότι δεν έφεραν κάποιο μετάλλιο, είναι η συνολική εικόνα τους. Υφάκι, έπαρση, χλιδή, μεγαλομανία. Οι Σέρβοι εύλογα καμαρώνουν για το δικό τους Πετρούνια, τον μέγιστο και πολύ ταπεινό και ανθρώπινο Τζόκοβιτς.

  14. Υπαρχει αθλητης ανα το κοσμο που δεν κυνηγαει τη δοξα και το χρημα? Δε πατε καλα εκει στο Ελλαδισταν. Θα μου πεις οτι πατε καλα ? 80% ψηφιζετε τα τελευταια 50 χρονια τα συστημικα κομματα δηλαδη τα κομμουνιστικα η τα κρυφο κομμουνιστικα. Δεν εχετε ιδεα τι στοιχιζει η προπονηση της Σακαρη η του καθε Τσιστσιπα για να φτασουν σε τετοια επιπεδα για να κερδισουν τοσα χρηματα και να ειναι στη 10αδα τα τελευταια χρονια. Δε λεω για τους αλλους αθλητες γιατι ολοι εχουν τα εξοδα τους φυσικα και την κουραση για να φτασουν ψηλα. Αλλα το τεννις σας πληροφορω οτι ειναι τρελα πολυ εξοδο. Μιλαμε για πρωταθλητισμο παντα. Οχι για βολτα και φωτογραφιση. Πιστευω απο το λιγο που εχω ασχοληθει στο εξωτερικο παντα οτι ο καθενας στην ηλικια των 13 εως τα 18 ξοδευαν πανω απο 150.000 ευρω το χρονο και λιγα λεω. Χωρις να υπαρχουν αργιες η γιορτες φυσικα και χωρις τα μπανια του λαου . 12 ωρες προπονηση καθημερινα 365 μερες το χρονο. Μιλαμε για υπερ ταλεντα μαζι με υπερ δουλεια. Και αντι να τους εχετε στα ωπα ωπα και να τους βοηθατε ψυχολογικα τους χλευαζετε πανιβλακες κατοικοι Ελλαδισταν. Βλακες !!!!!!

  15. Σωστότατο άρθρο. Τα lifestyle πλουσιόπαιδα να πάνε να κάνουν παρέα στην Κουλάρα και στα τσούρδελα που την υποστηρίζουν. Χρειαζόμαστε τίμιους και προσγειωμένους αθλητές.

  16. Σε ιδιωτικά τουρνουά δεν “τσεπώνουν” οι συγκεκριμένοι αθλητές αλλά -κερδίζουν- με τον ιδρώτα τους κυριολεκτικά τα λεφτά τους.

    Στην εκπροσώπηση της χώρας στους Ολυμπιακούς ίδρωσαν την φανέλα περισσότερες ώρες (μετρημένες) από οποιονδήποτε άλλο έλληνα αθλητή με την διαφορά ότι αυτοί δεν προσβλέπουν για μεταλλείο για να καπαρώσουν θέση στο δημόσιο αφού τα έσοδα τους προέρχονται από ιδιωτικά -όπως είπατε- τουρνουά.

    Συμπέρασμα, είναι -οι μόνοι- που όταν αγωνίζονται για την χώρα τους.. το κάνουν αποκλειστικά για αυτή και όχι την τσέπη τους.

    Ο δε Τσιτσιπάς να θυμίσουμε ότι έχασε από τον χρυσό πλέον Ολυμπιονίκη, τον οποίο μάλιστα ουδέποτε έχει νικήσει ακόμα και σε ιδιωτικό τουρνουά…!!

    Συμπέρασμα, το άρθρο σας δεν βγάζει νόημα.

  17. Μπράβο Μακελειό. Βγάλε στη σέντρα τα νεόπλουτα. Ξανά ΜΠΡΑΒΟ.

  18. Γιατί μόνο στον αθλητισμό συμβαίνει αυτό;;;; παντού στην κοινωνία συμβαινει… Δουλεύει ένας εργάτης 10 12 ώρες την ημέρα εντιμα για ψίχουλα και υπάρχουν λαμογια που κλέβουν ασύστολα πχ το κρατος και είναι χαμπλουτη χωρίς καν να δουλευουν

  19. Παρα πολύ κ σωστο το εν λογω άρθρο . Μόνο τα χρηματα τους ενδιαφέρουν,να φτάνουν μεχρι τους 4-8 κ.να τα τσεπωνουν. Για τιτλους καλύτερα να μην μιλήσουμε.ποτέ δεν πρόκειται να πάρουν grand slam.

Comments are closed.