Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ – ΠΗΓΕ ΤΟ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ – ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    Κοινοποίηση:
    NOSOKOMEIO-KERKYRAS

    Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ενδεικτικό στοιχείο της κατάστασης που επικρατεί η καταγγελία της μητέρας που το παιδί της χρειάστηκε για μια κρίση σκωληκοειδίτιδας να μεταφερθεί από την Κέρκυρα στην Αθήνα.

    Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε η γιαγιά του παιδιού στο MEGA, ο 10χρονος παραπονιόταν δύο μέρες για πόνο στην κοιλιά του κι έτσι αποφάσισαν οι δικοί του να τον πάνε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί.

    «Πήραμε τελικά την απόφαση να φύγει να παιδί μέσα στην νύχτα για Αθήνα»
    Ο γιατρός στο νοσοκομείο ενημέρωσε την οικογένεια ότι πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας. Η γιαγιά του παιδιού στην συνέχεια ανέφερε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου ήταν άψογοι απέναντι το παιδί και κατόπιν εξέτασης που του έκαναν ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι χρειάζεται το παιδί να εξεταστεί από παιδοχειρούργο, αλλά ο γιατρός του νοσοκομείου της Κέρκυρας προθυμοποιήθηκε να χειρουργήσει το παιδί χωρίς να είναι ο ίδιος παιδοχειρουργός.

    «Εκείνη την ώρα η κόρη μου ανησύχησε. Πήραμε τελικά την απόφαση να φύγει να παιδί μέσα στην νύχτα για Αθήνα», περιέγραψε η γιαγιά του παιδιού. Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η γιαγιά του παιδιού, η κα. Ελένη ανέφερε ότι οι ελλείψεις στο νοσοκομείο της Κέρκυρας είναι μεγάλες, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου.

    Πολλά τα προβλήματα στο νοσοκομείο
    Στο απροχώρητο έχουν φτάσει τα πράγματα με το νοσοκομείο της Κέρκυρας καθώς το ιατρικό προσωπικό μειώνεται συνεχώς λόγω αλλεπάλληλων παραιτήσεων και συνταξιοδοτήσεων. Οι αποχωρήσεις οφείλονται κυρίως στην εξάντληση των γιατρών λόγω υπερφόρτωσης καθηκόντων.

    Μετά από όλες αυτές τις παραιτήσεις το νοσοκομείο έχει εξασθενήσει, καθώς πλέον δεν υπάρχει το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι κατάλληλοι γιατροί για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο βατές ασθένειες, όπως είναι η κρίση σκωληκοειδίτιδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Επιδή το ΕΣΥ ειδροιθικε από το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ θα κάνι τα αδύνατα δυνατά να το διαλισι
      Αλλά βέβαια ας μιν ξεχνιομαστε διότι όλοι γνωρείζουν τι σημβαίνει στα νοσοκομία.
      Βλέπης νοσηλεύτρειες να λειπουν από το νοσοκομιο 4,5 χρόνια επιδή έκαναν 4 παιδειά απλος και μόνο για να ληψουν από την δουλιά .
      Άρα λιπόν δεν γουστάρουν την δουλιά τους .
      Γενικά επιδή είναι μόνιμοι δειμόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεβουν 8ωρο.
      Ζειτημα είναι εάν δουλεβουν συνολεικά 4 ώρες στο 8 Ώρο.
      Ει περισσσότερι νοσοιλευτες-τριες που τελειονουν ΤΕΙ Νοσειλευτικις δεν γνορίζουν το ποσό δύσκολο ίναι σαν επάγκελμα δηλαδή δεν έχουν ιδέα .
      Και μετά ξεκυνούν να παρακαλλάνε βουλεφτές,υπουργούς,δημάρχους,μητροπολείτες για να τους τοπωθετισουν σε κέντρα υγηας στο βοιθια στο σπίτι, στο βοιθια στο χωρειό κλπ κλπ για να μην δουλέπσουν.

    2. Μια χαρα τα εχει τακτοποιησει ο ΜΟΥΛΟΣ.
      Αφου οι αμπόλιαστοι ακόμα και τωρα κάνουν δυο ραπιντ την βδομάδα και τα ανεβάζουν στον γκοβ.τζι.αρ, όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.
      ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΟΣΠΙΤΑΛΙ; ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

    3. Να τους ξαναψηφίσετε και όταν κάτσει η στραβή θα πάτε σε πρακτικούς όπως τη δεκαετία του 60-70 γιατί τα ιδιωτικά είναι ακριβά.
      Αυτά που συμβαίνουν στο ελλαδιστάν αν είχαν γίνει ακόμα και στην Αφρική θα είχαν ξεσηκωθεί και οι ιθαγενείς.
      Στο ελλαδιστάν ο νεοέλληνας δεν ξυπνάει.
      Θα ξυπνήσει απότομα όταν θα είναι αργά.

    4. Το ΕΣΥ θα το είχε διαλύσει τελείως η ΝΔ απλός τους καθυστέρησε η πανδημία.
      Αν βγούνε δεύτερη τετραετία δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
      Ήδη έχουν διαλύσει τα πάντα.

    5. μην ξεχνάτε ότι ΑΥΤΟΎΣ τους πσωλοβρόντηδες του ΕΣΥ χειροκροτούσατε στα μπαλκόνια, μλκες ! λολ

    6. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΙΑ ΟΞΕΙΑ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ, Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΑΠΛΩΣ Η ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ.

    7. Μας στέλνουν με τον ιό, μας φορτώνουν με το πρωτόκολλο, όμως τελικά μας τελειώνουν με το ανάπηρο σύστημα υγεία. Αποφασίστηκε από την κυβέρνηση των τουρκαρίστων, πάμε ολοταχώς προς το τουρκεσύ.

    8. ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε………..ΞΥΠΝΑ .ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Ε…………ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    Comments are closed.