Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΗΧΗΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΟΣΩΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΚΟΜΑ

    Κοινοποίηση:
    thessalia-2

    Η εκκωφαντική αφωνία της Δικαιοσύνης, για το εθνικό δράμα της Θεσσαλίας, προκαλεί ηχηρά ερωτηματικά.

    Δυναμώνουν οι φωνές όσων διερωτώνται:

    Πως είναι δυνατόν, σε μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές, που έχει βιώσει η χώρα, πέντε ημέρες μετά, να μην έχει κινηθεί ούτε μία δικαστική έρευνα, για τις ευθύνες και τα αίτια της εθνικής συμφοράς, με νεκρούς, αγνοούμενους, πνιγμένα ζώα και τεράστιες καταστροφές υλικοτεχνικών υποδομών, αγροτικών καλλιεργειών και κτηνοτροφικών μονάδων, όταν σε πολύ μικρότερης έκτασης φονικές πλημμύρες, τα προηγούμενα χρόνια, η Δικαιοσύνη είχε κινηθεί άμεσα?

    Ξεχνάμε ότι, στην κακοκαιρία “Ιανός”, πριν από τρία χρόνια, ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Πέτσας, είχε διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για τους θανάτους και τις καταστροφές στο νομό, ενώ έξι χρόνια νωρίτερα, στην καταστροφική πλημμύρα της Μάνδρας, όπου έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι, ο τότε Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, κινήθηκε άμεσα, για να εντοπιστούν τα αίτια της καταστροφής στις περιοχές του Θριάσιου Πεδίου και να διακριβωθεί αν προκύπτουν αδικήματα?

    Η μήπως ξεχνάμε ότι, από την τότε προκαταρκτική έρευνα του Εισαγγελέα Ζαγοραίου, κάθισαν στο εδώλιο 21 άτομα και καταδικάστηκαν οκτώ, μεταξύ των οποίων η τέως δήμαρχος της Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, δύο αντιπεριφερειάρχες και υπάλληλοι πολεοδομικών υπηρεσιών?

    Δεν προβληματίζει τη Δικαιοσύνη το γεγονός ότι, παρά τα εκατομμύρια, που δαπανήθηκαν μετά τον “Ιανό”, ο Θεσσαλικός κάμπος έμεινε ανοχύρωτος?

    Δεν πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια της ελλιπούς θωράκισης της Θεσσαλίας έναντι ακραίων καιρικών φαινομένων και να αναζητηθούν οι πάσης φύσεως ευθύνες?

    – Ποια αντιπλημμυρικά έργα έπρεπε να γίνουν προς ενίσχυση της ανθεκτικότητας των υποδομών της περιοχής?

    – Η πολιτική προστασία λειτούργησε προληπτικά, ή κατόπιν εορτής?

    Τα περί κλιματικής αλλαγής τα ακούσαμε και τα εμπεδώσαμε.

    Το θέμα είναι, να μην αφήσουμε να γίνει η κλιματική αλλαγή, “διαβατήριο” για ΕΓ… ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠ… ΑΛΛΑΓΗ!

    Πηγή: dikografies.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Η “Δικαιοσυνη” της χωρας ( οσο ακομα λεγεται ετσι,συντομα ,μετα την υπογραφη του αμερικανοτουρκοελληνικου “Συμφωνου φιλιας και συνεργασιας”, θα λεγεται “ελληνοφωνο τμημα του Κοινου αμερικανοτουρκοελληνικου ΝΑΤΟικου Χωρου”) ειναι και ηταν ανεκαθεν η δικαιοσυνη μιας ανθυποΜπανανιας. Αυτο το ξερουν και οι κοτες.

    2. Ποια δικαιοσύνη ??
      Ποιες ΜΚΟ ??
      Αν είχαν πνίγει δέκα λαθρο αυτοί θα έλεγαν ότι είναι έγκλημα….
      Όταν όμως πρόκειται για άτυχους και δεινοπαθουντες Έλληνες κάνουν μουτα (σωπαινουν….επιδεικτικά….)

    3. εισαγγελεις, αστυνομια, αρειοι παγκοι ξεφτλισμένες ρόμπες -οργανωμενο κυκλωμα μαφιας

    4. ΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
      ΚΑΘΕ ΣΠΗΛΙΑ ΡΥΑΚΙ
      ΤΟ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ
      ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    5. Μακελειο,γιατι συνεχιζετε να γραφετε αυτο το παραμυθι,σα να μην ξερετε που βρισκεστε ;
      Ποια δικαιοσυνη και τριχες ;
      Ολοι ξερουν οτι η δικαιοσυνη ειναι πληρως ελεγχομενη απο τη Μαφια της Νεας Δικτατοριας και απλα εκτελουν τυφλα τις εντολες της.Μεχρι και ο βολευτης τους,ο Τζαβαρας το ειπε δημοσια,γελωντας κιολας.
      Μεχρι και τα πιτσιρικια ξερουν οτι δεν υπαρχει καμμια δικαιοσυνη στο ελλαδισταν κι εσεις ακομη γραφετε αυτο το παραμυθι ; Ψαξτε στο youtube “τζαβαρας δικαιοσυνη” και θα το δειτε,το λενε οι ιδιοι δημοσια,τι αλλο θελετε να σας πουνε ; Καμμια δικαιοσυνη δεν υπαρχει στο ελλαδισταν,ειναι υπαλληλοι και εντολοδοχοι της Μαφιας,παρτε το χαμπαρι επιτελους !

    6. ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΤΟ 41%ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΕ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΠΑΣ Κ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

    7. NASOS ΠΑΟΚ, εισαι μεγαλος μπαγλαμας, ουτε ξερεις τί γινεται στη Θεσσαλια με τους γυφτους. Αυτους που βλεπεις, τους εχεις πληρωμενους καμια δεκαπενταρια φορες τον καθεναν…

    8. ……ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ???…..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???…..ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ??…..

    9. Προς το παρόν η δικαιοσύνη δικάζει τον πολιτικό κρατούμενο Ιωάννη Λαγό γιατί μοίραζε τρόφιμα και έλεγε για Ελλάδα και θεό

    10. η εισαγγελεας αρειου παγου ??????????????????
      και ΖΗΤΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ για ευθυνες απο δημαρχους κ στον περιφεριάρχη ????????
      για τον κούλη και για ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ….ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ -ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ??????
      χαχαχαχαχα ΕΛΛΑΔΑ 2023 μπορντέλο-χώρα

    11. Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε; Παράδικαστικά, εισαγγελείς που τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι, δικαστικοι που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν όλα τα κέρατα τους. Δεν υπάρχει πετραδάκι σε αυτό το κωλοχανιο που λέγεται Ελλάδα, που να μην υπάρχει κοπριά. Φυσικά υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Μόνο που είναι ελάχιστες.

    12. Τι μας βαζετε τις φωτογραφιες με τους γυφτους; Τα παρασιτα φωναζουν κιολας. Δεν ειμαι φιλοκυβερνητικος, αλλα να λεμε την αληθεια…

      1. Ρε σίχαμα τι γράφεις ρε άπλυτε? Γ……ω τη μ……α σου

    13. Τηβρρστα ζητάς από την.φικσιοσυνη και τη ρέστα ζητάς από Μάνδρα που μπάζωμα τα ρεματα και έχτισαν επάνω σε αυτά κλπ τη ρέστα ζητάς από Μάνδρα που άφησαν την φωτιά για να τα πιάσουν να μπει μέσα στην Μάνδρα κλπ ας μην κοροιδευμαστε λοιπόν αλλαγή σινηδησης σε όλα πάρε το πακέτο που σου τεριαζει και αντε στο καλό

    14. Ποια δικαιοσυνη? Η Μητσοτακικως διοριζομενη? Βοηθεια μας!

    15. Είχα διαβάσει με την καραντίνα σελίδα Λατινικής Αμερικής ότι θα επερναν μπόνους για ταξίδια κλπ από της Ασφάλειες που κάνουν κλπ.για αυτό όλοι αυτοί ταξιδεύουν κλπ.εμεις θέλουμε τουρισμό πχ Αραχοβα αλλά η βλάχοι ναι μεν έφτιαξαν ξενοδοχεία καφετέριες κλπ αλλά δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω να ταξιδέψουν να τα δουν διαφορετικά κλπ και αν είχαν ένα παιδί πχ Αμερική καθηδαν στο δπιτι και περίμεναν ποτέ θα τους βγάλει το παιδί έξω κλπ η εκκλησία κλπ αυτό είναι το ταξίδι που κάνουν πχ δεν εκλησαν ένα ταξίδι τα παιδιά τους πχ Μεξικό ας μην ξέρουν την γλώσσα να δουν 6 πράγματα κλπ απλά πάνε εκεί ακουμπάνε στα παιδιά κλπ και ερχοντε αυτό είναι όλο το θέμα δεν τους εκλησαν κσι ένα ταξίδι μέσα στην Αμερική πχ να πάνε σε ένα ινδιάνικο φεστιβάλ Κάρι αν δεν είναι ικανή τα παιδιά να μην κσθοντε εκεί και να περιμένουν από γονείς κλπ

      1. ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

    16. Η καταστροφή είναι μέγιστη για όλη την Ελλάδα, και έπρεπε να είχαν δοθεί οι κατάλληλες Εντολές από τον Άρειο Πάγο, στους κατά τόπους Δικαστικούς.
      Μάλλον είναι ακόμα ζαλισμένοι από τις ωραίες διακοπούλες τους και δεν έχουν δώσει την πρέπουσα προσοχή, σε αυτά τα “μικροπροβληματάκια” που έχουν δημιουργηθεί.
      Μπορεί όμως να έχουν πειστεί, ότι έρχεται πακτωλός χρημάτων από την ΕΕ, και όλα θα γίνουν όπως πρώτα με το μαγικό ραβδί του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    17. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

    18. Στα πατώματα κοιμούνται οι άνθρωποι στην χώρα του Καντάφι (τι τέλος είχε βέβαια ο Καντάφι)

    19. οι Πατακούληδες ως καλοί και πειθήνιοι/υποτακτικοί υπάλληλοι-που πρέπει να πιάσουν στόχους για να κερδίσουν το ποσοστό τους (bonus), κατ’ εντολή των αφεντικών τους διέλυσαν τις κρατικές δομές και το έπραξαν με δόλο .. μετά από αυτό τα αφεντικά των Πατακούληδων/εγχώριοι και εξωτικοί εργολάβοι έχουν απλώσει τα ξερά τους στο δημόσιο και στο ευρωπαϊκό χρήμα με κεραυνοβόλες επιθέσεις και ληστρική αρπαγή (αναθέσεις Fast track) .. και κάνουν party!!! εκεί που συνήθως χαλάει το πράγμα, έχουμε και αιματηρά επεισόδια λ.χ. μπράβοι που τραβούν σιδερικά και σιδερώνουν τους μπράβους των αντιπάλων, πολύ συχνά όμως όταν τα αφεντικά (βουβάλια) συγκρούονται στους βάλτους για το μεγαλύτερο μερίδιο από την λεία της ληστρικής αρπαγής-την πληρώνουν τα βατράχια (απλοί καθημερινοί φιλήσυχοι άνθρωποι, εντελώς άσχετοι με όλους αυτούς)-εδώ ειδικά το είδαμε στους καταπέλτες-από τους πολλά βαρείς καραβίσιους μπράβους/πορτιέρηδες και το ζούμε σε ότι απέμεινε καμένο και πλημμυρισμένο …

    20. Οι Εισαγγελεις βρισκονται στο σπιτι του Μητσοτακη κ παρεα με το Προεδρο πινουν ουισκι κ παιζουν χαρτια . Παραλληλα σχεδιαζουν πως θα βγαλουν την Κυβερνηση των Ναζι Καθαρη κ να τα ριξουν σε τπτ Σκουπιδιαρηδες που δεν καθαρισαν τα …. φρεατια !! Εξαλλου 41% τους δωσατε οποτε εσεις ξερετε καλυτερα .

    21. κυβερνηση και δικαιοσυνη τα ιδια σκατα …. τσιρακια τους οι δικαστες…

    22. 41% του εδωσαν ενω ειχε βγει ο Καραμανλης κ τους ελεγε οτι τα τραινα δουλευουν ρολοι . Τους σκοτωσε κ αυτοι τον τιμωρησαν με την πρωτια στις Σερρες !!! Τι φωναζουν τωρα δεν εχω καταλαβει ;;; Δεν ηξεραν ;;;; Αφου παλι αυτους θα ψηφισουν . Μασκουλα , ταυτοτητουλα , εμβολιακι , μηνυματακι κ επιδοματακι !!! Ζητω η Τουρκια η Ουκρανια η γερμανια κ ο Μπαιντεν !!!!

    Comments are closed.