Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ – “ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ” ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

Κοινοποίηση:
πρόβατα

Η επιδημία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, και το κλείσιμο των σφαγείων φαίνεται πως είναι το τελευταίο “κουμπί” στην… εκτέλεση των κτηνοτρόφων, καθώς, όπως τονίζουν, ακόμα δεν έχουν εισπράξει τις αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο που έχει καταστραφεί.

Όπως τόνισαν επαγγελματίες της ζωικής παραγωγής, το πρόβλημα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, αφού όχι μόνο δεν έχουν λάβει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την επιδημία, αλλά ούτε καν τις αποζημιώσεις για τα πνιγμένα ζώα από την κακοκαιρία Daniel.

«Το υπουργείο δεν μας δέχτηκε στη διαβούλευση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, κατά παράβαση του σχετικού ευρωπαϊκού κανονισμού, αλλά πέραν αυτού, όλα αυτά τα ζώα είναι υγιή για κατανάλωση και αν είχε δημιουργηθεί ένα πιστοποιημένο σφαγείο, 60.000 ζώα που σφαγιάστηκαν για πανώλη και για ευλογιά, θα μπορούσαν να διοχετευθούν στην αγορά, αφού δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος και να μην είχαμε ούτε αυξήσεις τιμών, ούτε ελλείψεις στην αγορά, ούτε εισαγωγές» λένε οι κτηνοτρόφοι, που ήδη έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται και θα υπάρξουν δράσεις τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα και στην Κρήτη με προοπτική πανελλαδικού ξεσηκωμού, εάν η κυβέρνηση δεν ακούσει τα αιτήματά τους.

«Εντελώς αναξιόπιστα τα διαγνωστικά τεστ»
Μία ακόμα πολύ σοβαρή καταγγελία που έκαναν οι επαγγελματίες έχει να κάνει με την αξιοπιστία του τεστ RT-CPR για τη διάγνωση του νόσου στα ζώα, το οποίο σύμφωνα με ερώτηση Ρουμάνων ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι κατά 90% ανακριβές, πράγμα που σημαίνει ότι 9 στα 10 κοπάδια που σφαγιάστηκαν για ταφή ή καύση στην Ελλάδα, πιθανότατα να ήταν υγιή. «Μας επιβάλλουν εξαντλητικά μέτρα βιοασφάλειας, και προχτές στον δήμο Νέστου, πέρασαν ένα ολόκληρο κοπάδι -υποτίθεται μολυσμένο- που πήγαινε για σφαγή και απόρριψη, μέσα από ένα χωριό με φορτηγά, σαν παρέλαση, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας», κατέληξαν οι παραγωγοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΔ-ΟΥΛΟΥΣ…ΦΑΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ ΤΩΡΑ

  2. Σου έχουν έτοιμη την λύση.Τεχνητά κρέατα,τα οποία θα φτιάχνουν μόνο οι εταιρείες των σιωνιστών εβραίων και θα ελέγχουν τί τρως.Θα μας γεμίσουν με αρρώστιες και καρκίνους

  3. Μολις τελειωσουνε τα φωτοβολταικα και τις κωλογεννητριες ψαχτε να βρειτε φραγκο στα ταμεια για συνταξεις και μηνιατικα δημοσιων υπαλληλων!

  4. Ενταξει το σχεδιο ειναι να καταστραφει η κτηνοτροφια ολα τα αλλα τα τεστ καραντινες σφαγη ζωων ειναι απατες σαν το κοροιδοιο, ουτε καν ιος ευλογιας υπαρχει, λεει το τεστ οτι ο γαιδαρος ειναι αλογο ε τοτε ειναι αλογο

  5. ΑΝΟΙΓΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟ ΦΗΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚ Ο ROTHCHILDE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΥ Σ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ

  6. Ναι, πεστε παλι ενα μεγαλο Ναι σε ολα οσα σας διαταζουν, αμα ερθει κανας αλητοβουλευτης να γελασει μαζι σας γλειψτε τον καλα,φιληστε του τα χερια, ολα καλα,δοξαστε τους. Τωρα, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, σας δινουν εοθδοτησεις,να σας αποκοιμιζουν. Αλλα … Τα καλυτερα ερχονται … Καποιο ωραιο πρωι ,θα σας ανακοινωσουν οτι οι πολυτελειες κοπηκαν και πρεπει πια να δειτε ΜΟΝΟΙ σας τι θα κανετε. Τοτε… επειδη ο βουλευτης ( ΑΝ θα υπαρχει ακομα,μην ειστε και σιγουροι) δε θαχει ΚΑΜΜΙΑ αρμοδιοτητα,γιατι ΟΛΑ θα ψηφιζονται απο την διορθσμενη Επιτροπη της ΕΕ, δε θα μπορειτε πια να απειλησετε ουτε Κουλη,ουτε Τσιπα,ουτε Γουρουνοβοσκακη οτι δε θα τιυς ψηφισετε. Θα εισαστε δεμενοι χειροποδαρα, με τη δικη σας συναινεση. Καλα Κρασα λοιπον !

  7. @Μπιλ Γκειτς# τεχνικο κρεας και τα πιονια ,τα δικα του εδω,υπακουουν σε οτι πει,αχ βρε γιδια ψηφοφοροι@!

  8. Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να δείξουν το μεσαίο δάκτυλο και όλοι να είμαστε μαζί τους, αλλά δυστυχώς θα φερθούν σαν πρόβατα όπως έγινε με όλους σας επί κοβιντοκοροιδοιου… Θα έρθει πείνα και δυστυχία που δεν φαντάζεστε επειδή είστε ζώα (με την κακή την έννοια ) !!

  9. θα τρως κρεας και θα νομιζεις οτι εισαι γονος οικογενειοκρατης.
    Υπομονη ερχεται και η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

  10. Το σχέδιο είναι να καταστραφει η κτηνοτροφία να μείνουν ελεύθερα τα βοσκοτόπια κ να βάλουν φωτοβολταϊκά.

  11. Η αγροτιά ψηφίζει Κούλη αριστερούλη, γελάω με τα χάλια σας γιδιαραίοι.

  12. βουλευτική μαφία….του πουστοδημόσιου εγκληματία μητσοκλανιάρη…..φάτε….σκατά τώρα….

  13. 30€ το κιλό το αρνί ,λογω ( δήθεν) έλλειψης κ φυσικά τα s.market ηταν είναι κ θα είναι στο απυρόβλητο .

    1. Και θα είναι και βαπτισμένα Ελληνικά από Βουλγαρία, ΣΚΟΠΙΑ και Τουρκία. Άλλα καλά να πάθει ο Έλληνας και χειρότερα του αξίζουν αυτά δεν είναι τίποτα, 41% και οι υπόλοιποι στους καναπέδες που δε πήγαν να ψηφίσουν.

  14. Από τη στιγμή που τα άλλα πρόβατα αποδέχτηκαν τα self test του κοροϊδονοϊού που τους στερήσανε την ελευθερία, δε θα κολλήσουν στα test των φυσικών προβάτων
    Εκεί το κεφάλι κάτω και ότι πει ο Μωυσής

Leave a Response