Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ – ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ! ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    lepen

    Στόχος η κυριαρχία στις ευρωεκλογές του Ιουνίου για την Μαρίν Λεπέν και τον Ματέο Σαλβίνι

    Δεξιοί πολιτικοί συγκεντρώθηκαν στην Ιταλία σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ηγέτης της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του επόμενου έτους, με τα κόμματα να εστιάζουν στην καταπολέμηση της μαζικής μετανάστευσης και της κυριαρχίας του αριστερόφιλου μπλοκ στην ευρωπαϊκή πολιτική.

    Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, η Γαλλίδα Μαρίν Λεπέν, κοινοβουλευτική ηγέτης του Εθνικού Συναγερμού, δήλωσε ότι τα δεξιά κόμματα της Ευρώπης πρέπει να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν τους λαούς της Ευρώπης από τη μαζική μετανάστευση.

    “Υπερασπιζόμαστε τις παραδόσεις μας, τη γαστρονομία μας, τις ταυτότητές μας, τα τοπία μας (…) υπερασπιζόμαστε τους λαούς μας ενάντια στην πλημμύρα των μεταναστών”, δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, με τη Λεπέν να αναφέρεται ευθέως στην πρόσφατη αύξηση της μετανάστευσης στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, όπου καταφθάνουν χιλιάδες μετανάστες κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός ρεκόρ σχεδόν 7.000 ατόμων μέσα σε 24 ώρες την περασμένη εβδομάδα.

    Η Λεπέν βρέθηκε στη συγκέντρωση στην Ποντίντα την Κυριακή μετά από πρόσκληση του Ματέο Σαλβίνι, ηγέτη της δεξιάς Ιταλικής Λέγκας, όπου δήλωσε ότι το κόμμα της και οι συγκεντρωμένοι στη συγκέντρωση βρίσκονται σε έναν κοινό αγώνα για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της πατρίδας, σύμφωνα με το ουγγρικό πρακτορείο ειδήσεων Mandiner.

    “Σε όσους προσποιούνται ότι υπερασπίζονται το status quo ή ότι δικαιολογούν τη ζωή τους ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση, εσείς (δείχνοντας το πλήθος) αποδείξατε ότι η πολιτική βούληση μπορεί να το κάνει. Αποδείξατε την πολιτική βούληση που χρειάζεται η Ευρώπη. Με τη δύναμη των πεποιθήσεών σας και των πράξεών σας, αποδείξατε ότι υπάρχουν ακόμη Ευρωπαίοι πρόθυμοι να προστατεύσουν την ήπειρό μας, τις κουλτούρες μας και τον πολιτισμό μας”, δήλωσε η Λεπέν.

    Η Λεπέν ήταν ένας από τους ξένους προσκεκλημένους που προσκλήθηκαν στην πολιτική συνάντηση στις πηγές του ποταμού Πο, στην οποία συμμετείχαν πολλές ευρωπαϊκές δεξιές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και αντιπροσωπεία της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD).

    Ο πρόεδρος του Εθνικού Συναγερμού χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές του επόμενου έτους “αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών στην εξωτερική επιρροή”.

    Ο Ματέο Σαλβίνι δήλωσε ότι αν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της Μαρίν Λεπέν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα επέλεγε τη δεύτερη:
    “Έχουμε ένα κοινό καθήκον να κερδίσουμε στην Ιταλία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

    Είπε ότι θα ήταν αμαρτία να αποκλειστεί κάποιος από τη συμμαχία των κεντροδεξιών και δεξιών κομμάτων. Προανήγγειλε ότι πριν από το τέλος του έτους θα καλέσει σε μαζική διαδήλωση τις δυνάμεις που ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν την ευρωπαϊκή αριστερά τον επόμενο χρόνο.

    Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διεξαχθούν την ερχόμενη άνοιξη και η Γαλλία θα πραγματοποιήσει εκλογές την ερχόμενη Κυριακή για τις μισές από τις 348 έδρες της Γερουσίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ναι, αντιστέκεται μέχρι να πιάσει….καρέκλα ( ιδε Μελονι)…χαχαχαχα.
      Όλοι οι πολιτικοί ανεξαιρέτως είναι καριεριστες.

    2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ & ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ??
      ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΙΣ8Ο ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ
      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΟΓΑ…ΨΟΦΗΜΙΑ

    3. καλα εμεις εχουμε προβληματα υπαρξης και εδαφικης ακεραιοτητας με τουρκια διπλα και εχουμε και τσιπροκουληδες στην ηγεσια η ιταλια που δεν εχει τετοια θεματα γιατι δεν λαμβανει μια δυναμικη αποφαση να τους βαλει σε καραβια και μολις φτασουν στα 12 μιλια απο λιβυη αστε τους να πανε απο κει που ηρθαν. τι φοβαται το καπιταλοσκυλο η μελονι;

    4. Σταδιακά όμως που θα πάρει η μικρή το δίπλωμα αυτοκινήτου και δικό της αυτοκίνητο θα φοράω βελα και καπέλα απαγόρευση από τώρα δεν καπνίζεις σε αυτοκίνητο κλπ φανατική αντικαπνηστρια ούτε καφέ πίνει ποτό τίποτε τσάι παγωμένο σοκολάτα ζεστό η κρύο κλπ τώρα θα βγάλω το άχτι μου στο ντύσιμο

    5. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ…..ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΕΙ….ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚ@ΤΑ.

    6. Το κακό είναι ότι όταν βρεθούν αντιμέτωποι ένας δεξιός πατριώτης πολιτικός με έναν από άλλο πολιτικό χώρο συνασπίζονται όλοι από νεοφιλελεύθερους έως ακροαριστερους εναντίον του.
      Για παράδειγμα αν στην Αθήνα βρεθούν ο ντορογιος με τον Ηλία στο β’ γύρο όλοι θα πάνε εναντίον του Ηλία.
      Πάντως από Γαλλία και Ιταλία αν ξεκινήσει η ανατροπή ο άνεμος θα φτάσει σε πολλές χώρες. Μακάρι.

      1. Στην Ιταλία έγινε η ανατροπή και η Γεωργίτσα “ακούει” τον σφυγμό των Ιταλών.
        Το παν είναι να αλλάξει η Γαλλία.
        Κεφαλονίτη, μην ξεχνάς ότι στην Γερμανία, το AfD έρχεται 2ο Κόμμα σε Εθνικό επίπεδο πλέον.
        Άντε να είμαστε καλά, να δούμε τον καταποντισμό και του Κούλη.
        Ας ευχηθούμε να δούμε και την διάσπαση των Ζαβοσυριζαίων.

    7. Εντάξει. Εδώ έχουμε τον κασελακη την πουστάρα με το σύντροφο του.
      Πάω για εμετό.

    8. Δεν μας λένε ποια είναι η λύση στο μεταναστευτικό.να σταματήσουν ΗΠΑ,Ρωσία,Γαλλία κ όσοι δημιουργούν τους πολέμους στις φτωχές αυτές χώρες να ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει τον ορυκτό τους πλούτο.αλλιως να τους φορτώνουν σε καράβια κ να τος στέλνουν στις ΗΠΑ,Ρωσία,Γαλλία σε όποιο κράτος εμπλέκεται.

    Comments are closed.