Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ŞİFA ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ – ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (+18 ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    SRAEL-PALESTINIANS-

    Νέο πολύνεκρο χτύπημα σε νοσοκομείο στη Γάζα

    Πλήγμα σε κομβόι ασθενοφόρων σκότωσε πολλούς ανθρώπους κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στην πόλη της Γάζας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

    Δημοσιογράφος του γαλλικού πρακτορείου AFP μετέδωσε ότι είδε πολλά πτώματα δίπλα σ’ ένα κατεστραμμένο ασθενοφόρο. Πλάνα δείχνουν ματωμένες γυναίκες και παιδιά στο έδαφος.

    Η Χαμάς λέει ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ισραηλινό πύραυλο. Αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τουλάχιστον 30 νεκρούς.
    Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε αργότερα ότι πράγματι ένα από τα αεροσκάφη του χτύπησε ένα ασθενοφόρο το οποίο -όπως εκτίμησαν οι στρατιώτες- χρησιμοποιούνταν από μονάδα της Χαμάς κοντά στη θέση τους στη ζώνη μάχης.


    Ανέφερε ότι αρκετοί μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν, ενώ επισήμανε ότι έχει πληροφορίες πως η οργάνωση χρησιμοποιεί ασθενοφόρα για τη μεταφορά μαχητών και όπλων.

    Το Ισραήλ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το κύριο κέντρο διοίκησης της Χαμάς βρίσκεται κάτω από το νοσοκομείο Σίφα, μεταδίδουν οι Times of Israel.

    Τα ασθενοφόρα μετέφεραν 15 με 20 βαριά τραυματίες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας Al-Qudra.
    Οι ασθενείς κατευθύνονταν προς το συνοριακό πέρασμα της Ράφας, προκειμένου μέσω Αιγύπτου να αναζητήσουν θεραπεία στο εξωτερικό, μεταδίδει το Al Jazeera.

    «Ενημερώσαμε τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, ενημερώσαμε όλο τον κόσμο, ότι επρόκειτο για ιατρική μεταφορά», είπε ο Al-Qudra.

    Ισραηλινό drone χτύπησε την πύλη του νοσοκομείου Αλ Σίφα, το οποίο νοσηλεύει πάνω από 5.000 ασθενείς και παράλληλα φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένους στις αυλές του, γράφει το Al Jazeera. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Τέτοια εγκλήματα δεν έκανε ούτε ο Χίτλερ,ο Νετανιάχου,τον ξεπέρασε

    2. Πού βρήκαν τα στικάκια για σέλφι οι “κατατρεγμένοι”; Δεν ήξερα ότι έχει GERMANOS η Γάζα..

    3. θα σας σώσει ο αλλλλλαχ και ο ερντογαν.
      Αρκετά σας φάγαμε στη μάπα με τη σκ@τοθρησκεία σας, μας πρήξατε τ’Rx/

    4. Τους εκαναν οι εβραιοι κομματακια αφου δεν τους παιρνει τη θελουν τους τσαμπουκαδες εκτος αμα ηταν φτιαχτη η αφορμη απο τους εβραιους για να τους παρουν τα εδαφοι να τους εκτοπισουν μια για παντα

    5. Η Χαμάς χρησιμοποιεί τους πάντες και τα πάντα.Προτείνω να παραδοθούν για να γλυτώσουν οι αθώοι Παλαιστίνιοι. Από τους μαχητές της Χαμάς έτσι και αλλιώς δεν θα σωθεί κανείς. Ας σωθούν τουλάχιστον οι Παλαιστίνιοι.

      1. Οχι φιλε να μην παραδοθουν ,γιατι μετα τουσς Παλαιστινιους ισως ειναι η σειρα μας !!

        1. Δηλαδή φίλε ομογενή στηρίζουμε την ύπαρξη μας σε μια τρομοκρατική οργάνωση; Αν είναι έτσι πρέπει να ντρεπόμαστε.

      1. Ιαχωβαδες και Ευαγγελιστες της Αμερικης ειναι οι πιο φανατικοι σιονιστες ,πιο πολυ και απο τους Εβραιους !!

        1. τους περνανε ολους οι Πεντηκοστιανοι του χιλια 93.9fm που δρουν στην Ελλαδα απο το 46

          666 (φαινεται κακο αφου εξ = κακο)
          ανεστρεψε το μεσαιο 6 ωστε να φαινεται ανθρωπος, δηλ 9 (κεφαλι οχι στο εδαφος και ουριτσα), διαιρεσε τον δια 3 & μοιρασε τον αριστερα δεξια -> 939 (δε φαινεται κακο)

          οι ιδιοι ειναι.

    Comments are closed.